Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Chiosc cu sucuri naturale
Last Updated: Jun 01 2016 05:56, Started by
Radu2016
, May 31 2016 21:23
·
0
#1
Posted 31 May 2016 - 21:23
Ce parere aveti despre un chiosc cu sucuri naturale(preparate in fata clientului) intr-o zona de centru (in Sibiu)?
Are cineva idee cam ce suma ar trebui investita,care ar fii chiria pe care ar trebui sa o platesc la primarie si ce acte sunt necesare? Multumesc! |
#2
Posted 31 May 2016 - 21:32
la prima strigare apreciez investitia ar fi un maxim 5000 de euro, maxim. legat de taxe, le afli cel mai sigur de la primarie si nu aici pe forum.
iar vis-a-vis de mersul afacerii, e una profitabila, lumea tinde sa consume cat mai sanatos pe scurt: un chiosc cat mai atractiv pentru copii, dar si pentru cei mari, ca sa le captezi atentia tuturor cu culori inspirate din natura |
#3
Posted 31 May 2016 - 21:34
suc natural, bun din ce fructe si legume te-ai gandit tu sa faci sucurile?
Edited by AlinE, 31 May 2016 - 21:34. |
#4
Posted 31 May 2016 - 21:35
luchianv, on 31 mai 2016 - 21:32, said:
la prima strigare apreciez investitia ar fi un maxim 5000 de euro, maxim. legat de taxe, le afli cel mai sigur de la primarie si nu aici pe forum. iar vis-a-vis de mersul afacerii, e una profitabila, lumea tinde sa consume cat mai sanatos pe scurt: un chiosc cat mai atractiv pentru copii, dar si pentru cei mari, ca sa le captezi atentia tuturor cu culori inspirate din natura aici m-am inspirat de la niste tipi care fac clatite iar printre sortimente gasim "clatite bantuite","clatite zgribulite",etc AlinE, on 31 mai 2016 - 21:34, said:
suc natural, bun din ce fructe si legume te-ai gandit tu sa faci sucurile? |
#5
Posted 31 May 2016 - 21:35
Problema e ca trebuie sa dai o mare parte din profit la stat . Mai intai trebuie sa te gandesti la asta.
|
#6
Posted 31 May 2016 - 21:37
#7
Posted 31 May 2016 - 21:38
sunt astfel de stand-uri si prin kaufland, in 2 orase diferite am vazut asta, ideea este ca nu am prea vazut sa fie si clienti
|
#8
Posted 31 May 2016 - 21:39
ti-ai facut un calcul necesar pentru sa zicem (cati lei dai pentru) 100-150 ml de suc? la care trebuie sa adaugi chirie, salariu, taxe, etc.
|
#9
Posted 31 May 2016 - 21:43
Dany_Darke, on 31 mai 2016 - 21:38, said:
sunt astfel de stand-uri si prin kaufland, in 2 orase diferite am vazut asta, ideea este ca nu am prea vazut sa fie si clienti Soare afara=>caldura=>sete=>lumea cumpara lichide=> toata lumea e fericita ) AlinE, on 31 mai 2016 - 21:39, said:
ti-ai facut un calcul necesar pentru sa zicem (cati lei dai pentru) 100-150 ml de suc? la care trebuie sa adaugi chirie, salariu, taxe, etc. deoarece si pretul "materiei prime" e diferit iar salariul nu va fi o problema deoarece eu voi fi vanzatorul |
#10
Posted 31 May 2016 - 21:48
fa la un suc de portocale un pret acoperitor ...si vezi cu cat trebuie sa-l vinzi.
|
|
#11
Posted 31 May 2016 - 21:49
#12
Posted 31 May 2016 - 21:53
#13
Posted 31 May 2016 - 21:53
Eu zic ca nu prea merge, romanii nu dau bani decat pe strictul necesar. Sucul natural de 9 -10 lei paharul, nu prea intra aici.
|
#14
Posted 31 May 2016 - 21:55
Damascus77, on 31 mai 2016 - 21:53, said:
Eu zic ca nu prea merge, romanii nu dau bani decat pe strictul necesar. Sucul natural de 9 -10 lei paharul, nu prea intra aici. si tinand cont ca Sibiu e un oras care e fracventat de foarte multi straini cred ca ar merge... andreic, on 31 mai 2016 - 21:53, said:
Nu cred, pe unde am vazut dinastea sunt fara clienti. In primul rand intra mult mai mult fruct si in al doilea, pretul nu poate concura cu cele clasice. |
#15
Posted 31 May 2016 - 22:01
Ai incercat sa faci macar odata un litru de suc, sau doar stai in fata monitorului si visezi la gramada de bani? E clar ca habar n-ai pe ce lume traiesti. Altii faceau asta prin anii '80... Venea clientul, cerea suc de mere, morcovi, sau altceva, vanzatorul baga marfa in scula, curgea sucul... Tu ai incercat macar odata?
|
|
#16
Posted 31 May 2016 - 22:01
Eu cumpar asa ceva din an in paste.
Daca vreau suc natural, imi fac acasa din ce vreau, cand vreau. Si vara cauti ceva racoros, apos , nu nectar. Am un cunoscut care si-a deschis asa ceva de curand, intr-un supermarket. Firma, conturi bancare, nebunii, logo, stand, angajati, contracte de munca, impozite, impozite, impozite, materii prime, dotari tehnice, avize, avize avize, impozite... chirie nene, chirie Ma astept sa o inchida in max 1 an. Edited by Damascus77, 31 May 2016 - 22:09. |
#17
Posted 31 May 2016 - 22:05
Exista automate care fac exact ce vrei tu.
Poti sa le vezi in Parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti. Pretul cred ca era cca. 5lei/pahar de suc de portocale. Nu am incercat si nu prea am vazut lume curioasa. |
#18
Posted 31 May 2016 - 22:45
E o afacere foarte riscanta. Iti trebuie un vad comercial extrem de bun, deoarece te adresezi unui grup de cumparatori extrem de mic.
Am vazut asta prin multe locuri. Calitati variate. Multi baga umplutura ca sa salveze la pret. Sucuri pre-imbuteliate mai mult sau mai putin naturale. Sucul de mere e rege la umpluturi. Apoi fructe congelate si banane Eu nu m,as baga in asa ceva daca nu as avea locatia extrem de buna. Si de as avea locatia, mai degraba as face altceva. Singurul avantaj de il vad e ca poti funtiona in 10mpsau mai putin Edited by argentum, 31 May 2016 - 22:45. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users