Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
S-a lansat Burgerul Imposibil
Last Updated: Sep 01 2016 16:02, Started by
XORIAN_L
, Aug 30 2016 14:11
·
0
#1
Posted 30 August 2016 - 14:11
Impssible Foods a lansat un burger revolutionar care are gust de carne de vita desi este integral din vegetale.
Nu stiu cat de fidel reproduce gustul carnii, as fi curios sa incerc si eu cand o ajunge si pe la noi. Ei zic ca pot produce carne direct din vegetale, necesarul de teren agricol fiind redus cu 90%. |
#2
Posted 30 August 2016 - 14:15
Este un vege- burger
SAU au o masinarie care inlocuieste vaca ? |
#5
Posted 30 August 2016 - 14:19
Da, ei produc direct din vegetale carne cum coca cola e facuta fara coloranti si zahar
|
#6
Posted 30 August 2016 - 14:21
#7
Posted 30 August 2016 - 14:22
Eu am mancat un burger raw food si am crezut ca mananc lemn. Nu aduce nuci la fata, nici la gust, nici la miros...
Damn, mi-ai facut o pohta... [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/xd63g3d8qOs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#8
Posted 30 August 2016 - 14:24
Nu cred ca ar fi imposibil sa faci un burger care sa aiba cat de cat gust de carne... De exemplu gasesti destule retete de chiftele fara carne(+ fara soia) si da, chiar au gust de chiftele, totul tine de condimentele folosite.
|
#10
Posted 30 August 2016 - 14:32
overseas, on 30 august 2016 - 14:21, said:
adica originala, cola din frunze de cola ma indoiesc ca au reprodus sistemul muscular bovin alimentat cu clorofila |
|
#11
Posted 30 August 2016 - 14:40
De ce ai manca un burger de orice fel ar fi el ???.....
Nu e mai bun un cotlet sau o ceafa de mistret fezandat in bait vanatoresc, si infundata la cuptor cu mirodenii si vin negru ? Sau macar fezandat si apoi facut pe un topan (plita) cu mirodenii. Sau niste muschi de urs, nu doar laba, aproape oricare, poate mai putin inima, iar fezandat in bait vanatoresc, si infundat la cuptor cu mirodenii si vin negru. Sau macar fezandat si facut pe plita cu mirodenii. Sau niste fazan maturat, fezandat, infundat la cuptor cu mirodenii si vin alb. Sau niste nisetru sau morun infundat la cuptor cu lamaie si vin alb. Sau macar facut pe plita cu lamaie, mirodenii si vin alb. Toate cu o salata de cruditati cu ulei de masline si lamaie, morcov, telina, varza alba/rosie, rosii de gradina, castraveti fara coaja, salata verde, marar, patrunjel, busuioc, etc. De fapt de ce nu chiar mistret umplut cu urs, umplut cu fazan, umplut cu nisetru. Si niste trufe albe rase in salata...si putin parmigiano regiano ras peste.... Si un vin de Xerex la ultima varianta, sa moara francezii de ciuda. Edited by loock, 30 August 2016 - 14:42. |
#12
Posted 30 August 2016 - 14:43
am mincat o juma' de burger adus de un amic cu cunostinte la o popota americaneasca, sa degustam, sa vedem ce gust are un "original" nu facaturile de la mec. are gust .... da, dar cind si-o aduce aminte. potnspune fara sa exagerez ca ala de la mec, are gust. de ce vreti voi sa ziceti, dar arenun gust. ala ....nimic, parca era traditional secuiesc sau mai stiu eu cum. pe verificatelea, era din si cu carne.
|
#13
Posted 30 August 2016 - 14:43
Din categorie "bere fara alcool" ...pentru inlocuirea gustului ai nevoie de 4672 de potentiatori de gust , deci chimicale .
Decat sa manainci asa ceva mai bine mergi la metalo chimice, iesi mai ieftin ca dau la sac. |
#14
Posted 30 August 2016 - 14:43
#15
Posted 30 August 2016 - 14:44
loock, on 30 august 2016 - 14:40, said:
De ce ai manca un burger de orice fel ar fi el ???..... Nu e mai bun un cotlet sau o ceafa de mistret fezandat in bait vanatoresc, si infundata la cuptor cu mirodenii si vin negru ? OK, daca vrei sa aiba si textura, se poate utiliza o imprimanta 3D. |
|
#16
Posted 30 August 2016 - 14:46
XORIAN_L, on 30 august 2016 - 14:32, said:
Nu. Dar teoretic se poate produce ceva vegetal care simuleaza perfect gustul carnii. Un fel de realitate virtuala a simtului gustativ. Important este ca papilele sa transmita la creier aceleasi informatii cum ca mananci carne. |
#17
Posted 30 August 2016 - 14:47
Păi chinezii recreaseră la un moment dat, ouă de laborator, numai bune pentru consumul uman, chipurile. Din ce în ce mai multe proteine de calitate. Ne mai mirăm de ce există femei cu barbă pe post de mari vedete.
|
#18
Posted 30 August 2016 - 14:48
Obligatoriu.
[ http://www.vitamin-ha.com/wp-content/uploads/2014/04/Top-Memes-9-my-food-shits-on-your-food.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users