Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Parerea mea umila - Ce inseamna Windows Mobile

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
71 replies to this topic

#55
alex2010

alex2010

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,147
  • Înscris: 29.09.2008
Deci pentru tine Android inseamna numai S6-like, sa inteleg, restul modelelor pana in 2015 pot sa suga grav, asta nu afecteaza reputatia Androidului, nu?
Probabil aceeasi fraza o sa le-o spui si celor care isi cumpara acum S6 si prin ianuarie anul viitor se plang pe-aici ca au lag si li se blocheaza aplicatile. Le zici "coae, modelul tau e 2015, e vechi, e normal sa se miste de rahat".

Eu zic ca daca in 2012 mi-am cumparat un android, fie el si S1, nu are nicio scuza sa se miste de rahat in viitor, in conditiile in care dpdv hardware inca este peste modelele low-end model 2015 comercializate de samsung( de ex asta care n-are nici macar IPS si are 512 mb ca sa ruleze 4.x. ).
Si daca imi iau telefonul x acum si il tin 3 ani, ma astept sa mearga ca in prima zi, in conditiile in care rulez acelasi sistem de operare si nu instalez ceva care necesita resurse mai mari.

Edited by alex2010, 14 October 2015 - 18:44.


#56
alin62

alin62

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,449
  • Înscris: 26.02.2012

View Postalex2010, on 14 octombrie 2015 - 18:41, said:

Eu zic ca daca in 2012 mi-am cumparat un android, fie el si S1, nu are nicio scuza sa se miste de rahat in viitor, in conditiile in care dpdv hardware inca este peste modelele low-end model 2015 comercializate de samsung( de ex asta care n-are nici macar IPS si are 512 mb ca sa ruleze 4.x. ).
Si daca imi iau telefonul x acum si il tin 3 ani, ma astept sa mearga ca in prima zi, in conditiile in care rulez acelasi sistem de operare si nu instalez ceva care necesita resurse mai mari.
Pai si acum daca iti iei un S1 nou nu ar avea nici o scuza sa se miste de rahat, ca doar este nou ce naiba...
Bun exemplu ai dat, chiar te pricepi, totusi urmeaza mi sfatul si nu te mai baga la tehnologie, daca pentru tine hardware ul de pe S1 este ok...
Pai daca iti iei acum telefonul X aparut in 89, normal ca si peste 3 min o sa mearga prost dar peste 3 ani.
Dupa cum vezi noua ta teorema nu merge prea bine in realitate.

#57
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Detii de prea putina vreme un Windows Phone si inevitabil ai descoperit limitarile lui Windows Phone fata de Android, dar inca nu ai apucat sa ii vezi avantajele fata de Android care din punctul meu de vedere compenseaza din plin orice dezavantaj actual al lui Windows Phone 8.1/ Windows 10 Mobile. Din cauza acestor limitari eu am evitat sa achizitionez un Windows Phone pana in aceasta primavara. Dar cand l-am cumparat (Nokia Lumia 730) stiam cam la ce sa ma astept, asa ca pentru mine nu a fost un soc.

Deoarece detineam doua numere de telefon am utilizat in paralel doua smartphone-uri Android (Samsung Galaxy Beam i8530 care inlocuise un LG Optimus si Samsung Galaxy Note 2 N7100). Datorita numeroaselor probleme pe care le-am avut cu Android (pe care nu are rost sa le enumar la acest topic; practic telefonul era ca si inutilizabil in anumite situatii) am renuntat la primul in favoarea unui telefon obisnuit al carui loc a fost luat in scurt timp de catre un iPhone 5S. La putina vreme dupa aceea a sosit vremea sa dau la o parte si Note-ul (lagul devenise insuportabil, desi dupa ultimul wipe data + factory reset ii dezactivasem toate aplicatiile pe care le-am putut dezactiva si nu am mai instalat absolut nimic), asa ca m-am orientat spre Lumia 730 Dual-SIM (ceea ce mi-a permis sa detin un al treilea numar de telefon).

In cazul meu in timp s-a dovedit ca ultimul smartphone a fost cea mai inspirata achizitie. Ceva buguri intalnisem si in iOS, dar minore (iPhone-ul nu m-a tradat niciodata cand l-am utilizat ca telefon sau cand am avut nevoie sa consult/ raspund la un e-mail, sa parcurg un document descarcat din cloud, sa accesez paginile unui site etc.). In schimb smartphone-ul Windows mi-a oferit din punct de vedere software o experienta pe care nici un alt smartphone nu mi-o mai oferise: cea mai ridicata stabilitate (timp de cateva luni nu am repornit telefonul nici macar o singura data si nu am primit niciun mesaj de eroare), o interfata mai comoda decat cea a lui Android (deja Android mi se pare acum oarecum demodat si strain), aplicatii pe care le-am putut regasi in Store pe PC, posibilitatea de a instala oricate aplicatii fara ca smartphone-ul sa se miste in reluare (modul in care sunt gestionate resursele hardware este inteligent conceput, nu ca la Android) s.a.m.d.

In acest moment ma bucur ca nu am cedat tentatiei de a achizitiona un alt smartphone Android. Urmatorul meu smartphone va fi cel mai probabil tot un telefon produs de Microsoft.

Legat de afirmatiile tale:
- Bugul la care te referi eu nu l-am intalnit. Sincronizarea cu contul Google functioneaza normal.
- Din aplicatia Phone poti expedia SMS catre o persoana din istoricul apelurilor (aceasta functie este utila, deoarece poate ca ai fost nevoit sa refuzi un apel si apoi doresti sa-i raspunzi rapid printr-un sms sau sa ii trimiti persoanei care te-a contactat anumite detalii printr-un SMS fara sa parasesti aplicatia Phone). In schimb, daca doresti sa expediezi un SMS catre o alta persoana, atunci nu vad de ce ar trebui sa deschizi pentru asta aplicatia Phone (sau sa fie incarcata cu un element redundant), cand poti deschide aplicatia Messaging.
De asemenea, daca doresti sa apelezi un contact din agenda sau sa expediezi un SMS catre ea, atunci folosesti pentru aceasta aplicatia People.
- Intr-adevar cautarea unui contact dupa o parte din nume sau numar nu este posibila (poti doar sa tastezi primele litere din nume/ prenume). In schimb exista numeroase aplicatii DIAL gratuite in Store care este posibil sa ofere functionalitatea pe care o doresti. Nu stiu daca este cea mai buna, dar una care face ceea ce doresti tu este Phone Dialer.
- Pe partea de suport pentru limba romana intr-adevar cam bate vantul pe Windows Phone/ Mobile.
- Aplicatia Mail este limitata. Dar asa cum ai constatat singur exista aplicatii 3rd party mai elaborate.
- Aplicatia Alarms putea sa fie gandita mai bine, dar cateva secunde pierdute in plus ca sa setezi o alarma nu este un capat de tara. Eu mi-am setat cateva alarme pe care le tin dezactivate si pe acelea le reconfigurez la nevoie. De aceea nu m-am obosit sa descarc alta din Store (exista cel putin cateva zeci). Pe mine nu ma deranjeaza sa setez fiecare zi in parte din saptamana. Chiar m-ar fi deranjat sa gasesc niste optiuni inutile de genul "all week", "workdays", "weekend" din moment ce este mai simplu sa bifez/ debifez eu fiecare zi in parte din 7.
- Here Maps este o aplicatie bine pusa la punct. Here Drive am utilizat-o cu telefonul pe post de GPS si si-a facut treaba de fiecare data. Iar strada pe care locuiesc eu nici macar nu apare in Google Maps, dar in Here Maps da. Deci, depinde de la caz la caz.
- Unele aplicatii pentru WP sunt mai simpliste decat cele pentru Android sau iOS. Dar sunt destule (prea multe ca sa ajungi sa le testezi intr-o viata). Eu am gasit tot ce am avut nevoie. Din maxim 2-3 aplicatii de un anumit tip testate am gasit una care sa-mi convina.
- In ceea ce priveste jocurile esti departe de adevar. Nu stiu ce ai testat tu, dar cam toate jocurile la care m-am referit in acest topic (cele care sunt compatibile WP) au o grafica excelenta.
- Legat de bara de notificari: aici ar fi putut face o lista derulanta ca sa incapa mai multe, dar atata vreme cat se pot accesa mai rapid din Start, nu prea vad de ce ai apela la ea. Instaleaza aplicatia Rescue Tests si cred ca o sa ai o surpriza placuta.
- Battery Saver ofera doar informatii de baza. Daca vrei mai mult, atunci instalezi "Insider", "Battery Pro+" si "pure Battery Indicator PRO" (eu le-am obtinut gratuit prin myApp Free, dar exista si variantele lor free).

Edited by _-_, 14 October 2015 - 18:56.


#58
alex2010

alex2010

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,147
  • Înscris: 29.09.2008

View Post_-_, on 14 octombrie 2015 - 18:49, said:

[...]

Iti multumesc pentru postare. Chiar ma bucur sa vad ca mai exista oameni cu IQ care depaseste numarul de la pantofi pe acest forum Posted Image Altii vad ca scriu doar ca sa mai adune posturi...

Edited by alex2010, 14 October 2015 - 18:54.


#59
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,728
  • Înscris: 10.11.2013
Cred ca tu confuzi windows mobile cu windows phone, deoarece windows mobile urmeaza sa se lanseze in perioada care vine si va rezolva o parte dintre problemele tale:
Bara de notificari va fi mai mare (vei putea pune cam tot ce vrei pe ea).
Dialerul primeste optiuni in plus (ultima data cand am testat un build era prin primavara, deci nu mai tin minte tot, dar era mai avansat decat cel de pe 8.1.2).
Battery saver nu o fi la fel de performant ca cel de pe android, dar aici poti opri cu adevarat rularea aplicatiilor in background, spre deosebire de Android (stiu, ei vor face asta ..de vreo 4 ani tot o vor face).
Exista alternative here maps si youtube (la maps, here au fost suficiente deci n-am testat. insa pot jura ca am vazut g maps third party, la YT am testat metrotube, tubecast, perfect tube, toate sunt bune, toate pot rula videoclipuri in background, toate pot descarca videoclipuri pentru a le accesa cand nu ai internet).
Jocurile pe care le-am rulat pe 640 au mers bine, cu grafica decenta, dar 640 nu este telefon high end si nu cred ca androidurile care vin cu acelasi procesor si GPU este mai performant in rularea lor. De ex, pe androidul meu lara croft: relic run mergea mult mai bine, dar asta doar pentru ca are un hardware net superior (ca si pretul, de altfel).
Anumite lucruri se fac diferit fata de Android (eu utilizez windows si android in paralel), dar asta tine de preferinte, de ex la treaba cu bifatul zilelor si mie imi place mai mult cum sta treaba la windows.
Acceseaza solutiile colegului de mai sus..si vezi ce ti se potriveste si ce nu, pana la urma nu te tine nimeni cu windows phone-ul legat de gat, daca nu poti trai cu minusurile pe care acesta le are poti schimba telefonul cu ceva android/ios.
Altfel, descarca programul insiders si testeaza viitorul windows mobile 10, vezi daca te multumeste sau nu modul in care se prezinta meniul (nu e varianta finala, va avea buguri, dar aici e vorba daca indreapta sau nu situatia pe placul tau) si decizi daca ramai sau pleci.

Edited by n-amname, 14 October 2015 - 19:23.


#60
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
chiar pui problema gresit, asa cum e la android asa va fi si la wp 10 in curand, se va misca tot mai greoi cu ocazia update-urilor si a aplicatiilor. La inceput pe lumia 520( rabla aia cu 512 rami) totul era e vis, zbarnaia. asta era acum 2 ani. Acum dupa 2 ani si atatea actualizari+ softuri incarcate si para incarcate de programatori indieni se vede limita telefonului, abia mai duce 2 pagini de chrome si un facebook deschis, ba se si blocheaza si iese din facebook. E cam la fel ca la calculatoare, media lor e undeva la 2-3 ani, in cazul in care iei configuratia anului in care te afli. Sa zicem ca as lua un lumia 640, peste 2 ani sigur e o relicva, il va limita ramul de 1 gb. Vrei ceva sa te tina mult? iei cu rami din belsug, quad core si memorie interna cat cuprinde. Eu am trecut de la lumia la android, crede-ma ca si simbyanul era mai ok decat wp-ul. Cu stabilitatea nu stiu ce sa zic, la inceput toate-s faine dar cu timpul dispare ranjetul roz din coltul gurii.Mai tin si de bafta, daca innimeresti un lumia  cu problema hardware si-si ia restart din senin chiar e veselie. Acum am trecut la android, mai exact p8 lite, 2 gb ram, octa core, 16 gb interna. Cel putin 2-3 ani tot duce, apoi devine el rabla, il lasa bateria sau ce-o mai fi, se uzeaza moral daca nu fizic. Vrei un telefon care sa mearga ca in prima zi? simplu, ia un nokia din ala la 100 ron, fara posibilitate de net, fac pariu ca si peste 5 ani va merge exact la fel. Cam asa si cu un pc, vrei sa mearga ca in prima zi? baga windowsul din anul ala, daca compomentele is facute in 2010 bagai un w7 curat fara nimic, fara net, pai si peste 10 ani el tot la fel merge dar nu faci nimic pe el, insa da...merge exact la fel:D
Legat de wp, se pare ca tu nu te-ai lovit de problema vizualizarii filmelor online sau de torente....eu simteam lispa la greu...Plus aplicatia de mail care chiar da dureri de cap. Acum o luna scosesera si aplicatia de yahoo mail +here drive din store....pai sa-i ia dreaq de tampiti, eu am formatat telefonul si am ramas fix fara alea care le foloseam cel mai des. De aia am si renuntat, o fi stabil dar consider ca e un os potrivit mai degraba ptr babalaci sau cineva care nu vrea sa se complice cu el si se multumeste cu putin. La wp fiecare versiune de actualizare are propria varianta de a papa bateria. La inceput cu softul de la mama lui papa 2,55 %, dupa actualizari urca la 4-5% pe ora. Dupa cateva reseturi bune abia reuseam sa scot minim 3.9 consum de baterie. Oricum, e interesant.
Concluzia mea...tu ti-ai luat teapa cu telefonul tau. Trebuia sa iei( acum in 2015) unul cu lolipoop direct si erai bastan.

Edited by xkos, 14 October 2015 - 19:27.


#61
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,728
  • Înscris: 10.11.2013
Sa stii ca are o cunostiinta un lumia 520 cu windows phone 8 (asa cum a venit el din fabrica), si se misca perfect inclusiv astazi, pe 14.10.2015.
Cine n-a dat actualizari la windows phone 8.1 inca are un telefon care galopeaza ca-n prima tinerete, desi nu are nici optiunile prezente pe variantele noi (notification center, cortana, wallpaper, etc).

#62
alin62

alin62

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,449
  • Înscris: 26.02.2012

View Postxkos, on 14 octombrie 2015 - 19:17, said:

Acum am trecut la android, mai exact p8 lite, 2 gb ram, octa core, 16 gb interna. Cel putin 2-3 ani tot duce, apoi devine el rabla, il lasa bateria sau ce-o mai fi, se uzeaza moral daca nu fizic.
Nu i nici o problema, dupa 2 3 ani mai cumperi un P8 lite si gata, poti spune ca ai avansat, ai luat un tel mai nou :D

#63
cristi1media

cristi1media

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 14.06.2013

View Postalex2010, on 14 octombrie 2015 - 18:53, said:

Iti multumesc pentru postare. Chiar ma bucur sa vad ca mai exista oameni cu IQ care depaseste numarul de la pantofi pe acest forum Posted Image Altii vad ca scriu doar ca sa mai adune posturi...


Nu ai de ce sa te obosesti , asta se intampla destul de des pe aici, referitor la windows mobile da, am avut si eu la un moment dat dar am scapat repede de el, aveam impresia ca nu pot sa fac nimic pe telefonul ala, parca eram limitat, lucruri care pe android le puteai face inca de la versiunea 2 sau care a fost printre primele.
Si da, utilizatori softpedia, am avut multe telefoane android, si trebuie dat reset la ceva timp, pentru ca sunt momente cand telefonul devine inutilizabil, dar cu toate astea tot prefer androd peste prostia de windows, iar cel mai bun este Ios.

#64
alex2010

alex2010

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,147
  • Înscris: 29.09.2008

View Postalin62, on 14 octombrie 2015 - 19:21, said:

Nu i nici o problema, dupa 2 3 ani mai cumperi un P8 lite si gata, poti spune ca ai avansat, ai luat un tel mai nou :D
Ai aproape 11.000 posturi si nu s-a gasit nimeni pana acum sa-ti f**a un ban pentru spam si off-topic?

Edited by alex2010, 14 October 2015 - 19:24.


#65
cristi1media

cristi1media

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 14.06.2013

View Postalin62, on 14 octombrie 2015 - 19:21, said:

Nu i nici o problema, dupa 2 3 ani mai cumperi un P8 lite si gata, poti spune ca ai avansat, ai luat un tel mai nou Posted Image
Nu crezi ca ar fii cazul sa termini? Ai vazut ca ai primit cateva like-uri pe posturile anterioare si vrei sa mai primesti? Sau suferi de putine postari?
Nu iti vad rostul in discutia aceasta

#66
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
Nu i nici o problema, dupa 2 3 ani mai cumperi un P8 lite si gata, poti spune ca ai avansat, ai luat un tel mai nou Posted Image

ar fi ceva:)) dar n-o sa-mi mai placa sau in cel mai rau caz sper sa nu se faca tandari. La capitolul rezistenta lumiile( ca am avut 2x 520) au rezistat cu succes, unu a tinut usa la masina cand a plecat aiurea, s-a spart doar ecranul, cu alalalt jucam ping pong peste tot. Aici un 10+ ptr microsoft, e gen nokia 3310 telefonul ala. Doar softul e castrat. Legat de wp8 curat...cine poate sta cu ala ca nu poti instala mare lucru ca si programe pe el? asa cu softul nativ is convins ca merge ca din fabrica, e normal. La fel poti zice si de orice android sau smartphone. Problema apare dupa ce incepi sa actualizezi si sa instalezi softuri. Oricum, si la 640 cand or incepe indienii sa incarce la programe va merge si ala in suturi.
uite ca am 6 luni si nu am nevoie sa dau reset la android-ul de pe p8 lite, are pana intr-un gb ocupat ca ram restu sta liber totdeauna. E optimizat chiar ok de chinezoi, ma mir. Pe zenfonu prietenei se simte lagul, ramu sta la 85% cam mereu in iddle, cum incarca ceva pagini de net cum sare la full. E limita de 1 gb, asta e.

Edited by xkos, 14 October 2015 - 19:39.


#67
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,728
  • Înscris: 10.11.2013
Whatsapp, facebook messenger, facebook, skype si jocurile merg pe windows phone 8. Mai sunt si aplicatii gen files care cer 8.1, dar sunt rare.

#68
alin62

alin62

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,449
  • Înscris: 26.02.2012

View Postcristi1media, on 14 octombrie 2015 - 19:24, said:

Nu crezi ca ar fii cazul sa termini? Ai vazut ca ai primit cateva like-uri pe posturile anterioare si vrei sa mai primesti? Sau suferi de putine postari?
Nu iti vad rostul in discutia aceasta
Cred ca suferi tu de ceva putin mai grav, uitate ce s a discutat pana acum si ce au spus si alti membri nu doar eu, daca esti in stare sa intelegi mesajele utilizatorilor bine daca nu mai citeste o data poate intelegi a doua oara, sa nu crezi ca ma omor dupa parerea ta...

View Postalex2010, on 14 octombrie 2015 - 19:24, said:

Ai aproape 11.000 posturi si nu s-a gasit nimeni pana acum sa-ti f**a un ban pentru spam si off-topic?
Ban se da pentru topicurile fara sens ca acesta, in nici un caz pentru ca ti am expus prostiile care le spui aici si ideile lipsite de logica, si nu am fost singurul.
Ca tu traiesti in lumea ta, asta nu inseamna ca trebuie sa baneze mai mult de jumatate din membrii ca iti comenteaza tie aberatiile.

Edited by alin62, 14 October 2015 - 20:25.


#69
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
facebook messenger, facebook,

is curios cum de merg ca la mine nu vroiau fara update, ieseau din aplicatii.

#70
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,728
  • Înscris: 10.11.2013
Le-am avut chiar si eu pe lumia 620 cu windows phone 8, deci de mers, merg... Persoana respectiva si-a dat 520-ul cu 8.1 fix ca sa-si cumpere unul cu 8, si i-a mers. Nu suporta sa-i mearga aparatul greu..fiecare cum doreste, functionalitate vs functii.

Edited by n-amname, 14 October 2015 - 22:49.


#71
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014
initiator - tu compari mere cu pere si la urma te plangi ca unul e rotund, iar altul alungit, unul rosu si altul galben.

evident ca fiecare are plus si minus, insa daca erai obisnuit pe platforma de windows, te-ai fi plans ca android face si drege, tu fiind obisnuit cu android, te plangi de windows.

nu esti deloc obiectiv, comparatiile le faci destul de prost, pe telefoane si siteme de operare din ani diferiti, evident, cu tehnologiile aferente anului respectiv.

nu inteleg ce ai urmarit mai exact cu acest topic, pt ca te-ai plans si de android si de windows, incat singura optiune pt a fi impacat, ar fi sa folosesti un telefon mobil clasic, un polifonic cu ecran monocrom. evident ca te vei plange si de alea, dar daca vrei sa traiesti in era tehnologiei si sa fii activ pe acest segment, atunci alege ce ti se potriveste mai bine ca si avantaje si nu te mai plange ca un anume concurent nu ofera acelasi lucru ca si ceilalti.

pana la urma pe asta se bazeaza conceptul de concurenta. hai, fi baiat de comitet si accepta realitatea.

#72
Masterboy

Masterboy

    Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 5,910
  • Înscris: 24.06.2002

View Postalin62, on 14 octombrie 2015 - 17:19, said:

1. Care este scopul topicului?
2. Ai arie de VS

@alex2010 aria de Versus n-ai descoperit-o pana acum?
http://forum.softped...-windows-phone/

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate