Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Aparat de preparat carne - PRO și CONTRA ?
Last Updated: Jul 29 2016 08:56, Started by
SCENT-OF-SHARP
, Jul 28 2016 19:25
·
0
#1
Posted 28 July 2016 - 19:25
Bună seara, Softpedia !
Vreau să vă cer sfaturile cu privire la aparatele de preparat carne, mă refer la acelea în care se pune carnea crudă și le prepară într-un timp relativ scurt. Eu nu am nicio experiență cu astfel de aparate, mi-a venit ideea citind un alt topic, și mi se pare util un astfel de aparat, având în vedere că : 1. Mie îmi place carnea, în special cea de vită, și nu este prea ușor de preparat. 2. Nu am timp să gătesc. Vreau un aparat care să lucreze rapid și eficient. Acum, vreau să precizez că am cuptor electric, în care peștele/mielul/carnea de porc iese extrem de bine în aprox. 30 de minute. Carnea de vită în schimb nu prea a avut succes, dar poate nu am folosit eu metodele de succes. Dacă asta este problema, atunci nu aș cumpăra un aparat separat doar pentru carnea de vită. Dar dacă există un astfel de aparat, care poate oferi ceva în plus față de un cuptor electric ( nu conform reclamelor, ci conform realității ) , atunci aș vrea să fac rost de unul neapărat. Aștept opiniile voastre. Mulțumesc ! |
#2
Posted 28 July 2016 - 19:38
da ti-e frica sa precizezi la ce aparat minune te referi? sau ce?
opinia mea e contra! Edited by Nero-d, 28 July 2016 - 19:39. |
#3
Posted 28 July 2016 - 19:49
Carnea de vita, exceptand muschiul, nu se gateste in timp scurt. La vita conteaza foarte mult calitatea carnii si modul de marinare.
Eu nu cred ca un aparat minune va gati carne de vita intr-un timp record si sa fie comestibila. |
#4
Posted 28 July 2016 - 20:21
Daca vorbim de gastronomie, vorbim despre timp si placerea de a gati.
Opusul, fast food-ul Restul sint povesti. |
#5
Posted 28 July 2016 - 20:30
crisstonne, on 28 iulie 2016 - 20:21, said:
Daca vorbim de gastronomie, vorbim despre timp si placerea de a gati. Opusul, fast food-ul Restul sint povesti. Poate , in viitor, vor aparea repilcatoarele din serialul "Pierduti in spatiu" . Vrei chiftelute marinate, programezi, apesi pe buton (deja se poate cu comanda vocala ) si in 10 secunde ai mancarea preferata. Edited by pasilla, 28 July 2016 - 20:31. |
#6
Posted 28 July 2016 - 22:23
SCENT-OF-SHARP, on 28 iulie 2016 - 19:25, said: Acum, vreau să precizez că am cuptor electric, în care peştele/mielul/carnea de porc iese extrem de bine în aprox. 30 de minute. Carnea de vită în schimb nu prea a avut succes, dar poate nu am folosit eu metodele de succes. Dacă asta este problema, atunci nu aş cumpăra un aparat separat doar pentru carnea de vită. Aştept opiniile voastre. Mulţumesc ! cel mai probabil că de vină a fost carnea. Carne de vită bună sub 50/Kg nu prea găsești |
#7
Posted 28 July 2016 - 22:37
Merge si carne de vita de 20 lei/.kg , dar gatita la 80-85 de grade 8-12 ore. Pentru asa ceva sunt bune acele "masinarii" care pot pastra o anumita temeperatura.
|
#8
Posted 28 July 2016 - 23:22
O plită de piatră. În 20 de minute ai făcut carnea cu pregătiri cu tot.
|
#9
Posted 28 July 2016 - 23:26
#10
Posted 28 July 2016 - 23:30
N-am avut până acum probleme cu carnea de vită, și nu m-am întins la bucăți valoroase de peste 50 lei / kg din comerț. Dacă e de vacă babă faci un gulaș, odată ce te înveți o să faci de drag.
Edited by AlexIP, 28 July 2016 - 23:31. |
|
#11
Posted 28 July 2016 - 23:34
AlexIP, on 28 iulie 2016 - 23:30, said:
N-am avut până acum probleme cu carnea de vită, și nu m-am întins la bucăți valoroase de peste 50 lei / kg din comerț. Dacă e de vacă babă faci un gulaș, odată ce te înveți o să faci de drag. Edited by pasilla, 28 July 2016 - 23:35. |
#12
Posted 29 July 2016 - 06:06
crisstonne, on 28 iulie 2016 - 20:21, said:
Daca vorbim de gastronomie, vorbim despre timp si placerea de a gati. Opusul, fast food-ul Restul sint povesti. Eu am scris că fac peşte la cuptor şi iese în 30 de minute - asta nu intră nici la categoria " Mor de nu mai pot de dorul bucătăriei ! " , dar nici la categoria fast-food. Înţeleg pasiunea pentru arta gătitului, dar nu trebuie toţi să fim în categoria aceea pentru a mânca bine. Eu sunt o fire mai practică, nu am timp să stau 130 de minute lângă mâncare, şi apoi +40 de minute să decorez farfuria - dar nici nu am pretenţii cu fiţe. Singura aşteptare era un mod de a prepara carnea de VITĂ într-un timp scurt, pentru că pentru celelalte am găsit deja modalitatea. Dacă nu se poate, ok - voi rămâne la a comanda mai bine carne de vită preparată, când voi avea poftă de ea ( nu de la fast-food ! ) |
#13
Posted 29 July 2016 - 06:40
tot nu vrei sa zici la ce masinarii si aparate te referi!!!
sau crezi ca suntem telepati? |
#14
Posted 29 July 2016 - 08:52
Nu există un aparat care să facă totul „eficient”. Tehnicile se adaptează în funcție de ce carne ai, sau adaptezi carnea la tehnică.
Cuptorul e cea mai lentă metodă... |
#15
Posted 29 July 2016 - 08:56
O masinarie foarte simpla pentru facut steakuri de vita pe aragaz in timp scurt cum vrei tu. Ii zice plita de fonta, electtonica nu e complicata:)) di tine vreo 30 de ani!
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users