ciocolata 85% cacao
Last Updated: Sep 28 2016 07:02, Started by
retish1979
, Jul 01 2016 14:31
·
0
#1
Posted 01 July 2016 - 14:31
Buna ziua. Am citit in ultima vreme despre beneficiile acestui produs. Am gasit cu 85% cacao ciocolata Kandia si Heidi. Intrebarea mea este: cate patratele trebuie consumate zilnic pentru a fi benefica?
Multumesc. |
#2
Posted 01 July 2016 - 14:41
Se propaga ideea ca undeva la 30 de grame de cacao pe zi ar fi "doza" buna. Probabil vreo 3-4 patratele nu stiu cat de mari sunt.
|
#3
Posted 01 July 2016 - 14:59
la heidi sunt destul de mari, cam cat 2 patratele clasice
dar parca e mai subtire oleaca la cate sunt benefice si la cate sunt rele, nu mai stii care e adevarul. pana la urma ideea de baza este ca ce este in exces, nu este benefic organismului |
#4
Posted 01 July 2016 - 14:59
n-am inteles la ce e benefica... cacaoa asta e prajita mult timp, nu stiu ce nutrienti mai raman in ea... plus procesul prin care ajunge ciocolata.
|
#5
Posted 01 July 2016 - 15:11
frate, mâncă roşcove.
sunt de 100 de ori mai bune şi mai sănătoase ca cioco. ascultă la băiatul militar. |
#7
Posted 01 July 2016 - 15:50
gumball3000, on 01 iulie 2016 - 15:29, said:
Acum aud de ele, unde se gasesc si sub ce forma? nycolae bine ca ai deschis discutia despre roscove cu ocazia asta am aflat ca E410 - Guma carruba este de fapt pudra de roscove, habar nu aveam. Despre pudra de roscove am gasit un articol interesant cat mai aproape de realitate fara exagerari (ca ar fi perfect etc). Edited by stlk, 01 July 2016 - 16:20. |
#8
Posted 01 July 2016 - 16:22
Dany_Darke, on 01 iulie 2016 - 14:59, said:
la heidi sunt destul de mari, cam cat 2 patratele clasice dar parca e mai subtire oleaca la cate sunt benefice si la cate sunt rele, nu mai stii care e adevarul. pana la urma ideea de baza este ca ce este in exces, nu este benefic organismului retish1979, on 01 iulie 2016 - 16:12, said:
foarte adevarat. |
#9
Posted 01 July 2016 - 16:43
gumball3000, on 01 iulie 2016 - 15:29, said:
Acum aud de ele, unde se gasesc si sub ce forma? Am cules si eu acum doi ani. Sunt niste arbori asemanatori cu salcamul doar ca are ghimpii mai lungi. Am facut ceai - n-are nevoie sa-i pui zahar. Praful de roscove se poate folosi in loc de cacao la prajituri(am adunat doi saci de 'teci' dar n-am gasit unde sa le macin, au ramas in pod) |
#10
Posted 01 July 2016 - 16:45
stlk, on 01 iulie 2016 - 15:50, said:
Gasesti sub forma de pudra in magazinele naturiste sau poti da comanda direct de la producatori de pe site. nycolae bine ca ai deschis discutia despre roscove cu ocazia asta am aflat ca E410 - Guma carruba este de fapt pudra de roscove, habar nu aveam. Despre pudra de roscove am gasit un articol interesant cat mai aproape de realitate fara exagerari (ca ar fi perfect etc). eu am trecut la next level. (o poate face oricine, insa e nevoie de ierni blande pentru a hali roscove din gradina proprie) langa dunare insa, cresc fara probleme. enjoy! Attached Files |
|
#11
Posted 01 July 2016 - 17:23
ce gust au aceste roscove, ca n-am mai auzit pana acum de ele?!
|
#13
Posted 01 July 2016 - 17:34
#14
Posted 01 July 2016 - 17:39
dacă ai mâncat culese de mâna ta, în ro, sunt şanse mari să fi mâncat păstăi de glădiţă.
Gleditsia triacanthos https://en.wikipedia...ki/Honey_locust |
#15
Posted 01 July 2016 - 17:50
Si uite asa apare cate unul cu o recomandare minune si ravaseste topicul in care este vorba despre ciocolata cu 85% cacao. E ciocolata mea preferata, infulec o tableta fara a-i acorda nici o sansa. Probabil ca cantitatea ingerata depinde de continutul de glucide, in rest nu am auzit ca te poti intoxica de la cacao, nici de la prea multa cafea.
|
|
#16
Posted 01 July 2016 - 17:58
Paii e o alternativa a ciocolatei...
Praf de roscove/karob gasesti la magazine naturiste si era si la Kaufland, pe langa cacao Edited by sirgoofy, 01 July 2016 - 18:01. |
#17
Posted 01 July 2016 - 18:00
#18
Posted 01 July 2016 - 18:23
cumatrul007, on 01 iulie 2016 - 17:50, said:
Si uite asa apare cate unul cu o recomandare minune si ravaseste topicul in care este vorba despre ciocolata cu 85% cacao. E ciocolata mea preferata, infulec o tableta fara a-i acorda nici o sansa. Probabil ca cantitatea ingerata depinde de continutul de glucide, in rest nu am auzit ca te poti intoxica de la cacao, nici de la prea multa cafea. Căcam am greşit şi eu vorbind despre roşcove, într-un topic în care cacacaua de bună este ciocolata cu 85% de cacao. Rog moderatorii să nu îmi mai dea puncte, că deja am 9 şi vă zic adio acuşica. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users