Sfat achizitie aragaz
Last Updated: Aug 04 2015 09:13, Started by
no_comment
, Aug 03 2015 21:00
·
0
#1
Posted 03 August 2015 - 21:00
Salut!
Vreau sa imi iau un aragaz nou si nu prea ma pricep. Vreau sa fie pe gaz si sa aiba cuptor. In rest... nu stiu... ziceti voi! Astept sfaturile voastre. Nu stiu ce firme sunt mai bune la aragaze. Multumesc. |
#2
Posted 03 August 2015 - 21:14
Parerea mea ar fi sa te orientezi dupa unul de inox(am vazut multe din alea vopsite care ruginesc dupa 1-2 ani). In rest ramane la alegerea ta ce vrei sa faci cu el(incalzit mancare, pizza, rotisor, etc).
|
#4
Posted 03 August 2015 - 21:50
#5
Posted 03 August 2015 - 21:56
50x50 sau 60x60 cmxcm ? Masoara spatiul disponibil si compara cu mobila existenta ca sa se alinieze, eventual !
|
#7
Posted 03 August 2015 - 22:27
STARTREK1, on 03 august 2015 - 21:57, said: Multumesc!De asta, ce zici: http://www.emag.ro/a...a/pd/D0MGMMBBM/? |
#8
Posted 03 August 2015 - 22:50
#9
Posted 03 August 2015 - 23:08
sa nu aiba conductele de gaz din aluminiu, se corodeaza
nu sunt de meserie, dar am desfacut un aragaz si pot sa va spun ca sunt niste table vopsite frumos, cu niste butoane kitchoase sa-ti ia ochii inauntru sunt niste table nenorocite semiruginite, niste suruburi slabe etc; de ex suruburi care aproape inteapa in conductele de gaz nu stiu cum arata marcile de lux pe sub table, dar daca as cumpara un aragaz as dori sa-l vad desfacut, nu sa-mi arate inoxul de deasupra |
#10
Posted 04 August 2015 - 09:13
vedeti ca si astea de inox sunt pretentioase la ingrijire. adica se zgarie foarte usor inoxul, nu poti sa le cureti decat cu bureti speciali si produse speciale de curatare, care sa nu fie abrazive.
am eu aragaz de inox zanussi. pentru ca ma enerva sa vad orice picatura pe inox si sa am grija cum si cu ce il curat, am decis sa pun folie de aluminiu pe aragaz, o pot curata mult mai usor si cand se face urata o inlocuiesc. ce nu-mi place la acest aragaz - aprinderea cuptorului nu este electrica, si are un sistem ciudat (probabil cu termostat), adica focul din cuptor este la maxim pana se atinge temperatura setata, apoi flacara scade astfel incat sa fie mentinuta acea temperatura. o varza calita la cuptor se face in cateva ore bune, te plictisesti asteptand sa se prepare ce-ai bagat in cuptor. |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users