Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...

Ditra 25
 Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE
 Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...
 Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...

joc idem Half Life gratis
 

Metropolitan City (Titan - Str. Victor Brauner)

- - - - -
  • Please log in to reply
133 replies to this topic

#1
Demetri_ade

Demetri_ade

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 02.09.2015
Am cautat printre zecile de topicuri nu gasesc nimic despre acest proiect:
http://goo.gl/juc7qg

Dezvoltator:
Metropolitan Residence
Facilitati:
- lift; bransat la toate utilitatile; apa curenta; gaze; curent electric; canalizare etc.; finisaje la alegere;
Locatie:
Strada Victor Brauner, in vecinatatea statiei de metrou Nicolae Teclu.
Tipuri apartamente:
garsoniere, studiouri, 2 si 3 camere.
Număr apartamente:
380 unități locative.
Data finalizare proiect:
Decembrie 2015.

[ http://i1306.photobucket.com/albums/s577/Demetriade/12345_zps8fnxa7xq.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://i1306.photobucket.com/albums/s577/Demetriade/123456_zpsnrt4qos3.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://i1306.photobucket.com/albums/s577/Demetriade/12345_zps0i9gslzb.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

A interactionat cineva cu dezvoltatorii?

Edited by Demetri_ade, 02 September 2015 - 16:41.


#2
nonameshadow

nonameshadow

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 06.05.2008
Daca sunt cei care construiest si Metropolitan berceni, aparatorii patriei, aviatiei, mihai bravu....toate celelalte santiere au intarzieri foarte mari.

#3
adrian.paul

adrian.paul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 18.10.2006
Yep, este acelasi dezvoltator.
Pare destul de scumput. Dupa schite un apartament de 3 camere are ~ 85 mp utili din care ~10 mp balcon, iar la preturi zic: "Preturile pornesc de la 42.500 euro pentru garsoniere si ajung pana la 79.000 euro pentru apartamentele cu 3 camere."

Edited by adrian.paul, 02 September 2015 - 17:40.


#4
Yukoto

Yukoto

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,248
  • Înscris: 11.09.2012
Ce gluma proasta, aia nu e strada Victor Brauer, ci Drumul Gura Crivatului, o strada de o banda unde nu o sa intre nici macar lama sa va deszapezeasca Posted Image de pret nu mai zic ca e exagerat pentru o zona bomba industriala, cred ca trec si linii de cale ferata pe acolo. Eu am mai detaliat pe subiectul Palladium Residence despre zona asta, cititi si pe acolo pentru mai mult info.

#5
Groh

Groh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,595
  • Înscris: 03.09.2008
In camp?Nu inteleg de ce lumea isi da cu parerea fara sa stie ce va fi acolo.Si aici ma refer la proiecte,momentan e putin dezolant.Dar pentru cei interesati:intradevar,acolo vor construi cei de la Metripolitan in jur de 6000 apartamente.Cand or fi gata,asta doar ei stiu.Momentan au facut un bloc,au ajuns la etajul 4-5 iar de cateva luni lucrarile sunt oprite sau merg in ritmul vitezei luminii stinse.
Peste drum/sant de ei se afla Palladium Residence ale fratilor"brothers" Negoita.Daca cei de la Metropolitan pat neseriosi si tepari pai atunci brothers Negoita sunt campioni la asa ceva.Probabil unul din motivele intreruperii lucrarilor la Metropolitan sunt obtinerea dificila a autorizatiilor.
In Bucuresti e mai greu ca in Popesti.
Daca Negoita nu avea interes imobiliar acolo,cu siguranta nu l-ar fi deranjat sa primeasca ceva spaga de la cei de la Metropolitan.
In fata la Metropolitan,inca se afla Policolor care se va muta incet pana in 2017-2018 undeva la iesirea din Militar.A fost scris si in presa acest lucru,terenul de sub Policolor fiind cumparat de cei de la Metropolitan.
Evident,asta inseamna ca tot cartierul lor,daca sau cand va fi gata va avea iesire completa la Bd Theodor Pallady.Ca o fi in 5-6-10 ani asta e alta poveste.
Prin urmare,de unde in camp?Vor avea iesire la bulevard,metroul in fata lor,auchan,metro,decathlon,jumbo la 5 minute de mers pe jos iar IKEA a cumparat acum o luna o bucata mare de teren pe Theodor Palady la numarul 54 si evident vor deschide un magazin acolo.
Deci,vorbim ca sa ne aflam in treaba cand spunem ca acolo e camp sau doar asa sa aratam ce atotstiutori suntem?
Am scris acest raspuns pentru cei interesati de ce va fi pe viitor acolo.
Clar,in acest moment nu arata ok zona din spate.Dar pentru cei care nu se grabesc,nu le arde buza si au ceva bani deoparte,poate fi o investitie buna pentru viitor.
Clar,nu este pentru cine vrea sa se mute in urmatoarea perioada.Poate in Palladium sa se poata,dar Metropolitan ma indoiesc ca va da vreun apartament in folosinta in urmatorul an.
Plus ca la ce vor sa faca acolo,va fi santier minim 5-6 ani,asta daca ar lucra intr-un ritm sustinut.

#6
adrian.paul

adrian.paul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 18.10.2006
In ce ritm construiesc cei de la Metropolitan, poate vrei sa zici minim 25-30 de ani santier pentru 6.000 de apartamente. Metropolitan intarzie peste tot si nu cred ca este din cauza lui Negoita in toate proiectele lor.
Nu te contrazic referitor la dezvoltarea zonei, dar cum sa zici ca ar fi investitie buna la pretul ala?

Ma rog nu am nimic impotriva lor, chiar mai caut un apartament doar ca este o combinatie (dezvoltator x zona x pret mult prea ridicat) prea proasta pentru mine.

#7
daybreak246

daybreak246

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 668
  • Înscris: 05.07.2014
Poate sunt eu nebun dar sincer asta mie mi se pare un veritabil camp.
https://www.google.r...=!3m1!1e3?hl=en
In rest tot ce ai zis se rezuma la "o sa fie,o sa se faca,o sa se dreaga...o sa" Cand se ajunge la "este,s-a facut.s-a dregut" sa ma anunti si pe mine.

P.S. Nu am luat apararea nimanui, negoita nu mi se pare cu nimic mai breaz.
P.S.2. Toata ziua mergem cu para la mami nu ? :)

#8
Groh

Groh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,595
  • Înscris: 03.09.2008
Asta am spus si eu:momentan zona nu arata ok.La fel,acum 10 ani arata muuult mai rau.Dar sa construit acolo si se va mai construi.Am si zis ca cine nu se grabeste si are ceva bani deoparte merita sa investeasca acolo,acum cat inca e mai liniste.Cu siguranta preturile vor urca destul de mult peste ceva timp.

Asta am spus si eu:momentan zona nu arata ok.La fel,acum 10 ani arata muuult mai rau.Dar sa construit acolo si se va mai construi.Am si zis ca cine nu se grabeste si are ceva bani deoparte merita sa investeasca acolo,acum cat inca e mai liniste.Cu siguranta preturile vor urca destul de mult peste ceva timp.
Ps. Acum am vazut harta.Metropolitan este mai in fata,in fata,in linie cu Jumbo,intre Victor Brauner si Theodor Pallady.In acel chenar e Palladium Residence.

#9
Demetri_ade

Demetri_ade

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 02.09.2015
Multumesc pt atentionare. Metropolitan va fi mult mai bine pozitionat:

[ http://i1306.photobucket.com/albums/s577/Demetriade/3333_zpshdoctwk7.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pe site-ul celor de la ANCPI apare cadastrul facut numai pt Palladium:

[ http://i1306.photobucket.com/albums/s577/Demetriade/333cc_zpswarlofnd.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Metropolitan inca vinde visuri...

Edited by Demetri_ade, 03 September 2015 - 10:29.


#10
Demetri_ade

Demetri_ade

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 02.09.2015
@ Groh:

Pe ultimele imagini din satelit mai apar doua santiere, ce anume sunt? ms:

[ http://i1306.photobucket.com/albums/s577/Demetriade/4545_zps8vnppuho.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#11
Groh

Groh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,595
  • Înscris: 03.09.2008
Chiar nu stiu.Am vazut si eu un bloculet mai in spate.Pe mine ma interesat Metropolitan si cand s-au apucat de constructie chiar vroiam sa dau avans 3000 euro dar pt ultima faza care au spus ca ar fi gata in 2017-2018 deoarece chiar nu ma grabesc.Dar am vazut ca lucrarile sunt sistate de cateva luni bune si pt moment am renuntat.Eu am crescut in acea zona si evident ca mi-ar placea sa ma intorc tot acolo.Dar momentam mai astept sa vad cand/daca/cum vor merge lucrarile.

#12
Mihai_Dobre

Mihai_Dobre

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 31.01.2015
poze facute la 23.09.2015

"Va informam ca am demarat lucrarile pentru constructia ansamblului Metropolitan City - Policolor, termenul de finalizare fiind in luna Mai  2016.
Strada Victor Brauner conform Planului Urbanistic Zonal al sectorului 3, se va moderniza. Puteti sa verificati si pe site-ul primariei.
Deja cladirea e inaltata pana la etajul 4, se lucreaza la zidaria exterioara , iar la parter compartimentarea interioara e gata .
Ulterior se va trece la fatade si tamplarie exterioara, in paralel fiind vizate instalatiile si tencuielile interioare. Cu alte cuvinte, suntem in continuare, in grafic si va invitam la vizionare pentru a va putea convinge singuri de seriozitatea noastra si calitatea  produsului pe care vi-l aducem in atentie.
Regimul de inaltime 2S+P+8 nivele. Constructia este din cadre de
beton+caramida Porotherm de 30 cm exterior, compartimentare caramida
Phoroterm de 11,5 cm la interior. Tamplaria Rehau de 5 camere, feroneria Maco, instalatii electrice cupru, instalatii sanitare PPR.
Izolatie exterioara- polistiren de 10 cm. Apartamentele dispun  de centrala proprie, sunt racordate la toat utilitatile orasului.
Finisajele sunt la alegerea clientilor."

Acesta fiind raspunsul primit  cand am cerut informatii legate de proiect.

Attached Files



#13
sovu

sovu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 414
  • Înscris: 29.05.2015
Tot la etaj 4 erau si acum 2 luni.

#14
previct

previct

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 20.06.2015

 sovu, on 24 septembrie 2015 - 22:06, said:

Tot la etaj 4 erau si acum 2 luni.

La etajul 4 sunt din martie...dar poate vor termina pana la anul pe vremea asta.

#15
sovu

sovu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 414
  • Înscris: 29.05.2015
Probabil le merge mai greu cu spagile la modificarea de PUZ uri.

Or astepta sa se dea liber la spagi de la DNA, in cazul asta, nici la anu pe vremea asta nu va fi gata...

#16
robertvivi

robertvivi

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.10.2015

 Mihai_Dobre, on 24 septembrie 2015 - 20:35, said:

poze facute la 23.09.2015

"Va informam ca am demarat lucrarile pentru constructia ansamblului Metropolitan City - Policolor, termenul de finalizare fiind in luna Mai  2016.
Strada Victor Brauner conform Planului Urbanistic Zonal al sectorului 3, se va moderniza. Puteti sa verificati si pe site-ul primariei.
Deja cladirea e inaltata pana la etajul 4, se lucreaza la zidaria exterioara , iar la parter compartimentarea interioara e gata .
Ulterior se va trece la fatade si tamplarie exterioara, in paralel fiind vizate instalatiile si tencuielile interioare. Cu alte cuvinte, suntem in continuare, in grafic si va invitam la vizionare pentru a va putea convinge singuri de seriozitatea noastra si calitatea  produsului pe care vi-l aducem in atentie.
Regimul de inaltime 2S+P+8 nivele. Constructia este din cadre de
beton+caramida Porotherm de 30 cm exterior, compartimentare caramida
Phoroterm de 11,5 cm la interior. Tamplaria Rehau de 5 camere, feroneria Maco, instalatii electrice cupru, instalatii sanitare PPR.
Izolatie exterioara- polistiren de 10 cm. Apartamentele dispun  de centrala proprie, sunt racordate la toat utilitatile orasului.
Finisajele sunt la alegerea clientilor."

Acesta fiind raspunsul primit  cand am cerut informatii legate de proiect.

Noi am facut deja rezervare pentru un apartament de 3 camere. Am fost de 2 ori la vizionare, ne place cum construiesc iar faptul ca intarzie nu li se datoreaza. Cred ca sunt mai interesati ei decat noi sa construiasca. Cand am facut rezervarea am mers in Popesti unde aveau birourile la acel moment. Tot acolo am vazut si macheta proiectului din Pallady. Am avut vizionari la multi dezvoltatori dar fiecare avea cel putin un minus. Nu zic ca nu au si cei de la Metropolitan dar au multe plusuri. Cu privire la pret, mi se pare rezonabil fata de ce am gasit in zona si fata de calitatea celorlalti[ spre exemplu, la Ozana atat peretii interiori cat si cei exteriori sunt din BCA, compartimentarile oribile iar preturile de la 90.000 euro in sus fara TVA.   Pe siteul PS3 gasiti certificatul de urbanism, puz-ul, tot ce va intereseaza. Ce mi-a placut cel mai mult este faptul ca poti sa iti faci de la bun inceput orice modificari doresti [ prize suplimentare, calorifere, spatii] si sa iti alegi finisajele. Daca tot il faci, sa il faci cum iti place de la inceput.
Aseara, de exemplu, descarcau caramida. Lucrez in zona si trec mereu pe la locatie. Daca va intereseaza ceva si va pot ajuta, o fac cu placere.

#17
dhaneey

dhaneey

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,693
  • Înscris: 25.10.2007
si ti-ai facut cont doar ca sa ne spui asta?

#18
nonameshadow

nonameshadow

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 06.05.2008
:))) lucreaza in zona adica la biroul vanzari...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate