Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
butoi inox capac flotant
Last Updated: Jan 06 2020 14:24, Started by
pulsor
, Aug 27 2016 18:59
·
0
#1
Posted 27 August 2016 - 18:59
salut tuturor....as vrea sa intreb pe cei experimentati daca din punct de vedere al fiabilitatii exista vreo diferenta intre butoi inox cu capac flotant cu ulei si cel cu capac cu garnitura cu silicon,am tot cautat descrieri despre ele dar nu am gasit,de asemene daca se poate pune must la fermentat in ele,cine foloseste asemenea butoaie rog sa dea cateva explicatii in cateva cuvinte.....multumesc
|
#2
Posted 27 August 2016 - 20:10
Eu folosesc cu garnitura de cauciuc... nu am vazut cu garnitura de silicon... de fapt e o camera precum cele de bicicleta dar dupa dimensiunea capacului... Am atat de inox cat si din fibra cu capac flotant. Se poate pune must la fermentat deoarece capacele sunt prevazute cu o supapa pt presiune...Sunt foarte multumit de ele am 10 ani de cand am renuntat la butoiele de lemn.
Poze cu cateva din butoiele mele ce le-am gasit prin calculator. Attached Files |
#3
Posted 27 August 2016 - 20:36
multumesc pentru lamurire,eu vreau sa pun sirop de coacaz negru in ele(neaparat sa nu primeasca aer),si vin ,dar am eu ceva cu plasticele....si mie cam frica sa pun ulei de parafina pe sirop ca sa nu cumva sa porneasca in fermentatie..zici ca cel din fibra nu schimba gustul daca sta mult in el?
|
#4
Posted 27 August 2016 - 21:23
Depinde mult de fibra cred...eu folosesc doar butoie de fibra omologate pt vin, provenienta Italia...
|
#5
Posted 28 August 2016 - 09:46
Am găsit butoaie de bere SH din inox alimentar ,80 de litri la un preț bun,mă gândesc că ar putea fi transformate în butoaie de fermentare a mustului cu adaptarea unor supape de supra presiune și robineți.
|
#7
Posted 29 August 2016 - 09:01
#8
Posted 30 August 2016 - 20:42
multumesc pt. raspunsuri.....totusi as fi curios daca cineva a pus must la fermentat in asemenea butoi(cu capac flotant cu etansare ulei parafina)
oare gazele acumulate care se evapora asigura conditii anaerobe? |
#9
Posted 06 November 2017 - 17:45
Bună seara.
Cu toate că nu s-a mai scris de ceva creme pe acest topic nu vreau să deschid altul pe aceiași temă. Rog pe cei care au acest tip de butoaie (cele cu capac flotant cu ulei de parafină) să-mi spună și mie ceva impresii despre acest sistem de depozitare a vinului. Mulțumesc. |
#10
Posted 06 January 2020 - 14:24
dangre, on 06 noiembrie 2017 - 17:45, said:
Bună seara. Cu toate că nu s-a mai scris de ceva creme pe acest topic nu vreau să deschid altul pe aceiași temă. Rog pe cei care au acest tip de butoaie (cele cu capac flotant cu ulei de parafină) să-mi spună și mie ceva impresii despre acest sistem de depozitare a vinului. Mulțumesc. Edited by H0MUR0, 06 January 2020 - 14:25. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users