Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sriracha - Unde gasesc acest sos?
Last Updated: Apr 10 2018 11:25, Started by
kvlboy
, Jul 22 2016 20:57
·
0
#1
Posted 22 July 2016 - 20:57
Ati gustat dintr-o prajitura si ati zis ca e cea mai buna prajitura pe care ati mancat-o vreodata? Ati mancat o bucata de cozonac si ati zis "da, frate, mai bun decat cel facut de mama"? Dar ce ziceti de micii de la nenea din piata Nustiucare? Mult mai buni decat cei facuti acasa. Cam asa si cu sosul acesta. Am consumat cam 90% din sortimentatia care se gaseste la noi. Dar nimic nu s-a comparat cu ce am luat din Germania. Il caut de ceva vreme, ca mi-a sucit simturile de la prima gustare. Un amestec de arome ce-mi fac limba sa faca sex cu cerul gurii, numai sa prelungesc extazul pe care mi-l ofera de fiecare data cand gust din acest sos. Sosul! Caci l-as intinde pe paine si l-as manca la micul dejun, sa-mi mearga bine toata ziua.
Prima poza e cu o parte din sosurile din frigider. Celelalte doua sunt cu Sosul ce a devenit o amintire placuta si dupa care jinduiesc. Din suflet va voi multumi daca l-ati vazut pe undeva si promit ca revin cu poze dupa ce cumpar cel putin un bax. Attached Files |
#3
Posted 22 July 2016 - 21:12
Nu am vazut asa ceva in Ro, dar poti sa incerci diversele tipuri de Sweet chili sauce care se gasesc cam peste tot.
Cel mai bine este sa incerci sa iti prepari singur sosul. |
#4
Posted 22 July 2016 - 21:12
Dar cele doua chili sauce in sticle si salsa-ul ala din recipientul mare unde le-ai gasit ?
Eu am tot cautat, dar n-am gasit niciunul dintre astea trei ... Edited by Spk96, 22 July 2016 - 21:32. |
#5
Posted 22 July 2016 - 21:40
kvlboy, on 22 iulie 2016 - 20:57, said:
Ati gustat dintr-o prajitura si ati zis ca e cea mai buna prajitura pe care ati mancat-o vreodata? Ati mancat o bucata de cozonac si ati zis "da, frate, mai bun decat cel facut de mama"? Dar ce ziceti de micii de la nenea din piata Nustiucare? Mult mai buni decat cei facuti acasa. Cam asa si cu sosul acesta. Am consumat cam 90% din sortimentatia care se gaseste la noi. Dar nimic nu s-a comparat cu ce am luat din Germania. Il caut de ceva vreme, ca mi-a sucit simturile de la prima gustare. Un amestec de arome ce-mi fac limba sa faca sex cu cerul gurii, numai sa prelungesc extazul pe care mi-l ofera de fiecare data cand gust din acest sos. Sosul! Caci l-as intinde pe paine si l-as manca la micul dejun, sa-mi mearga bine toata ziua. Prima poza e cu o parte din sosurile din frigider. Celelalte doua sunt cu Sosul ce a devenit o amintire placuta si dupa care jinduiesc. Din suflet va voi multumi daca l-ati vazut pe undeva si promit ca revin cu poze dupa ce cumpar cel putin un bax. shinshy, on 22 iulie 2016 - 21:38, said:
In Dragonul Rosu gasesti cat vrei. |
#6
Posted 22 July 2016 - 22:04
Iti plac astea picante ?
M-ai facut curios, la ce descriere i-ai pus. Cat costa o sticla din aia ? Ca am rude prin Germania si as zice sa imi cumpere. (unde gasesc ? este ceva magazin anume ?) |
#7
Posted 22 July 2016 - 22:25
#8
Posted 23 July 2016 - 18:25
Spk96, on 22 iulie 2016 - 21:12, said:
Dar cele doua chili sauce in sticle si salsa-ul ala din recipientul mare unde le-ai gasit ? Eu am tot cautat, dar n-am gasit niciunul dintre astea trei ... kvlboy, on 22 iulie 2016 - 20:57, said:
Prima poza e cu o parte din sosurile din frigider. Celelalte doua sunt cu Sosul ce a devenit o amintire placuta si dupa care jinduiesc. Din suflet va voi multumi daca l-ati vazut pe undeva si promit ca revin cu poze dupa ce cumpar cel putin un bax. Cel din poza e o copie. Daca-ti place, ia-l din nou exact pe ala pentru ca reteta e secret de fabricatie ca si la cola etc. Edited by sebulbus, 23 July 2016 - 18:30. |
#9
Posted 23 July 2016 - 21:11
Cel de la Hellmans mi se pare genial.
Sriracha am vauzt acum in ultima luna undeca intr-un super/hypermarket, dar nu mai stiu care. Nu era aceeasi marca de Sriracha insa. |
#10
Posted 24 July 2016 - 20:44
Spk96, on 22 iulie 2016 - 21:12, said:
Dar cele doua chili sauce in sticle si salsa-ul ala din recipientul mare unde le-ai gasit ? Eu am tot cautat, dar n-am gasit niciunul dintre astea trei ... TruculMagic, on 22 iulie 2016 - 22:25, said: De pe blogul acela am ajuns la un site cu chestii asiatice. O sa comand zilele astea. sebulbus, on 23 iulie 2016 - 18:25, said: Cel din poza e o copie. Daca-ti place, ia-l din nou exact pe ala pentru ca reteta e secret de fabricatie ca si la cola etc. |
|
#11
Posted 25 July 2016 - 11:30
La asia'n bucate gasesti varianta ta. In dragon gasesti varianta americana. Le-am incercat pe amandoua, intr-un an am dat gata cate o sticla de 740 ml din fiecare. Difera gustul, in timp ce varianta cu cocosul e mai bruta (in afara de senzatia puternica de iute si ardei nu prea mai simti si altceva), varianta cu lebada e mai aromata si se preteaza mai bine la topping.
|
#12
Posted 27 July 2016 - 17:09
Primul e dulce, cu concentratia de chilly de 22%. Al doilea e cu usturoi, cu concentratia de chilli de 51% si usturoi 22%. Al treilea e extra iute, cu concentratia de chilli de 70%. Desi pe site ultimele doua sosuri apar ca fiind tot de la Flying Goose, sunt produse de Huy Fong, firma care produce sosul original. Nu scrie concentratia de chilli. Ca bonus am luat borcanul cu pasta de chilli, cu concentratia de 86%!
Attached Files |
#14
Posted 27 July 2016 - 19:48
Da, corect. Dau o fuga saptamana viitoare in Germania si cumpar doua sticle.
|
#15
Posted 27 July 2016 - 20:04
Eu am cumparat ieri, de la Selgross , sriracha facut de Foodex Thailanda (deh, curiozitatea !). Nu m-a dat pe spate. Se poate face in casa mult mai bun.
foodex.jpg 72.4K 43 downloads |
|
#16
Posted 02 August 2016 - 08:47
destrug, on 25 iulie 2016 - 11:30, said:
La asia'n bucate gasesti varianta ta. In dragon gasesti varianta americana. Le-am incercat pe amandoua, intr-un an am dat gata cate o sticla de 740 ml din fiecare. Difera gustul, in timp ce varianta cu cocosul e mai bruta (in afara de senzatia puternica de iute si ardei nu prea mai simti si altceva), varianta cu lebada e mai aromata si se preteaza mai bine la topping. |
#17
Posted 03 August 2016 - 01:23
De unde va achizitionati sosurile ? De preferat magazine mari si din mediul online. Vreau sa experimentez cat mai multe. Nu am timp si nici chef sa prepar sosuri.
M-ar interesa sosuri de cumparat bazate pe : rosii, chilly, branza, sosul de mustar cu miere, maioneza, etc. Daca imi puteti recomanda si niste sosuri pe care le-ati cumparat si au fost super mi-ar fi de mare folos. E nevoie sa deschid topic nou ? MS |
#18
Posted 03 August 2016 - 09:23
TruculMagic, on 03 august 2016 - 01:23, said:
De unde va achizitionati sosurile ? De preferat magazine mari si din mediul online. Vreau sa experimentez cat mai multe. Nu am timp si nici chef sa prepar sosuri. M-ar interesa sosuri de cumparat bazate pe : rosii, chilly, branza, sosul de mustar cu miere, maioneza, etc. Daca imi puteti recomanda si niste sosuri pe care le-ati cumparat si au fost super mi-ar fi de mare folos. E nevoie sa deschid topic nou ? MS Cel mai mult imi place Hot Sauce de la Hellmans, mama mea prefera Geeta's Foods Mango Chutney. Fug de sosul picant de la Fuchs. E picant, dar are o aroma in plus de otet sau ceva, care nu imi place. Daca vrei insa ceva iute Fuchs ofera iutime. Acum insa eu obtin iutime mai usor cu boiaua facuta in casa, dar pe care am terminat-o de curand. Daca vrei iute poti sa cresti singur un ardei, doi... Cu multi ani in urma am mancat drept sos miere cu ardei iute (bucatele mici). Maionez: in casa, dar si acolo o poti face cu ceva iaurt, etc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users