Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
exista proces de fermentare aerobic ?
Last Updated: Jul 29 2015 15:14, Started by
old-beginner
, Jul 29 2015 13:52
·
0
#1
Posted 29 July 2015 - 13:52
salutare tuturor,
o simpla cautare pe Google, m-a lasat nelamurit ! ... toate procesele de fermentare sunt anaerobe ! ... ce vreau sa fermentez ? ... frunzele de la urzica ! ... daca stie cineva ceva concret pe acesta tema, multumesc anticipat ptr raspuns ! |
#2
Posted 29 July 2015 - 14:08
#3
Posted 29 July 2015 - 14:14
merci
nici una din aceste fermentatii nu se potriveste urzicii ! ... fermentatie, care se aseamana cu cea a tutunului ! ... cu deosebirea ca este anaeroba ! ... Edited by old-beginner, 29 July 2015 - 14:19. |
#5
Posted 29 July 2015 - 14:32
ct13mey, on 29 iulie 2015 - 14:23, said:
Vrei fermentatie sau macerare?incearca asta:gardenbio. am plantate cca 20 de arii cu urzica ! ... sulful degajat in aceasta fermentare, este un indiciu al fermentarii anaerobe ! ... cred ca cel mai bine se afla experimentand ! ... 2 bidoane identice, unul deschis, iar celalalt cu valva ptr fermentare ! ... cel caruia ii ramane azotul, este cel productiv ! ... fermentarile aerobe transforma si consuma azotul ! ... pe mine ma intereseaza sa-l mentin ! ... ptr valorea ridicata ca fertilizant organic si ecologic ! Edited by old-beginner, 29 July 2015 - 14:39. |
#6
Posted 29 July 2015 - 14:45
#7
Posted 29 July 2015 - 14:50
Arianna-D, on 29 iulie 2015 - 14:45, said:
Parca fermentarile prin definitie sunt anaerobe. Cred ca te referi la alt proces. urzica are o flora bacteriana, incredibil de mare ! ... pana la urma, enzimele si bacteriile care participa la fermentare, urzica le are "din constitutia ei" ! nu trebuie adaugat nimic din exterior ! Edited by old-beginner, 29 July 2015 - 14:51. |
#9
Posted 29 July 2015 - 15:14
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users