Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Joc Drone

Sfat achizitie AC Gree Fairy vs P...

MONITOR LG fara sonor !

Batalia pentru Bucuresti - ND, Fi...
 Identificare font

Samsung Galaxy A35

Sfat pentru aprinderea automata a...

Masina de copt paine - pareri
 Cum reactivez Google Maps?

Conectare tableta X220la Tv

Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!
 La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...
 

Metalurgiei Park Residence

* * * * - 1 votes
  • Please log in to reply
1256 replies to this topic

#1
metalurgieiparkresidence

metalurgieiparkresidence

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 30.04.2015
Acesta este forumul oficial al Parcului Rezidential - Metalurgiei Park Residence
Informatii despre derularea proiectului si orice alte aspecte legate de acest mare proiect veti gasi la:

http://metalurgieipark.ro/


Metalurgiei Park Residence
Departament Juridic

Edited by metalurgieiparkresidence, 30 April 2015 - 16:44.


#2
bladhaund

bladhaund

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,049
  • Înscris: 20.07.2003

 metalurgieiparkresidence, on 30 aprilie 2015 - 16:36, said:

Departament Juridic
Deja e cu oamenii de la juridic? Posted Image
De curiozitate, eu nu conosc prea bine zona, de ce exista particula "Park" in denumire? Din cate stiu eu, in strainatate se numesc astfel proiectele construite intr-o zona cu arbori (in parc, adica).

P.S.: exista deja topic deschis pentru acest proiect.

#3
metalurgieiparkresidence

metalurgieiparkresidence

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 30.04.2015
Draga bladhaund,

Particula sau sintagma Park se refera la faptul ca acesta va fi un mega ansamblu, care va incorpora la randul sau mai multe ansambluri rezidentiale.
Suntem siguri ca esti la curent cu un concept similar care vine din zona industriala, desi acest proiect nu are legatura cu acest domeniu de activitate, ci cu constructia de locuinte si anume de ,,parc industrial", un spatiu special dedicat unde se regasesc cele mai importante companii care vor sa se dezvolte intr-o anumita zona.
Este adevarat ca acest concept de ,,parc rezidential'' nu a mai aparut in Romania, dar noi credem ca era timpul sa apara, deoarece este necesara o zona care sa fie dedicata tocmai investiiilor in domeniul rezidential.

In ceea ce priveste faptul ca mai exista un topic, cunoastem acest lucru.
Mentiunea legata de departamentul juridic se refera la faptul ca persoane care nu au nicio legatura cu acest proiect au lansat o campanie care contine foarte multe informatii false.
Metalurgiei Park Residence este o marca inregistrata si, referitor la aceasta, anumite drepturi sunt protejate de lege, cum ar fi dreptul la protectia marcii.

Faptul ca exista un departament juridic care se ocupa tocmai de aceste aspecte, ce vizeaza protectia drepturilor, este un lucru absolut normal pentru orice companie care deruleaza un astfel de proiect si sper ca intelegi acest lucru.

Daca esti interesata de proiect, incearca sa afli informatii din surse sigure. Fara a pune la indoiala utilitatea forumurilor, iti mentionez ca exista sau,mai bine zis, pot exista anumite campanii de anti-PR, care sunt finantate sau sustinute de companii concurente si care contin doar afirmatii neprobate si fara legatura cu realitatea.

Iti dorim un weekend cat mai placut !

#4
Piti2015

Piti2015

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 29.04.2015
Imi puteti nega implicarea unor nume ca Vintila, Stroe sau Nica in acest proiect? Eu unul m-as bucura sa imi spuneti ca informatiile pe care le-am aflat sunt total gresite si sursele mele de informare nu sunt unele in regula. Sau poate nu sunt oamenii care mi s-a spus mie ca ar fi si sunt de fapt niste oameni de afaceri cinstiti si de incredere. Poate s-a facut o confuzie. Repet, eu vorbesc doar din auzite.Tot ce am aflat a fost cautand pe internet si intreband diversi locatari din zona Dimitrie Leonida despre cat de multumiti au fost. Unii dintre ei chiar persoane apropiate care mi-au zis ca daca ar putea sa vanda si maine s-ar muta de acolo. Singurele vorbe numai de bine le-am auzit doar in cazul ansamblurilor Apollo, unde din nefericire nu mai sunt apartamente disponibile. Daca va intrebati ce relevanta are ce se intampla in Popesti, eu zic ca are avand in vedere ca aceleasi persoane fizice construiesc si in Metalurgiei Park Residence. Despre problemele din Allegra se poate citi chiar si pe acest forum, intr-un topic dedicat, unde locatarii isi exprima nemultumirea in legatura cu finisajele de proasta calitate si montate gresit sau zgariate si mai ales in legatura cu faptul ca nu isi pot trece contractul de energie electrica pe numele lor din cauza datoriilor ramase in urma santierului.  
Imi puteti aduce dovezi clare care sa contrazica aceste lucruri? Mi-as dori sa achizitionez un apartament in acest ansamblu dar fara problemele din Popesti. Se pot negocia antecontractele in asa fel incat sa fie trecut fiecare detaliu, de la grosimea peretilor pana la metri de gresie si la brasnarea utilitatilor fara datorii restante lasate de dezvoltator? Daca da, atunci este un lucru bun. Insa si asa, daca vanzatorul nu isi respecta promisiunile din antecontract si vrei sa iti iei banii inapoi? Cum ii iei de la persoana fizica care are legaturi cu lumea interlopa? Imi pun toate aceste intrebari din perspectiva unui om care nu invarte banii cu lopata si nu isi permite sa arunce pe fereastra o suma de 50-60000 de euro. Nu e ca si cum m-ar pacali cineva in piata la cantar. E vorba de viata si munca unor oameni care se pot duce pe apa sambetei. Propun un exercitiu de transparenta totala pentru a va convinge un posibil sau chiar niste posibili cumparatori sa aiba incredere in dumneavoastra. Incepeti cu o scurta prezentare a dezvoltatorilor din spatele fiecarui ansamblu. Sa ii putem cunoaste si sa stim de la cine ar urma sa cumparam. Apoi ce firme de constructii lucreaza pe santier, ce istoric au, alte proiecte relevante, etc. Si in cele din urma cum garantati calitatea acestor constructii? Analize de beton, control de calitate, etc...
Repet...nu acuz pe nimeni de nimic si nu reprezint interesele concurentei sau ale mai stiu eu cui. Am fost foarte interesat de un apartament aici dar am decis sa fac ceva cercetari inainte. Si asta am descoperit. Poate e totul gresit si poate fi usor demontat. Asta astept din partea dumneavoastra. Mi-as dori sa fie adevarat ce promiteti cu acest "park".

Edited by Piti2015, 01 May 2015 - 00:17.


#5
galeo

galeo

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 14,412
  • Înscris: 15.04.2006
E drept ca romanul e mult mai carcotas si precaut pentru ca a luat teapa in trecut, dar proiectul asta e mult prea mare pentru a fi o teapa, e renumele dezvoltatorului in joc.

Un asemenea proiect imens realizat cu succes e o carte de vizita incontestabila pentru dezvoltator, ceea ce i-ar aduce credibilitate imensa pe o piata imobiliara care isi revine, si o cerere de locuinte noi impresionanta pentru Bucuresti.

Eu chiar sunt sigur ca proiectul asta e un succes pentru ca, mai ales, conditiile pietei sunt prielnice.



#6
Piti2015

Piti2015

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 29.04.2015

Quote

E drept ca romanul e mult mai carcotas si precaut pentru ca a luat teapa in trecut, dar proiectul asta e mult prea mare pentru a fi o teapa, e renumele dezvoltatorului in joc.
Asa am gandit si eu fiind direct interesat in a cumpara din in acest parc rezidential. Dupa ce platesti interviu video de 22 de minute pe Ziarul Financiar, platesti sa pomeneasca de tine Moise Guran la tv, pui banner de multe zeci de metri pe Magheru pe blocul din spate de la Inter, bagi reclama puternica pe online inclusiv pe forumul softpedia, platesti articole pe adevarul, gandul, wall-street, dupa toate astea ar trebui sa nu vrei sa dai cu oistea in gard.
Dar s-a investit mult in imagine si in Popesti, 5-6 sedii cochete sudrezidential, materiale promotionale, siteuri pt ansamblurile de acolo su cel central sudrezidential, etc. Si cu toate astea, dupa ce am mers prin zona si am vorbit efectiv cu locatarii din ansambluri ca Brown, Apollo, Viva, Covaris, etc, am primit o gramada de nemutumiri. Si nu chestii de joaca ci probleme grave, sa nu poti sa treci utilitatile pe numele tau pentru ca dezvoltatorul nu vrea sa plateasca datoriile de pe santier, sa ramai cu apartamentul neterminat daca ai apucat sa virezi banii integral, sa iti faca zdrente finisajele pentru ca ei nu le protejeaza cand lucreaza, sa iti bubuie instalatiile prin casa, etc. Am si pieteni care stau acolo si mi-au spus in mare aceleasi probleme. E mai bine sau mai rau de la caz la caz, cum le-a fost norocul.
Asa ca domnul director de la sudrezidential care in interviul de la ZF spunea ca nu poate sa glumeasca cu banii oamneilor care se inhama la rate pe zeci de ani, vezi declaratia de aici: http://www.zf.ro/zf-...uitori-14083143 ar trebui ori sa mai verifice ce lasa in urma, ori mai bine sa taca. Dovezi ale problemelor din unele ansambluri din Popesti sunt si aici pe forum, vezi Brown care construieste si in Metalurgiei si Top House care e de fapt fostul Allegra din Popesti.
In acelasi interviu domnul Catalin Grigore spunea ca exista deja autorizatii si se construieste pe Metalurgiei. Cum se poate asta cand toate ansamblurile lor depasesc regimul de inaltime si evident si CUT-ul sau POT-ul specificate in planul de urbanism zonal aprobat in 2011 pentru acea zona? Alt PUZ nu s-a emis, am verificat la primarie, iar cel vechi arata asa: http://www4.pmb.ro/w...02_20110413.pdf ? La utlima pagina din document aveti si o harta foarte usor de inteles. E vorba de maxim 4 etaje in zona si in nici un caz de 6. Deci? Cand afli asa ceva nu iti pui semne de intrebare? Si apare unul si zice ca denigrezi si ca el este de la juridic si apara dreptul "de protectie a marcii". Apropo, dreptul la care se refera juristul nostru nu are legatura cu denigrarea din partea unora si altora presupunand ca ea ar exista, ci cu protectia marcii in fata utilizarii ilegale de catre alte persoane sau institutii decat cele care au inregistrat-o si o detin. Dar e alta poveste.
Se mai spune in interviu ca ansamblurile din Metalurgiei nu mai sunt pe persoana fizica ca in Popesti ci pe firme. Mergeti in zona si verificati ce scrie pe panourile de pe santier daca exista. Chiar si pe siteul lor scrie Grup Persoane Fizice. Exemplu:http://www.sudrezidential.ro/top-house-residence-berceni-metalurgiei/. Poate persoana de la juridic ne explica de ce se spune una si se face alta. Poate exista chiar o explicatie plauzibila. Eu o astept. Si cand or sa ma lamureasca ma duc si imi iau apartament de la ei.

Edited by Piti2015, 02 May 2015 - 18:31.


#7
ady69

ady69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 642
  • Înscris: 05.11.2005
ba da ce curajos esti domne,sa inteleg ca afacerile nu merge parfum haaa???

 Piti2015, on 02 mai 2015 - 18:21, said:

Asa am gandit si eu fiind direct interesat in a cumpara din in acest parc rezidential. Dupa ce platesti interviu video de 22 de minute pe Ziarul Financiar, platesti sa pomeneasca de tine Moise Guran la tv, pui banner de multe zeci de metri pe Magheru pe blocul din spate de la Inter, bagi reclama puternica pe online inclusiv pe forumul softpedia, platesti articole pe adevarul, gandul, wall-street, dupa toate astea ar trebui sa nu vrei sa dai cu oistea in gard.
Dar s-a investit mult in imagine si in Popesti, 5-6 sedii cochete sudrezidential, materiale promotionale, siteuri pt ansamblurile de acolo su cel central sudrezidential, etc. Si cu toate astea, dupa ce am mers prin zona si am vorbit efectiv cu locatarii din ansambluri ca Brown, Apollo, Viva, Covaris, etc, am primit o gramada de nemutumiri. Si nu chestii de joaca ci probleme grave, sa nu poti sa treci utilitatile pe numele tau pentru ca dezvoltatorul nu vrea sa plateasca datoriile de pe santier, sa ramai cu apartamentul neterminat daca ai apucat sa virezi banii integral, sa iti faca zdrente finisajele pentru ca ei nu le protejeaza cand lucreaza, sa iti bubuie instalatiile prin casa, etc. Am si pieteni care stau acolo si mi-au spus in mare aceleasi probleme. E mai bine sau mai rau de la caz la caz, cum le-a fost norocul.
Asa ca domnul director de la sudrezidential care in interviul de la ZF spunea ca nu poate sa glumeasca cu banii oamneilor care se inhama la rate pe zeci de ani, vezi declaratia de aici: http://www.zf.ro/zf-...uitori-14083143 ar trebui ori sa mai verifice ce lasa in urma, ori mai bine sa taca. Dovezi ale problemelor din unele ansambluri din Popesti sunt si aici pe forum, vezi Brown care construieste si in Metalurgiei si Top House care e de fapt fostul Allegra din Popesti.
In acelasi interviu domnul Catalin Grigore spunea ca exista deja autorizatii si se construieste pe Metalurgiei. Cum se poate asta cand toate ansamblurile lor depasesc regimul de inaltime si evident si CUT-ul sau POT-ul specificate in planul de urbanism zonal aprobat in 2011 pentru acea zona? Alt PUZ nu s-a emis, am verificat la primarie, iar cel vechi arata asa: http://www4.pmb.ro/w...02_20110413.pdf ? La utlima pagina din document aveti si o harta foarte usor de inteles. E vorba de maxim 4 etaje in zona si in nici un caz de 6. Deci? Cand afli asa ceva nu iti pui semne de intrebare? Si apare unul si zice ca denigrezi si ca el este de la juridic si apara dreptul "de protectie a marcii". Apropo, dreptul la care se refera juristul nostru nu are legatura cu denigrarea din partea unora si altora presupunand ca ea ar exista, ci cu protectia marcii in fata utilizarii ilegale de catre alte persoane sau institutii decat cele care au inregistrat-o si o detin. Dar e alta poveste.
Se mai spune in interviu ca ansamblurile din Metalurgiei nu mai sunt pe persoana fizica ca in Popesti ci pe firme. Mergeti in zona si verificati ce scrie pe panourile de pe santier daca exista. Chiar si pe siteul lor scrie Grup Persoane Fizice. Exemplu:http://www.sudrezidential.ro/top-house-residence-berceni-metalurgiei/. Poate persoana de la juridic ne explica de ce se spune una si se face alta. Poate exista chiar o explicatie plauzibila. Eu o astept. Si cand or sa ma lamureasca ma duc si imi iau apartament de la ei.
si ce daca este adevarat oamenii trebuie sa isi hraneasca si ei micutii,criza i-a afectat si pe ei,incearca sa reporneasca motoarele economiei romanesti,care e problema ...?nu iti convine calitatea lucrarilor nu cumpara,eventual pune si de un boicot,miting sau protest spontan...Posted Image

#8
Piti2015

Piti2015

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 29.04.2015
Protest....hmm....nu ma vad bine daca as incerca asa ceva si nici nu isi are rostul. Macar aici pun niste intrebari si probabil voi primi niste raspunsuri care ma pot multumi sau nu. Fiecare este liber sa se informeze in dreptul lui. Si da, daca raspunsurile nu vor suna cum trebuie probabil nu voi cumpara. Asta nu inseamna ca nu mai sunt altii la coada care abia asteapta sa o puna de un credit pe 30 de ani si sa fie fericiti in "park" pana la adanci batraneti. E o piata libera. Eu doar ma informez si acum ma bucur ca a aparut si un reprezentant al firmei care ar putea sa imi raspunda in mod avizat. La telefon am incercat sa vorbesc la sudrezidential dar este prea multa vrajeala de agent pusa in fata incat nu poti purta o discutie normala. Si nici nu ar avea interesul sa te informeze 100% corect. Ce afli tu singurel e mult mai sanatos Posted Image

Quote

ba da ce curajos esti domne,sa inteleg ca afacerile nu merge parfum haaa???
Acum nu inteleg de ce ma vezi asa curajos? Ar fi nevoie de curaj sa pui niste intrebari dupa ce ai aflat niste chestii care te fac sa te indoiesti de anumite aspecte?

Edited by Piti2015, 02 May 2015 - 19:02.


#9
bladhaund

bladhaund

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,049
  • Înscris: 20.07.2003

 metalurgieiparkresidence, on 30 aprilie 2015 - 19:05, said:

Mentiunea legata de departamentul juridic se refera la faptul ca persoane care nu au nicio legatura cu acest proiect au lansat o campanie care contine foarte multe informatii false.
Metalurgiei Park Residence este o marca inregistrata si, referitor la aceasta, anumite drepturi sunt protejate de lege, cum ar fi dreptul la protectia marcii.

Faptul ca exista un departament juridic care se ocupa tocmai de aceste aspecte, ce vizeaza protectia drepturilor, este un lucru absolut normal pentru orice companie care deruleaza un astfel de proiect si sper ca intelegi acest lucru.

Daca esti interesata de proiect, incearca sa afli informatii din surse sigure. Fara a pune la indoiala utilitatea forumurilor, iti mentionez ca exista sau,mai bine zis, pot exista anumite campanii de anti-PR, care sunt finantate sau sustinute de companii concurente si care contin doar afirmatii neprobate si fara legatura cu realitatea.
La acestea nu am de raspuns decat: paranoia, frate!

#10
galeo

galeo

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 14,412
  • Înscris: 15.04.2006
Ce ma deranjeaza pe mine e ca prea multa publicitate se baga in promovarea acestui proiect.

Preferam ca banii care merg la ziare, reviste, afise publicitare sau televiziuni sa fie bagati in ciment, fierbeton , gresie, instalatii sanitare de calitate si multe altele.

Pana la urma o lucrare de calitate e cea mai buna publicitate pe care ti-o poti face.

#11
Piti2015

Piti2015

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 29.04.2015

Quote

Ce ma deranjeaza pe mine e ca prea multa publicitate se baga in promovarea acestui proiect.
Preferam ca banii care merg la ziare, reviste, afise publicitare sau televiziuni sa fie bagati in ciment, fierbeton , gresie, instalatii sanitare de calitate si multe altele.
Pana la urma o lucrare de calitate e cea mai buna publicitate pe care ti-o poti face.
Corect ! Ar fi fost o alegere mult mai buna din partea dezvoltatorului. Dar crede-ma este mai ieftin sa platesti reclama decat sa cresti calitatea materialelor intr-un proiect asa de mare. Si pe langa asta dezvoltatorul nu avea cel mai bun renume. Parerile sunt impartite despre calitatea ansamblurilor in Popesti, asa ca multa reclama pare sa fie menita spre a spala pacatele din trecut.

Quote

La acestea nu am de raspuns decat: paranoia, frate!
Pare mai mult o reactie a unei persoane ce se simte cu musca pe caciula. Dar poate mi se pare mie si oamenii s-au confruntat cu o adevarata campanie de denigrare. Sunt interese multe peste tot, mai ales in zona imobiliara, cea mai buna pentru spalat bani.

Edited by Piti2015, 04 May 2015 - 09:45.


#12
Bebe_miezu

Bebe_miezu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 670
  • Înscris: 23.07.2014

 galeo, on 03 mai 2015 - 23:15, said:

Ce ma deranjeaza pe mine e ca prea multa publicitate se baga in promovarea acestui proiect.

Preferam ca banii care merg la ziare, reviste, afise publicitare sau televiziuni sa fie bagati in ciment, fierbeton , gresie, instalatii sanitare de calitate si multe altele.

Pana la urma o lucrare de calitate e cea mai buna publicitate pe care ti-o poti face.
Publicitatea nu are nici o treaba cu calitatea betonului...
Companii ca Cosmote Orange..Coca-cola etc... Baga milioane de euro in publicitate...si eu as vrea ca cei de la cosmote sa bage mai putin in publicitate si mai mult in retelele de net ca merge foarte prost pe tel.
E adevarat ca e cam agresiva reclama.....pe unde te uiti numai ei au reclame.....inclusiv aici pe site.

 galeo, on 03 mai 2015 - 23:15, said:

Ce ma deranjeaza pe mine e ca prea multa publicitate se baga in promovarea acestui proiect.

Preferam ca banii care merg la ziare, reviste, afise publicitare sau televiziuni sa fie bagati in ciment, fierbeton , gresie, instalatii sanitare de calitate si multe altele.

Pana la urma o lucrare de calitate e cea mai buna publicitate pe care ti-o poti face.

 galeo, on 03 mai 2015 - 23:15, said:

Ce ma deranjeaza pe mine e ca prea multa publicitate se baga in promovarea acestui proiect.

Preferam ca banii care merg la ziare, reviste, afise publicitare sau televiziuni sa fie bagati in ciment, fierbeton , gresie, instalatii sanitare de calitate si multe altele.

Pana la urma o lucrare de calitate e cea mai buna publicitate pe care ti-o poti face.


Cine cumpara isi asuma lipsurile.......nu iti place nu cumpara....

Sunt destule apartamente de cumparat in bucuresti

Cel mai bine este daca vrei sa cumperi...sa citesti tot ce scrie pe forumul ansamblului respectiv.
Daca la allegra sunt probleme mari si tu inca cumperi de la ei ca e vopsit blocul cu galben...iti asumi asta .

#13
itzi-bitzi

itzi-bitzi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,844
  • Înscris: 26.02.2015
Mie mi se pare normal sa faca publicitate de promovare, avand in vedere amploarea proiectului.
Daca nu se vor zgarci la teren si nu vor inghesui blocurile asa cum se intampla in anumite zone din Popesti, daca vor face si spatii verzi, foisoare, locuri de joaca pentru copii etc, chiar cred ca va fi o zona frumoasa. Ar fi pacat sa nu faca asta, avand in vedere terenul disponibil.

#14
Piti2015

Piti2015

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 29.04.2015

Quote

Cine cumpara isi asuma lipsurile.......nu iti place nu cumpara....
Sunt destule apartamente de cumparat in bucuresti
Daca lipsurile ar fi asumate de catre dezvoltator si nu ar face promisiuni fara acoperire nu ar fi nici o problema. Dar pe site laudele sunt mari, toate sunt cele mai bune, totul e perfect, spatii verzi , locuri de joaca, drumuri largi, totul contorizat si finisaje de cea mai buna calitate, departament de amenajari interioare, etc. O persoana mai credula si neobisnuita cu smecheriile de Dambovita isi poate lua usor teapa daca ajunge sa creada pe cuvant tot ce scrie acolo.
Sau poate cine stie....parcul asta rezidential o sa schimbe perceptia asta proasta despre dezvoltatorii imobiliari. Ar fi o treaba, insa ramane de vazut.

#15
metalurgieiparkresidence

metalurgieiparkresidence

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 30.04.2015
Stimate Titi2015,

Cand am facut afirmatia :,, persoane care nu au nicio legatura cu acest proiect au lansat o campanie care contine foarte multe informatii false" ma refeream chiar la Id-ul/persoana dvs. Din cele 9 postari ale dvs. pe acest forum/topic toate se refera ,,intamplator" la acest subiect si anume Metalurgiei Park. Intelegem ca sunteti foarte interesat, dar interesul nu este legat de informare ci de dezinformare realizata cu rea credinta si cu interese vadite pentru toti cei care au citit sau citesc acest subiect.

Cred ca cel mai corect ar fi sa va aratati identitatea pentru a putea fi credibil, sau nu si pentru a arata ca nu sunteti un membru al unei campanii de anti-pr, asa cum reiese pana la acest moment.

Ati afirmat ca ati discutat cu locatarii din ansambluri ca Brown, Apollo, Viva, Covaris. Puteti sa numiti macar unul, care a fost problema si daca a fost rezolvata. Este adevarat si nici nu negam faptul ca, atunci cand se construiesc sute, chiar mii de apartamente pot aparea situatii care necesita o rezolvare, cum ar fi chestiunile legate de birocratia furnizorilor de utilitati sau interventii asupra finisajelor. Este imposibil sa nu apara astfel de situatii, cand discutam despre mii de oameni care doresc anumite finisaje sau anumite modificari ale apartamentelor. Pe de alta parte sute de apartamente au fost vandute de catre fiecare dintre acesti dezvoltatori. Credeti ca este posibil ca toate aceste sute/mii de persoane care un cumparat un imobil sa se fi inselat sau ceea ce spuneti dvs. sunt doar cazuri foarte izolate, care au fost deja remediate ?

Faceti anumite afirmatii, care de fapt sunt mai mult alegatii nefondate, legate de anumiti dezvoltatori fara insa a verifica. In concret, o parte dintre dezvoltatori au ales sa utilizeze companii de dezvoltare imobiliara, care atesta profesionalizarea antreprenorilor, in timp ce altii au ales sa-si continue activitatea in asociere ca persoane fizice. Proiectul nu a impus o forma de asociere sau de functionare si nu a solicitat informatii legate de background-ul actionarilor acestor companii, pentru ca investitorii se pot modifica oricand, ci a solicitat respectarea unor criterii legate de calitate in primul rand si de respectarea unor reguli si standarde care sunt absolut necesare intr-un astfel de proiect.

Draga Galeo,

Publicitatea este un lucru absolut necesar. Indiferent cat de bun este un produs, daca nu este promovat corespunzator, nu-si va atinge scopul si anume de a ajunge la client.

In final va amintesc ca ,,produsul" respectiv imobilele din Metalurgiei Park se doresc a fi locuinte accesibile cu un excelent pret/calitate si pentru ca ne plac similaritatile o sa-ti amintesc de produsul sau produsele Dacia care initial a fost criticat de forumurile germane ca nu este la fel de sigur sau de dotat precum masinile germane : VW, AUDI sau MERCEDES. In final pe segmentul sau, Dacia, a batut toate recordurile si topurile de vanzari si este un produs accesibil de foarte buna calitate.

Produsul, respectiv imobilele din Metalurgiei Park vor fi chiar mai mult, pentru ca finisajele, compartimentarile si designul vor fi cu siguranta de un grad superior, comparativ cu tot ce s-a construit pana acum in gama locuintelor accesibile.

Sper ca am raspuns intrebarilor, chiar si celor care doresc sa discrediteze proiectul !

#16
Piti2015

Piti2015

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 29.04.2015
Nu am nici un interes sa discreditez proiectul. Eu chiar sunt interesat in a achizitiona un apartament de la dvs. Dar obisnuit cu tepele de pe la noi am facut ceva cercetari pe cont propriu. Si sunt lucruri pe care le-am aflat. Pot fi corecte sau mai putin corecte tocmai de aceea v-am solicitat interventia pentru a clarifica aceste lucruri. Intr-o anumita masura ati reusit si va multumesc dar vad ca in continuare evitati in a da detalii despre dezvoltatorii din spatele proiectului, mai ales in cazul persoanelor fizice. Daca pentru o firma poti verifica datele financiare si sa stii cu cine ai de-a face in cazul unei persoane fizice astfel de date nu sunt disponibile. Tocmai de aceea mi se pare normal sa stii exact de la cine cumperi.  
Sa numesc locatari ar fi foarte urat din partea mea, dar in primul rand nu le-am cerut date de contact ci doar pareri. Poate au mintit din diverse motive. Apreciez insa ca exista comunicare si asta este cel mai sanatos lucru si asta nu poate decat sa va creasca credibilitatea.
REPET: NU AM ACUZAT CI AM PREZENTAT CE AM AFLAT EU, CEEA CE POATE FI GRESIT. SURSA OFICIALA DE INFORAMRE SUNTETI DVS.
Ca tot ati facut analogia cu Dacia. Daca un potential cumparator ar fi mers la un dealer in Germania si ar fi spus ca el a citit pe un anume forum sau in anume revista ca este un produs prost, sau a vorbit cu un posesor de Dacia,  nu inseamna ca acuza ci prezenta ce a aflat el. Menirea dealerului era tocmai aceea de a demonta cele spuse si de a veni cu argumente in favoarea produsului pe care il reprezinta. Asta trebuie sa se intample si in cazul de fata.

Edited by Piti2015, 04 May 2015 - 12:38.


#17
metalurgieiparkresidence

metalurgieiparkresidence

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 30.04.2015
Draga Piti2015,

Metalurgiei Park Residence este un proiect si un concept care apartine Sud Rezidential ca promotor imobiliar al acestui mega ansamblu rezidential. Mai precis, Sud Rezidential se va ocupa de vanzarea si promovarea acestui proiect pentru care are mai multe contracte de exclusivitate. Informatiile pe care le receptionam sunt transmise exact asa cum sunt furnizate de catre dezvoltatori, legate de: apartamentele puse in vanzare, detalii despre constructii, date de finalizare ale proiectelor. Bineinteles ca, la fiecare tranzactie, toate informatiile legate de dezvoltatori, in calitate de vanzatori, vor fi disponibile pentru orice cumparator interesat. Noi insa nu va putem confirma sau infirma informatii legate de dezvoltatori, pe care nu le detinem si nu ne putem angrena intr-o discutie bazate doar pe supozitiile dvs sau pe chestiuni pe care le relatati din auzite si nu pe cazuri concrete sau cumparatori reali, daca exista.

La aceast proiect au aderat deja cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din zona de sud si nu numai, iar in perioada urmatoare alte nume importante vor fi anuntate, insa din motive de confidentialitate a tranzactiilor in derulare, nu se pot anunta inca numele acestora. Pe masura ce negocierile se vor finaliza vom informa cumparatorii potentialili, fie printr-un comunicat de presa, fie prin alte canale de comunicare.

A nu se uita insa ca acest concept de parc rezidential, asa cum pe piata au fost introduse si conceptele de comision 0% si direct dezvoltator, a fost creat pentru a fi un spatiu dedicat investitiilor imobiliare in constructia de locuinte si care va integra mai multe ansambluri rezidentiale. Aceasta inseamna ca, fiecare dintre ansamblurile din proiect, se vor evidentia prin stilul propus de fiecare dezvoltator si ca, intre acestea, vor putea exista diferente de design sau compartimentare, fapt care nu poate fi decat benefic, pentru ca va da posibilitatea de a alege din zeci de variante de compartimentari, stiluri arhitecturale sau finisaje, etc.

Pe de alta parte, asa cum un utilizator a afirmat mai sus, daca nu va place un anumit dezvoltator pentru ca ati citit un articol pe un forum care nu v-a placut, sunteti liber sa luati orice decizie doriti dvs., fara insa a publica informatii false legate de intreg proiectul in ansamblul, de bonitatea lui sau de profesionalismul persoanelor implicate in derularea lui din motive in principal etice si apoi juridice. Recomandarea noastra ar fi sa mergeti si sa faceti o vizionare sau sa alegeti un catalog de prezentare, in care exista informatii concrete despre imobilele puse in vanzare.

Dreptul la reputatie si la imagine este un drept prevazut de lege si vom avea rugamintea sa tineti cont de acest aspect, atunci cand faceti afirmatii prin care incercati sa generalizati orice asa-zisa problema legata de proiect, mai ales in conditiile in care proiectul este in faza sa incipienta si este total prematur sa criticati un lucru care abia se naste si incearca sa existe ca entitate distincta.

Ca noutate, vom anunta in curand un alt mare partener oficial al proiectului care va oferi cel mai mare discount de pana acum agreat cu un partener cu discount si care ofera produse de cea mai buna calitate. In ceea ce priveste partenerii cu discount ai proiectului, am selectionat atent doar pe acei furnizori de servicii si produse care pot oferi un discount semnificativ si produse de foarte buna calitate direct cumparatorilor de apartamente din proiect si nu dezvoltatorilor imobiliari, pentru ca asta ne intereseaza cel mai mult si anume de a oferi un maxim de avantaje.

Vom reveni cu informatii pe aceasta tema!

Edited by metalurgieiparkresidence, 04 May 2015 - 14:49.


#18
Piti2015

Piti2015

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 29.04.2015
Ok, am inteles ideea si sper ca totul sa se deruleze in parametri normali. Intentionez sa fac un experiment chiar daca este pe banii mei. Voi risca avansul de 5% necesar si o sa vedem rezultatele. Desi eram tentat de reducerea la plata integrala cash, insa nu as vrea sa raman fara nici o parghie de negociere in cazul in care treburile o iau pe carari gresite. In mare, din ansamblurile ce s-au anuntat pana acum Top House ma multumeste ca si compartimentare la suma de bani de care dispun. Chiar daca este vorba de persoane fizice dezvoltatori am sa va fac o vizita in perioada urmatoare si intentionez sa rezerv un apartament. Sunt 90% hotarat. Iar pentru cei interesati, ii voi tine la curent aici pe forum despre cum a decurs procesul de la impresia lasata de agent si pana la predarea locuintei ce ar trebui sa se intample in decembrie din cate vad pe site. Urati-mi noroc.Posted Image
Intrebare: Se poate negocia antecontractul sau este unul batut in cuie?

Edited by Piti2015, 04 May 2015 - 15:31.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate