Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...
 Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...
 

Corpul De Control Al Primului Ministru Despre Indemnizațiile De Revoluționar. Cea Mai Spectaculoasă Creștere - pe vremea lui Băsescu

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic

#1
Marius1989

Marius1989

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,919
  • Înscris: 09.04.2006
Corpul De Control Al Primului Ministru Despre Indemnizațiile De Revoluționar. Cea Mai Spectaculoasă Creștere A Numărului Revoluționarilor Indemnizați – În Președinția Lui Traian Băsescu

[ https://mariusmioc.files.wordpress.com/2016/02/grafic-rev-cu-indemnizatii.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pe saitul guvernului României găsim un raport al corpului de control al primului ministru cu privire la indemnizațiile de revoluționar (linc), cu evoluția lor (atît ca număr de beneficiari cît și ca sume plătite din bugetul statului) pînă în 2014. Raportul e iscălit de Ion Lazăr, secretar de stat, șeful corpului de control al primului ministru, Constantin Lica, Isabela Cerasela Leca, Roxana Chivoiu, Dragoș Curcă și Bogdan Ursache.
Din respectivul raport am extras graficul de mai sus, la care am adăugat numele președinților care au condus țara în perioadele menționate în grafic. Prima lege care dădea drepturi revoluționarilor – 42/1990 – a apărut în decembrie 1990, deci practic aceste drepturi au început să fie acordate din 1991. Pentru anii 1991 și 1994 corpul de control al primului ministru nu a izbutit să identifice date cu privire la plățile făcute către revoluționari.
Spoiler

Sursa

Edited by argonaut, 14 February 2016 - 21:32.


#2
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011
Revolutionari platiti... e fascinanta tara astaPosted Image

#3
sanderoalex

sanderoalex

    Nefumător înrăit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,653
  • Înscris: 26.03.2009
n-am  citit  ce-ai  scris,  dar  intreb  si  eu,  cine  acorda  titlul  de  revolutionar  ?

#4
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Mey , trebuie sa intelegeti ceva. Posibilitatile de shutit (furat )  banii bugetului sunt limitate. Intr-un fel trebuie ca orice politician sa isi plateasca datoriile pe care le face in campanie. Metodele sunt diferite , in functie de imaginatia ministrilor , dar sursa este intotdeauna aceeasi : bugetul statului . Nimeni nu sponsorizeaza un partid politic pentru ca este adept al ideologiei . Partidele din democratie ( nu conteaza tara ) nu au ideoogie. Ele se diferentiaza printr-un singur lucru , si anume , patura sociala de la care fura cu nesimtire banii ...ca sa isi plateasca datoriile. Unii fura de la patura medie  , in detrimentul saracilor . Alti fura de la saraci , in detrimentul paturii medii . Indiferent de presedinte si guvern , toti fura de la unii sau de la altii . Asta inseamna democratia , doar ca unii sunt prea imbecili ca sa vada ...sau sa recunoasta. Inca mai circula cretini care sunt convinsi ca printre noi sunt comunistii ...aia rai ...inca mai exista retarzi care sustin ca lumea capitalista ii seaca de bani ... acestea sunt nuante . In realitate , plamasii muncesc pentru dreptul de a da bani alora de fac cartile. Cateodata , cand stapanii se prind ca ceva pute si ca nesimtitii pusi de ei la putere au sarit calul ( nu conteaza culoarea politica , toti sunt pusi la putere ca pe vremea sultanului Suleyman ) , le-o trimit pe Codruta, care ii mai ascunde temporar prin inchisori ( unde ,atentie ..stau tot pe banii nostri Posted Image ) si care , in acest fel placut ( odihna pe impozitele mele ) legalizeaza furaciunile facute , ca cica si-ar plati datoria fata de societate . Cateodata ma intreb daca ar mai face careva asa ceva daca pedeapsa ar fi ca in Coreea de Nord Posted Image .
Asa ca , Basescu si-a platit datoriile in diferite moduri ...revolutionari imaginari , bani luati de la camatari si dupa aia bagati camatarii in puscarii , bani furati prin intermediul unor jartele blonde si gainari burtosi cu nume de ...ati ghicit : Cocos . Ponta a furat altfel . El a impartit birul pe mai multi contribuabili , parand ca lucrurile sunt mai corecte ..in realitate toate legile date de guvernul lui au fost abuzuri si intentii clare de jaf al cetateanului .
Ciolos , va vine sau nu sa credeti , este solutia imporala ( ca ore vremea lui Base' ) . De ce ? Pai sa va explic in alineate :
- nu poate guverna fara acceptul partidelor ( deci face numai ce sunt partidele dispuse sa faca )
- tehnocratii lui sunt de fapt oameni ai partidelor politice si sunt perfect proportional reprezentati in guvern de numarul de parlamentari ai fiecarui partd .
- este expresia suprema a hotiei , pentru ca astfel , partidele politice , prin intermediul Parlamentului , fura in continuare dar nu mai isi asuma nici o raspundere ...raspunderea va fi pusa pe seama tehnocratilor , care vor disparea dupa acest exercitiu democratic prin functii in tari exotice , bine platite ( astia sunt toti ministri cu "exit " ...cand li se termina treaba , dispar in ceata )
- Ciolos da impresia ca- i mpartial ...dar toti stim cine l-a propus , asa ca nu poate fi impartial ...trebuie sa fie partinitor prin definitia postului .
- Facebook-ul are onoarea reperata ( ca-n Caragiale ) , pentru ca toti au primit o ...?UE , au mestecat-o , au inghitit-o ...si au regurgitat-o , sub forma de prostie pura prin show-uri TV , cu handicapate adolescente si pitici barbosi ....dar s-a parut ca au avut o importanta . Unii mai cred si azi ...astia sunt aia fara simtul ridicolului .
- bani se vor fura , doar ca in prezent nu mai sunt vizati politicienii , pentru ca refelectoarele sunt puse pe ...tehnocrati .
- nu s-a schimbat nimic cu adevarat , s-au schimbat niste nume manjite ... cu alte nume care inca nu au apucat sa se umple de rahat , dar se vor umpe rapid , ca foamea de bani e mare si nu se lucreaza cu manusi .

Deci , corpul de control al primului Ciolos din Romania descopera ce trebuie sa descopere. Cand descopera ceva , vedeti tabara alora descoperiti si veti afla cine urca de fapt in sondaje. Pe aia ii manjesc , de care se tem ca ar putea inseamna 5 % la alegeri . Au manjit un tigan ( astia sunt multi ai naibii si pot insemna ceva ) , manjesc acum un partid ( de rahat in opinia mea ...dar care pare sa urce din cauza locomotivei care stie sa traga prostimea dupa ea ) , si urmariti pana in toamna ...ce mai manjesc , ca sa aflati de cine se tem cei aflati acum cu prajitura in brate .
In rest , vorba lui "nepereche " ...toate-s vechi si noua-s toate "

Edited by JurasikMan, 14 February 2016 - 21:23.


#5
Pollux

Pollux

    Mandru ca sunt barbat alb, crestin, heterosexual si liberal-cons

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,339
  • Înscris: 28.02.2005
iar lovesc vagabonzii astia de uselisti in maretul conducator Traian Basescu? :roflmaofast:

usele traieste! :w00t:

#6
alin8999

alin8999

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,933
  • Înscris: 23.10.2015
Corpul de control al premierului a sesizat DIICOT în legătură cu indemnizaţiile plătite revoluţionarilor.

http://www.realitate...ot_1886115.html

#7
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,076
  • Înscris: 04.02.2011
Foarte bine.
Ideal ar fi ca pomenile electorale să fie contorizate ca șpăgi și tratate ca atare. N-o să vedem asta dar na, zic și eu..

Edited by benis, 14 February 2016 - 21:37.


#8
fansat

fansat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,045
  • Înscris: 31.08.2006

View Postalin8999, on 14 februarie 2016 - 21:20, said:

Corpul de control al premierului a sesizat DIICOT în legătură cu indemnizaţiile plătite revoluţionarilor.

http://www.realitate...ot_1886115.html

           Foarte bine ca a fost sesizat DIICOT. Aceste certificate sunt o rusine nationala. In acele zile au iesit sute de mii  de romani in strada sa protesteze impotriva regimului Ceausescu, si ulterior sa sustina asa-zisa revolutie care s-a dovedit a fi un mare fas imediat dupa ce cu voia dumneavoastara, ultimul pe lista, Ion Iliescu, a preluat conducerea ostilitatilor. Ce-ar fi insemnat sa aven sute de mii de oameni certificate de revolutionarI ? Traim intr-un teatru al absurdului si sper ca aceste asa-zis certificate sa fie retrase cat de curand falsilor revolutionari. Eroi au fost doar cei impuscati miseleste de armata , securitate si militie, precum si cei ramasi mutilati de gloantele ticalosilor mentionati mai inainte.

#9
Alecsandru010

Alecsandru010

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,227
  • Înscris: 29.06.2011

View Postalin8999, on 14 februarie 2016 - 21:20, said:


Mdea; f. bine au facut; f. rau ca abia acum s-a pus tunu' si pe mafia asta; parca vad ca dam de un gunoi de aceeasi amploare ca cel de la ANRP.

#10
Claudiu_J

Claudiu_J

    Too old for this shit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,207
  • Înscris: 13.05.2008
Din nota aia a Corpului de Control;

Attached File  Asa din nota aia .. .JPG   110.3K   20 downloads


Ca sa zic asa un articol de doi lei, sau de tot rahatul ca sa zic sincer; O boschetareala de presa a unuia cu probabil retard accentuat;

#11
Pollux

Pollux

    Mandru ca sunt barbat alb, crestin, heterosexual si liberal-cons

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,339
  • Înscris: 28.02.2005
l-au lucrat serviciile si pe-asta...

#12
cuculili

cuculili

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,291
  • Înscris: 10.05.2005
He, he, citeam pe undeva prin presa de cazul micutului-revolutionar care a participat si el la varsta de 5 ani (tinut de bunic in brate) si a ridicat 2 deshte in V.
...are certificat si remuneratie acum. Posted Image

#13
gerbil

gerbil

    Membru' activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,049
  • Înscris: 10.09.2005
Oare când o să învețe lumea că se scrie prim-ministrului? Toate toantele de reportere de pe la tv tot așa se exprimă cu primul sau primului ministru.

#14
Marius1989

Marius1989

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,919
  • Înscris: 09.04.2006

View Postalin8999, on 14 februarie 2016 - 21:20, said:

Corpul de control al premierului a sesizat DIICOT în legătură cu indemnizaţiile plătite revoluţionarilor.

http://www.realitate...ot_1886115.html

A sesizat pentru ce? Pentru cîteva cazuri în care ar fi existat acte false? Ce contează cîteva cazuri la total de 21000 de certificate?
Victor Socaciu, cînd era secretar de stat la Secretariatul pentru Revoluţionari, vorbea la TV că a depistat 6000 de certificate eliberate ilegal pe care le va anula. Cu televizorul a minţit poporul.
Corpul de control al guvernului se leagă de faptul că un document care ar nominaliza unele persoane care s-au interesat de starea apei potabile ar fi fals. Păi nici n-are importanţă dacă e fals ori nu, normele de aplicare ale legii 341/2004 spun că certificat de luptător în revoluţie trebuie dat doar celor care au făcut fapte deosebite prin care şi-au pus viaţa în pericol.
Cum şi-a pus viaţa în pericol cineva care s-a interesat de starea apei potabile?
Nu trebuiau eliberate certificate de luptători în revoluţie pentru persoanele respective chiar dacă documentul e în întregime corect. Nu falsificarea documentului e problema ci încălcarea legii de către comisiile de la SSPR şi de comisia parlamentară.
Revoluţionarii care au ieşit în faţa tancurilor la Bucureşti ori Timişoara n-au fost niciodată de acord să fie puşi în aceeaşi oală cu cei care "s-au interesat de starea apei potabile" pe vremea cînd TVR lansa zvonuri că apa e otrăvită. Au protestat vehement dar fără rezultat.
S-a făcut şi plîngere penală împotriva şefului Secretariatului de Stat care a eliberat cele mai multe certificate - Adrian Viorel Nicolaescu (numit de Emil Boc). Rezultatul a fost NUP, iar instanţa de judecată a confirmat NUP-ul şi a condamnat la cheltuieli de judecată pe cel care făcuse plîngerea.
Sursa
Graficul e pînă în 2014, atunci mai erau indemnizaţii restante de plătit. În 2015 n-au mai fost indemnizaţii restante şi s-a emis o nouă ordonanţă de urgenţă prin care au drept la indemnizaţii numai cei care trec printr-o nouă verificare. Deci în 2015 atît ca sume plătite cît şi ca număr de beneficiari a fost o scădere dar din 2016 va fi iar o creştere pe măsură ce se fac noile verificări şi se aprobă noile titluri de "luptători determinanţi".
Chiar ieri Klaus Iohanis a aprobat 1667 titluri noi: http://wp.me/pjejF-4KI

#15
softman15

softman15

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 646
  • Înscris: 15.09.2012

View PostMarius1989, on 14 februarie 2016 - 20:30, said:

Corpul De Control Al Primului Ministru Despre Indemnizațiile De Revoluționar. Cea Mai Spectaculoasă Creștere A Numărului Revoluționarilor Indemnizați – În Președinția Lui Traian Băsescu

[ https://mariusmioc.files.wordpress.com/2016/02/grafic-rev-cu-indemnizatii.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pe saitul guvernului României găsim un raport al corpului de control al primului ministru cu privire la indemnizațiile de revoluționar (linc), cu evoluția lor (atît ca număr de beneficiari cît și ca sume plătite din bugetul statului) pînă în 2014. Raportul e iscălit de Ion Lazăr, secretar de stat, șeful corpului de control al primului ministru, Constantin Lica, Isabela Cerasela Leca, Roxana Chivoiu, Dragoș Curcă și Bogdan Ursache.
Din respectivul raport am extras graficul de mai sus, la care am adăugat numele președinților care au condus țara în perioadele menționate în grafic. Prima lege care dădea drepturi revoluționarilor – 42/1990 – a apărut în decembrie 1990, deci practic aceste drepturi au început să fie acordate din 1991. Pentru anii 1991 și 1994 corpul de control al primului ministru nu a izbutit să identifice date cu privire la plățile făcute către revoluționari.
Spoiler

Sursa

Poate era bine sa ne arati ce majoritate parlamentara era la momentele respective si ce guverne erau . Acele indemnizatii sunt hotarate de legi date de parlament si de hotarari guvernamentale trecute apoi prin parlament .Majoritatea parlamentara trece sau nu o lege , foarte rar opozitia . O fi corect graficul , dar adaugirile cu cine a fost presedinte e clar ca se vrea iar un atac ca sa se vada ca Basescu e responsabil si pentru asta . Presedintele  nu are putere legislativa  .

Edited by softman15, 02 March 2016 - 13:59.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate