Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 

sunt singur si am nevoie de sfaturi

- - - - -
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1
lupulsinguratic34

lupulsinguratic34

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 30.08.2015
Am nevoie de un sfat,ma simt de parca s-au aliniat planetele împotriva mea.
Problema ar fi următoarea,am 34 ani sunt încă necasatorit nu am copii si o sa fiu sincer sunt un nimeni si realizez ca am trăit degeaba pana acum. Dar sa încep cu începutul ,pana la vârsta de 25 de ani am avut o viața normala as spune si anume locuiam intr-un oras de pe valea Prahovei aveam un servici ca orice om ,aveam parte de întâlniri cu fel si fel de fete dragute (mentionez ca arat destul de bine as zice eu fără lipsa de modestie),practic am fost ca orice tânăr de aceeasi varsta.
Dar povestea mea abia începe,acum 9 ani am gasit un loc de munca la stat mai bine plătit si bineînțeles ca am acceptat postul fără rezeve. In aceeasi perioada,nu mai tin bine minte exact,am mostenit o casa bătrânească de la bunicii mei  la o comuna destul de linistita in acelasi renumit judet.
Eu mai am un frate mai mare ca mine si am hotărât sa facem ceva la acea gospodărie. Fratele meu din fire nai inovator vroia sa isi faca un atelier din care sa mai castige si ceva bani însă eu ca fire îmi doream un trai normal si nu imbogatire peste noapte. Cu toate acestea am fost alături de el si l-am sprijinit fără ezitare. Trecând 2-3 ani si îmbogățirea peste noapte nu a mai venit eu am luat o hotărâre pe care o regret acum si anume sa construiesc o casa împreună cu fratele meu. Prietenii îmi ziceau sa nu fac împreună cu fratele meu dar eu mi-am zis ca sângele apa nu se face. Am construit acea casa cu multe sacrificii mai ales din partea mea,avand job-ul mai usor si având pe deasupra si mult timp liber am muncit cu mult drag ,investind timp,bani dar si oase rupte.
Anii treceau pe lângă mine ,in schimb fratelui meu nu-i lipseau distracțiile si practic am ignorat multe relatii ,distractii gândindu-mă doar cum sa termin casa.
Acum am ajuns la 34 de ani ,am terminat casa si a început scandalul intre mine si fratele meu. Pe el nu îl interesează casa ci doar ideile lui prostesti de a se imbogati peste noapte. La început a fost afacere cu masini,acum încearcă cu prelucrarea materialului lemnos  si tot acelasi idei tâmpite de îmbogățire. Dar ce ma enervează e ca sparge lucruri din casa când ne certam eu nefiind deacord cu ceea ce face el. Nu va imaginati ca am facut o casa mare ci doar cu câteva camere si practic nu am facut nici o separare intre mine si el si nici curtea nu e prea spatioasa poate de aceea nu sunt de acord cu el
Acum in acest moment simt ca o iau razna ,sunt  singur si nu stiu ce sa mai fac. Părinții mei sunt alaturi de mine si nici ei nu îl inteleg ,poate faptul ca umbla cu o femeie măritată si cu copii si i-a spălat creierul ar fi o explicatie.
Cum ma simt la 34 ani? Am investit ultimii 7-8 ani in aceasta casa si când e gata deja nu mai e intelegere. Am investit in lucruri fără suflet cum bine zicea cineva...Sa o iau iar de la 0 ? Îmi place la nebunie sa locuiesc la casa si acum sa mă întorc la apartament? Sa vand apartamentul sa fac iarasi credite peste credite si sa fac alta casa? Merita sa mai pierd poate 10 ani din viată sa mă aleg cu o casa dar sa rămân singur?  Prietenii mei (nu foarte numerosi) toti au familiile lor si chiar ma privesc nedumeriti ca sunt singur la vârsta asta. Sunt chiar un tip inteligent însă simt ca nu mai pot sa o iau de la capăt dar nici aici nu mai pot sta .
In ultimul timp mă trezesc noaptea si ma gandesc cat de mult imi lipseste cineva alături de mine,ca practic nu am nimic al meu ca oare sunt un zero barat?
Sunt trist,singur si chiar am nevoie sa vorbesc cu cineva (pana la urma nu am ce pierde)
Daca citește vreo persoana singura sau care se simte la fel si doreste sa vorbim poate sa mă îmi trimită un mail la [email protected]

#2
missionnad

missionnad

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,496
  • Înscris: 13.11.2011
Stai putin,ce legatura are casa cu femeile?Dupa 25 ani te puteai intalni si cu gagici...doar nu iti trebuia zeci de milioane sa iesi cu o fata in oras.
Sincer mi se pare aiurea..iesi in lume si distreaza-te exact cum faceai pana la 25 ani,daca mai zici ca arăți si bine,sigur sunt fete care te plac si ca sa glumesc iti dau multe like-uri pe facebook :-)
De curiozitate in ce oras locuiesti momentan?bine,femei sunt peste tot...Daca nu poti spune aici,imi poti da mesaj privat.

#3
alexandru_1988

alexandru_1988

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 728
  • Înscris: 12.01.2010
Post-ul tau e referitor la faptul ca te-a prostit frate-tu sa-i faci casa sau ca nu ai muiere?

#4
ASCENDED

ASCENDED

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,749
  • Înscris: 02.07.2010
Și noi la care problemă dorești să te sfătuim?
La problema cu fratele,sau la problema cu femeile?
Unde vrei sfaturile:
Aici pe forum sau pe mail?

Edited by ascended, 30 August 2015 - 12:28.


#5
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,822
  • Înscris: 10.12.2006
Nu inteleg cu ce te afecteaza pe tine ideile tampite ale lui frate'tu. Unde intra casa la care ti-ai rupt tu spatele in afacerile lui cu prelucrarea materialului lemnos?

#6
on64

on64

    DEGEABA, RAMAN O LEGENDA!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,760
  • Înscris: 17.03.2012

 Mizu, on 30 august 2015 - 12:51, said:

Unde intra casa la care ti-ai rupt tu spatele in afacerile lui cu prelucrarea materialului lemnos?
le prelucreaza in sufrageriePosted Image

#7
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010
Eu nu inteleg ce legatura au postul bine platit la stat, facutul casei si ideile de afaceri ale fratelui cu faptul ca tu de 9 ani nu ai mai pus mana pe pasarica. Si nu inteleg nici ce vrei tu de fapt de la noi. Un pen-pal?

#8
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,125
  • Înscris: 10.07.2013
Lasa casa fratelui tau si vezi de viata ta, ca nu iei nimic cu tine cand vei muri..........Posted Image
Cauta sa te bucuri zilnic de ceva, fa-ti o prietena si daca merita, te muti separat de fratele tau, cu chirie!
Bafta si viata frumoasa sa ai.........Posted Image

Edited by xmanyacs77, 30 August 2015 - 13:20.


#9
draculescu

draculescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,876
  • Înscris: 06.04.2013
Relax man, tocmai ai cazut in cur! Asa ca te vei ridica in picioare, te vei scutura, vei zambi, si asta pentru ca

VIATA ESTE ASA DE FRUMOASA,

si vei merge mai departe. Toti am trecut prin astfel de momente, doar ca unii nu vor sa vorbeasca deloc despre ele, ei cred ca este o rusine sa cazi. Uite, chiar acu mi-am adus aminte de ceva citit prin online, deosebirea dintre oamenii de afaceri de succes si ceilalti este ca ei nu traiesc emotional in trecut, nu se agata de el, smiocaindu-se ca aoleu ce prost am fost, ci traiesc in prezent si se uita spre viitor.

Eu zic asa, ca te vad copt pentru a-ti intemeia o familie, gaseste-ti mandruta, timp de 2 ani de zile invatati impreuna italiana, franceza, germana, engleza, la alegere, in timpul asta va calificati intr-o meserie, una care sa va si placa, si apoi o roiti in vest. Va gasiti un job decent, strangeti cureaua 3-4 ani si va intoarceti in tara, daca tot va mai trage ata inapoi. Daca nu, ramaneti acolo.

Niciodata nu e prea tarziu sa incepi ceva, ia exemplu de la o pereche de romani care, dati afara la 48 ani de la Oltchim si neangajati de nimeni ca patronul roman considera varsta asta ca fiind una inaintata, au plecat  in UK unde acum sunt taximetristi si duc o viata decenta.

L.E. Ca sa nu uit, o femeie te iubeste si daca nu ai casa.

Edited by draculescu, 30 August 2015 - 13:16.


#10
Sirius_B

Sirius_B

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,291
  • Înscris: 30.04.2012
34 de ani nu-i un capat de lume.
Investe un pic in tine, aranjeaza-te, ingrjeste-te, pune-te la curent cu tendintele de agatare in 2015 (9 ani e mult si probabil ale tale sunt depasite), observa, iesi sa cunosti lume.
Daca esti frumos si ai un pic de inteligenta sociala vei fi ok.
Daca continui sa ai vise umede si naive de pusti cum o fost cel cu casa comuna vei da chix total.

#11
cristi_71

cristi_71

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,157
  • Înscris: 07.07.2008

 draculescu, on 30 august 2015 - 13:11, said:

o femeie te iubeste si daca nu ai casa.
Aia se cheama boschetara. O femeie frumoasa si inteligenta nu se uita la un rupt in cur care sta cu chirie.

#12
lupulsinguratic34

lupulsinguratic34

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 30.08.2015
Nu m-am facut bineînțeles,am mai avut relatii dar putine ce-i drept,e rau ca mi-am dorit o casa ? Nu cred ,altii plătesc 25 de ani la o casa desi nu-i judec . Ma aflu practic la un punct de cotitura ,sa stiti ca invat germana desi si partea sa plec de la job (unde trebuie sa recunosc e cald si bine) mă sperie ,un astfel de esec ar pune capac la toate.Am gresit ca am facut casa impreuna cu fratele meu ? Cu siguranta ca da.Am cazut in cur ? Da mare dreptate ai. Ce v-oi face? Habar nu am. Ce o sa fiu peste 10 ani ? Iarasi nu stiu. Si nu e faptul ca fratele mă da afara ,nici măcar nu îl interesează casa . Poate ca ma sperie faptul ca nu sunt realizat încă...Cu siguranță lipseste ceva...Vreau o familie? Normal ca da. Pentru cei care ma iau la misto va spun ca am cunoscut o grămadă de persoane care se cred buricul pământului si nici măcar nu au o chifla in stomac....asa ca va rog abtineti-va si nu in ultimul rând topicul nu e la misto.

#13
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,822
  • Înscris: 10.12.2006
Omule ce mult poti vorbi fara sa zici de fapt nimic!

#14
draculescu

draculescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,876
  • Înscris: 06.04.2013

 lupulsinguratic34, on 30 august 2015 - 14:19, said:

Poate ca ma sperie faptul ca nu sunt realizat încă

Ce inseamna pentru tine sa fii realizat?

#15
lupulsinguratic34

lupulsinguratic34

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 30.08.2015
Casa,familie si de ce nu un nivel de trai decent

#16
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006
Un om "realizat" la 34 de ani, nu mai are nimic de asteptat de la viata, poate linistit sa-si puna funia de gat. Ai avut un tel, sa-ti faci o casa, l-ai realizat, mergi mai departe, cauta-ti alt tel si zbate-te sa-l realizezi. Ai destule de facut in viata si pe mai departe, nu se limiteaza o viata de om la construirea unei case. Colinda lumea, fa-ti o familie, creste copii, ajuta-i pe altii mai saraci si mai necajiti decat tine,....

#17
draculescu

draculescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,876
  • Înscris: 06.04.2013

 lupulsinguratic34, on 30 august 2015 - 15:56, said:

Casa,familie si de ce nu un nivel de trai decent

Nu stiu de ce, si este foarte posibil sa gresesc, insa eu cred ca la tine e vorba de altceva, eu cred ca nu prea ai incredere in tine (o dovada este ca iti place sa ai un locsor de munca sigur si caldut) si posibil sa iti fie teama sa te angajezi intr-o relatie serioasa care sa se termine cu o casatorie. Dar, pentru ca mintea ta nu a putut accepta problema asta, a gasit o strategie de aparare si a inventat o scuza, lipsa unei case. Asa ca te-ai implicat in construirea uneia, impreuna cu fratele tau, dar, nu stiu din ce motive ca nu prea am intles, scuza ta cu casa a disparut si acum esti foarte descumpanit si derutat.

#18
lupulsinguratic34

lupulsinguratic34

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 30.08.2015

 draculescu, on 30 august 2015 - 16:06, said:



Nu stiu de ce, si este foarte posibil sa gresesc, insa eu cred ca la tine e vorba de altceva, eu cred ca nu prea ai incredere in tine (o dovada este ca iti place sa ai un locsor de munca sigur si caldut) si posibil sa iti fie teama sa te angajezi intr-o relatie serioasa care sa se termine cu o casatorie. Dar, pentru ca mintea ta nu a putut accepta problema asta, a gasit o strategie de aparare si a inventat o scuza, lipsa unei case. Asa ca te-ai implicat in construirea uneia, impreuna cu fratele tau, dar, nu stiu din ce motive ca nu prea am intles, scuza ta cu casa a disparut si acum esti foarte descumpanit si derutat.
Foarte adevărat ca nu am suficienta încredere in mine insa încerc sa ma cunosc mai bine din acest motiv am deschis si acest topic.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate