Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...

Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd
 Intrebari srl nou

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 

Ponta vrea sa distruga dna-ul, aservindu-si procurorii

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
191 replies to this topic

#1
vanitty

vanitty

    Ala negru de respira greu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,571
  • Înscris: 05.11.2009
Jegotismul psd-ului si a lui Ponta nu cunoaste limite. Simtind probabil fiorii reci ai inchisorii,pe care cel mai probabil pontacul ar vizita-o daca shova ajunge la inchisoare, pontacul vrea nici mai mult nici mai putin decat scoaterea procurorilor din randul magistratilor, acestia devenind subordonati directi ai ministrului de justitie, deci ai primului ministru. Cale ce deschide calea unor abuzuri si a unei linisti de care si Bombonel ar fi mandru

Quote

Premierul Victor Ponta a anunțat luni că vrea să-i scoată pe  procurori din categoria magistraților, prin modificări ale Constituției și legislației care reglementează puterea judecătorească.
Efectele imediate ar fi subordonarea politică totală a procurorilor față de ministrul Justiției și față de premier și dispariția independenței și stabilității procurorilor pe dosarele penale,
Procurorii, ca și dosarele pe care le-ar instrumenta, ar fi la cheremul șefilor ierarhici și al șefilor politici ai acestora, așa cum era pe vremea dictatorului Nicolae Ceaușeșcu.
Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, judecătorul Marius Tudose, a declarat pentru România Liberă că membrii Consiliului i-au anunțat deja pe legiuitori că doresc păstrarea  statutului de magistrat pentru procurori deoarece numai acest statut le apără independența.
Specialiștii spun că  scoaterea procurorilor din categoria magistraților e o șmecherie a premierului pentru a anihila Direcția Națională Anticorupție, care chiar a devenit independentă și pune în pericol averile adunate nelegal de către politicieni, averi sechestrate imediat după începerea urmăririi penale și confiscate după condamnare.
În plus - spun specialiștii-, începe să funcționeze și instituția confiscării extinse a averilor dobândite nelegal pentru cei condamnați la mai mult de patru ani închisoare, potrivit directivei promovate în Parlamentul European de către Monica Macovei, iar acest lucru i-a speriat pe politicienii care se simt cu musca pe căciulă.
Contextul în care Ponta a anunțat anihilarea independenței procurorilor
Premierul Victor Ponta și președinte al PSD  a declarat, luni, că "nu orice fel de procuror" îi poate ancheta pe senatori și a apreciat că, deși inițial el s-a opus propunerii ca procurorii să fie scoși din categoria magistraților, o astfel de propunere ar avea în prezent susținere în Parlament.
De ce? Ce s-a ‘întâmplat” în “prezent”?
În prezentul "apropiat" sunt inculpați din ce în ce mai mulți parlamentari și miniștri pentru corupție, iar instanțele de judecată dau pedepse grele și dispun confiscări.
Dacă nu ar mai avea dosare penale instrumentate de procurori independenți, instanțele n-ar mai avea  pe ce să  pronunțe condamnări, spun specialiștii consultați de România Liberă.
Picătura care a umplut paharul nemulțumirilor parlamentarilor este faptul că DNA a cerut insistent Senatului toate documentele privitoare la modul în care s-a votat pentru avizul de arestare al senatorului Dan Șova și împrejurările în care Senatul nu a publicat hotărârea în Monitorul Oficial.
În plus, în ultima revenire la solicitare DNA i-a avertizat pe senatori că, dacă nu trimit documentele solicitate. comit infracțiunea de obstrucționare a Justiției (se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau amendă penală).
De ce procurorii au acum  liber la făcut dosare penale
Potrivit actualei Constituții, statutul procurorilor este reglementat la “Capitolul VI – Autoritatea Judecătorească”
Potrivit Constituției, procurorii își desfășoară activitatea sub autoritatea ministrului Justiției, dar au statut de magistrați ca și judecătorii, iar garantul independenței lor este Consiliul Superior al Magistraturii.
Cariera, independența procurorilor depind de CSM, iar greșelile lor sunt sancționate tot de către CSM.
Dintre cei 19 membri ai CSM, 14  sunt aleși în adunări generale ale magistraților (cinci procurori și nouă judecători). Restul membrilor sunt: doi reprezentanți ai societății civile, aleși de Senat, și trei membri de drept, respectiv președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, procurorul general al României și ministrul Justiției. Practic, singurul politician “pur-sânge” în CSM este ministrul Justiției. Această structură ar trebui să ferească autoritatea judecătorească, din care fac parte și procurorii, de imixtiuni politice.
În plus, pe lângă CSM - garantul independenței Justiției, pentru că  procurorii își desfășoară activitatea potrivit principiului subordonării ierarhice și pentru a-i feri pe procurori de diverse ingerințe, fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a modificat legislația, conferindu-le “stabilitate pe dosar”. Acest lucru înseamnă că nici măcar șeful direct al procurorului nu-i poate da ordine ce să facă într-un dosar penal. De atunci, se poate vorbi practic de independența și imparțialitatea procurorilor, evident, în măsura conștiinței și moralității lor ( au fost destule cazuri de procurori corupți și condamnați, dar sistemul se poate regla/curăța singur).
Schimbările propuse acum de premierul Ponta și susținute, după cum declară șeful PSD, de majoritatea parlamentară și de președintele țării, ne-ar întoarce țara la practicile comuniste, mai grave decât cele din perioada premierului Năstase, când, din cauza presiunilor de a aresta un nevinovat, procurorul Cristian Panait a preferat să… cadă de la etajul patru și să moară.
Ponta minte?
Purtătorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu-Bran, ne-a anunțat că, în timpul discuțiilor dintre președintele Klaus Iohannis și delegația condusă de președintele PSD Victor Ponta,  nu s-a pus în discuție modificarea statutului procurorilor.
Ponta a anunțat, luni, modificările privind statutul procurorilor la începutul Biroului Permanent Național al PSD,  imediat după consultările de la Cotroceni. Premierul a declarat că a avut o discuție "mai puțin formală" cu președintele Klaus Iohannis despre ordinea constituțională în România și despre faptul că în stat trebuie să existe trei puteri - juridică, legislativă și executive - care trebuie să se respecte, cu asigurarea independenței. În acest context, din declarația lui Ponta  s-a înțeles că președintele Klaus Iohannis ar fi de acord cu modificările legislative care ar desființa statutul de magistrați a procurorilor.

http://www.romaniali...ruga-dna-375510

#2
ericmario

ericmario

    Fenomembru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,921
  • Înscris: 14.12.2007
Ponta poate sa o s>>a.

#3
CentOS_Operator

CentOS_Operator

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 11.02.2015
Un alt post de troll marca basismul infect

Ponta face foarte bine, fiindca procurorii nu au ce cauta in categoria magistratilor!

daca ati cunoaste ceva drept, in loc sa balositi basism, ati sti ca un magistrat NU poate fi partinitor, nici contra, nici pro acuzat!

pe de alta parte, procurorul este prin definitia meseriei lui, 100 % partinitor contra acuzatului, deci in totala antiteza cu notiunea de magistrat!


sa numesti procurorul magistrat, este o idiotenie la fel de mare ca si cum ai numi avocatul magistrat ...

dar banuiesc ca Op este si de acord cu declaratia idioatei de Livia Stanciu cu ,,suntem alaturi de DNA", nu?


DNA nu va pati nici pe drequ, ci va fi pusa acolo unde apartine - pe picior de egalitate cu avocatul apararii si NU mai sus, ca acum!


uitati-va in SUA, ca tot va curg balele pana la pamant dupa SUA .... vi se pare ca acolo procurorul este cumva egalul judecatorului ????   sau mai mare ca judecatorul ?

vi se pare cumva ca in SUA, procurorii au curaj sa faca circul care il face DNA !?

credeti ca in SUA, procurorii ar fi avut curajul abuzurilor lui Kovesi ?!   Ponta e bland, eu desfiintam total DNA si delegam atributiile la Parchetul General!

apoi, o puneam sub acuzare pt 10 ani de politie politica, pe Kovesi si procurorii ei

Edited by CentOS_Operator, 21 April 2015 - 02:09.


#4
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,729
  • Înscris: 10.11.2013
Foarte bine, sper sa-i reuseasca Posted Image. Nu de alta, dar va fi extraordinar de amuzant. Postarile celor gen vanity vor fi orgasmice.
Pentru orice neacoperit al forumului: nu-mi servi discursul justitiei independente ca borasc. Nici pe aia ca as fi membru PSD, partid pe care ma pis cu acelasi jet cu care o fac si pe PNL.
Lasa-ti-o moarta pe asta cu justitia ca trebuie sa fii prea orb ca sa mai crezi in asa ceva...
Daca vi se pare normal ca judecatorii sa COLABOREZE cu procurorii, ca oamenii din justitie sa remarce astfel de lucruri in fata sustinatorilor justitiei gen Tolontan, daca vi se pare normal ca procurorii si judecatorii sa nu pateasca nimic cand gresesc, atunci duce-ti-va in rusia.
http://activenews.ro...ca_1892718.html
http://m.b1.ro/stiri...deo-107609.html - Interesant cum Basescu nu remarca asta cat timp justitia ii era aservita lui PRIN NUMIRE (citat din dumnealui, cand sustinea, ca si asta de-a deschis topic acum, ca ponta vrea sa-si subjuge justitia prin numire).
edit: erau deja 100 de topicuri despre ponta si justitie, vad ca lumea e iar in campanie electorala deoarece trebuie sa apara in fatza ceva nasol de Poanta.

Edited by n-amname, 21 April 2015 - 02:19.


#5
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007
Nu ma pricep eu prea tare la justite, da' ca principiu, daca ponta are o idee, sigur aia e ideea gresita.
Also, daca pesedeii urasc pe cineva, acei cineva sigur fac ceva bine.

#6
SerrWaff

SerrWaff

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 27.12.2014
Exact asta a facut Macovei in statul modernizat de Basescu, vis-a-vis de numirea procurorului general/DNA etc, atunci s-a deschis cutia Pandorei. Dar Macovei era buna pentru ca basescu lol si anticoruptie rofl.

De fapt sunt aceleasi mizerii de oameni si tot ce vor e control total iar voi ii votati ad nauseam si va balacariti intre voi cu "al meu e mai bun".

"până în anul 2005, legea prevedea ca procurorul-șef de la PG și procurorul-șef  al DNA să fie numiți de către președinte, la propunerea CSM și cu recomandarea ministrului Justiției. În 2005, ministru al Justiției era Monica Macovei, iar CSM-ul era compus în exclusivitate din magistrați reprezentând vechea gardă, antireformistă, care nu ar fi numit în vecii vecilor un om ca Daniel Morar în fruntea DNA. Și atunci, Monica Macovei,  prin legea 147/2005, a schimbat  modalitatea de numire a procurorilor-șefi de la DNA și PG, transferând responsabilitatea propunerii procurorilor de la CSM la ministrul Justiției.

Asta a fost o greșeală, chiar dacă  pe termen scurt a părut să impulsioneze lupta anticorupție, deschizând posibilitatea numirii (prin concurs, e drept) a lui Morar la DNA și a lui Kövesi la PG. Dar o lege nu e făcută ca să servească un interes conjunctural, oricât de bun și nobil ar părea el în acel moment – o lege trebuie croită având în vedere consecințele ei pe termen lung și trebuie să fie capabilă să servească interesul public indiferent că e aplicată de politicieni bine intenționați sau rău intenționați.

Or, transferul propunerii șefilor de la parchete în curtea ministrului Justiției este, oricum ai da-o, o invitație deschisă  la politizarea desemnării procurorilor, pentru că ministrul este un om politic, chiar dacă poate fi un om politic cu bune intenții."


Amuzant, nu? "un om ca daniel morar", care este un alt gunoi corupt si o coada de topor penala, articolul este vechi dar l-am citat ca sa va faceti o idee despre cine va certati.

Edited by SerrWaff, 21 April 2015 - 02:58.


#7
coradux

coradux

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 448
  • Înscris: 04.12.2014

 CentOS_Operator, on 21 aprilie 2015 - 02:01, said:

Un alt post de troll marca basismul infect

Ponta face foarte bine, fiindca procurorii nu au ce cauta in categoria magistratilor!

daca ati cunoaste ceva drept, in loc sa balositi basism, ati sti ca un magistrat NU poate fi partinitor, nici contra, nici pro acuzat!

pe de alta parte, procurorul este prin definitia meseriei lui, 100 % partinitor contra acuzatului, deci in totala antiteza cu notiunea de magistrat!


sa numesti procurorul magistrat, este o idiotenie la fel de mare ca si cum ai numi avocatul magistrat ...

dar banuiesc ca Op este si de acord cu declaratia idioatei de Livia Stanciu cu ,,suntem alaturi de DNA", nu?


DNA nu va pati nici pe drequ, ci va fi pusa acolo unde apartine - pe picior de egalitate cu avocatul apararii si NU mai sus, ca acum!


uitati-va in SUA, ca tot va curg balele pana la pamant dupa SUA .... vi se pare ca acolo procurorul este cumva egalul judecatorului ????   sau mai mare ca judecatorul ?

vi se pare cumva ca in SUA, procurorii au curaj sa faca circul care il face DNA !?

credeti ca in SUA, procurorii ar fi avut curajul abuzurilor lui Kovesi ?!   Ponta e bland, eu desfiintam total DNA si delegam atributiile la Parchetul General!

apoi, o puneam sub acuzare pt 10 ani de politie politica, pe Kovesi si procurorii ei
Ai foarte mare dreptate, pentru căcatul de Ponta nu este nevoie de subterfugii. Acest gunoi trebuie încălțat cu legile existente, nu create legi noi pentru el.

 SerrWaff, on 21 aprilie 2015 - 02:56, said:

Exact asta a facut Macovei in statul modernizat de Basescu, vis-a-vis de numirea procurorului general/DNA etc, atunci s-a deschis cutia Pandorei. Dar Macovei era buna pentru ca basescu lol si anticoruptie rofl.

De fapt sunt aceleasi mizerii de oameni si tot ce vor e control total iar voi ii votati ad nauseam si va balacariti intre voi cu "al meu e mai bun".

"până în anul 2005, legea prevedea ca procurorul-șef de la PG și procurorul-șef  al DNA să fie numiți de către președinte, la propunerea CSM și cu recomandarea ministrului Justiției. În 2005, ministru al Justiției era Monica Macovei, iar CSM-ul era compus în exclusivitate din magistrați reprezentând vechea gardă, antireformistă, care nu ar fi numit în vecii vecilor un om ca Daniel Morar în fruntea DNA. Și atunci, Monica Macovei,  prin legea 147/2005, a schimbat  modalitatea de numire a procurorilor-șefi de la DNA și PG, transferând responsabilitatea propunerii procurorilor de la CSM la ministrul Justiției.

Asta a fost o greșeală, chiar dacă  pe termen scurt a părut să impulsioneze lupta anticorupție, deschizând posibilitatea numirii (prin concurs, e drept) a lui Morar la DNA și a lui Kövesi la PG. Dar o lege nu e făcută ca să servească un interes conjunctural, oricât de bun și nobil ar părea el în acel moment – o lege trebuie croită având în vedere consecințele ei pe termen lung și trebuie să fie capabilă să servească interesul public indiferent că e aplicată de politicieni bine intenționați sau rău intenționați.

Or, transferul propunerii șefilor de la parchete în curtea ministrului Justiției este, oricum ai da-o, o invitație deschisă  la politizarea desemnării procurorilor, pentru că ministrul este un om politic, chiar dacă poate fi un om politic cu bune intenții."


Amuzant, nu? "un om ca daniel morar", care este un alt gunoi corupt si o coada de topor penala, articolul este vechi dar l-am citat ca sa va faceti o idee despre cine va certati.
Ce vă mai temură chiloții când vorbiți de Macovei, cu fiecare postac (ca mine) care delirează căcat la cur ceva împotriva Macovei apare un cetățean care nu mai pune botul la Ponta sau la Patronul lu'prietena lui Ponta, Udrea. Cea mai multă ură e pe chior, cum a muscat madam Macovei mâna care a hrănit-o, chipurile.

#8
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,619
  • Înscris: 02.10.2009

 CentOS_Operator, on 21 aprilie 2015 - 02:01, said:

Un alt post de troll marca basismul infect

Ponta face foarte bine, fiindca procurorii nu au ce cauta in categoria magistratilor!

daca ati cunoaste ceva drept, in loc sa balositi basism,

dar banuiesc ca Op este si de acord cu declaratia idioatei de

uitati-va in SUA, ca tot va curg balele pana la pamant dupa SUA ....

credeti ca in SUA, procurorii ar fi avut curajul abuzurilor lui Kovesi ?!   Ponta e bland, eu desfiintam total DNA si delegam atributiile la Parchetul General!

apoi, o puneam sub acuzare pt 10 ani de politie politica, pe Kovesi si procurorii ei

Atentie la limbaj, ca la idei n-ai cum sa fii.
Tine minte pentru ce ai fost banat.

Valabil si pentru ceilalti care scapa din vedere ca un politician nu va veni cu o idee daca nu stie ca ar putea trage folose directe din ea. Dat fiind antecedentele, e clar cam care e directia dorita.
Borfasii intotdeauna se vor lega de cei care-i acuza, nu e nimic de schimbat.
Maine pot trece procurorii la minister, poimaine pot sa plece de la minister ( dube sunt intotdeauna disponibile, si pentru ei si pentru sefii lor).

Daca era ca-n SUA, 99% din borfasii astia politici erau la zdup de acum 15 ani. Cu sau fara "prosecutor" la minister.
Dar nu e si n-o sa fie. Enjoy the party.

Edited by Rosebud09, 21 April 2015 - 05:08.


#9
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006

 CentOS_Operator, on 21 aprilie 2015 - 02:01, said:

Un alt post de troll marca basismul infect

Ponta face foarte bine, fiindca procurorii nu au ce cauta in categoria magistratilor!

daca ati cunoaste ceva drept, in loc sa balositi basism, ati sti ca un magistrat NU poate fi partinitor, nici contra, nici pro acuzat!

pe de alta parte, procurorul este prin definitia meseriei lui, 100 % partinitor contra acuzatului, deci in totala antiteza cu notiunea de magistrat!


sa numesti procurorul magistrat, este o idiotenie la fel de mare ca si cum ai numi avocatul magistrat ...

dar banuiesc ca Op este si de acord cu declaratia idioatei de Livia Stanciu cu ,,suntem alaturi de DNA", nu?


DNA nu va pati nici pe drequ, ci va fi pusa acolo unde apartine - pe picior de egalitate cu avocatul apararii si NU mai sus, ca acum!


uitati-va in SUA, ca tot va curg balele pana la pamant dupa SUA .... vi se pare ca acolo procurorul este cumva egalul judecatorului ????   sau mai mare ca judecatorul ?

vi se pare cumva ca in SUA, procurorii au curaj sa faca circul care il face DNA !?

credeti ca in SUA, procurorii ar fi avut curajul abuzurilor lui Kovesi ?!   Ponta e bland, eu desfiintam total DNA si delegam atributiile la Parchetul General!

apoi, o puneam sub acuzare pt 10 ani de politie politica, pe Kovesi si procurorii ei
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#10
vanitty

vanitty

    Ala negru de respira greu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,571
  • Înscris: 05.11.2009

 CentOS_Operator, on 21 aprilie 2015 - 02:01, said:

Un alt post de troll marca basismul infect

Ponta face foarte bine, fiindca procurorii nu au ce cauta in categoria magistratilor!

daca ati cunoaste ceva drept, in loc sa balositi basism, ati sti ca un magistrat NU poate fi partinitor, nici contra, nici pro acuzat!

pe de alta parte, procurorul este prin definitia meseriei lui, 100 % partinitor contra acuzatului, deci in totala antiteza cu notiunea de magistrat!


sa numesti procurorul magistrat, este o idiotenie la fel de mare ca si cum ai numi avocatul magistrat ...

dar banuiesc ca Op este si de acord cu declaratia idioatei de Livia Stanciu cu ,,suntem alaturi de DNA", nu?


DNA nu va pati nici pe drequ, ci va fi pusa acolo unde apartine - pe picior de egalitate cu avocatul apararii si NU mai sus, ca acum!


uitati-va in SUA, ca tot va curg balele pana la pamant dupa SUA .... vi se pare ca acolo procurorul este cumva egalul judecatorului ????   sau mai mare ca judecatorul ?

vi se pare cumva ca in SUA, procurorii au curaj sa faca circul care il face DNA !?

credeti ca in SUA, procurorii ar fi avut curajul abuzurilor lui Kovesi ?!   Ponta e bland, eu desfiintam total DNA si delegam atributiile la Parchetul General!

apoi, o puneam sub acuzare pt 10 ani de politie politica, pe Kovesi si procurorii ei

aoleu :)) cata manie proletara impotriva celor care se iau de borfasi. Nene, a fi magistrat nu inseamna ce ai zis tu ci doar ca nu trebuie sa raspunzi in fata unui superior numit politic pentru ceea ce faci. Ca asta e scopul acestei miscari. Ca ponta si psd-ul isi doresc sa opreasca tavalugul asta care ii duce la inchisoare , subordonandu-si procurorii, facandu-i subordonatii lui.. da sa stii ca imi place deontologia ta..

#11
BodCasa

BodCasa

    Tartaria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,759
  • Înscris: 15.04.2012

 CentOS_Operator, on 21 aprilie 2015 - 02:01, said:

Un alt post de troll marca basismul infect

Ponta face foarte bine, fiindca procurorii nu au ce cauta in categoria magistratilor!

daca ati cunoaste ceva drept, in loc sa balositi basism, ati sti ca un magistrat NU poate fi partinitor, nici contra, nici pro acuzat!

pe de alta parte, procurorul este prin definitia meseriei lui, 100 % partinitor contra acuzatului, deci in totala antiteza cu notiunea de magistrat!


sa numesti procurorul magistrat, este o idiotenie la fel de mare ca si cum ai numi avocatul magistrat ...

dar banuiesc ca Op este si de acord cu declaratia idioatei de Livia Stanciu cu ,,suntem alaturi de DNA", nu?


DNA nu va pati nici pe drequ, ci va fi pusa acolo unde apartine - pe picior de egalitate cu avocatul apararii si NU mai sus, ca acum!


uitati-va in SUA, ca tot va curg balele pana la pamant dupa SUA .... vi se pare ca acolo procurorul este cumva egalul judecatorului ????   sau mai mare ca judecatorul ?

vi se pare cumva ca in SUA, procurorii au curaj sa faca circul care il face DNA !?

credeti ca in SUA, procurorii ar fi avut curajul abuzurilor lui Kovesi ?!   Ponta e bland, eu desfiintam total DNA si delegam atributiile la Parchetul General!

apoi, o puneam sub acuzare pt 10 ani de politie politica, pe Kovesi si procurorii ei


Tu esti un politician corupt ....bag de seama.....si iti e frica de DNA!
Altfel nu se explica atitudinea ta....
Dom`la daca esti corect poate si mama DNA-ului sau ANI sa exsiste, tu nu ai nici un stres.....

Cat despre America, eu cred ca tie iti curg balele pana in America....nu noua.

#12
CentOS_Operator

CentOS_Operator

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 11.02.2015
@coradux + @BodCasa etc

o fi gunoi Ponta ....ca greseli are destule, cu kilu!

nici nu te contrazic!

atat doar ca si gunoaiele pot avea idei grozave, din an in paste!

eu nu sunt politician de nici o culoare!  dar intre 2 rele, aleg pe ala mai mic!


mie altceva imi provoaca greata - ipocrita dorinta de sistem putinist, stalinist de justitie - binomul de 10 ani, DNA + SRI, cuplata cu linsul in dorsala a
americanilor si cu dorinta de a face totul ca ei... oare in mintea voastra, cum se impaca cele doua extreme ?!?

cum ganditi voi:  ,,sa facem totul ca americanii! sa ne dicteze totul UE si americanii!  dar vrem sistem de drept ca in Rusia!"   o_O

alegeti cum aveti chef si cand va convine ce zice X sau Y sau cum ?


PS:  asta e topic clasic de troll, de fishing pt jigniri si injurii!
  daca exista un topic ce ar fi trebuit inchis din secunda 1, asta era!  
  nu multe altele deschise de alti oameni, civilizate, cu argumente etc fara injurii din chiar primul post ....dar cum si moderatorii au puternice tendinte DNAiste, se explica supravietuirea aberanta a acestui topic!

daca nu ai dreptul absolvit si nu cunosti principiile de functionare ale sistemului de drept - recte ale procesualului civil si penal - , NU ar trebui sa iti dai cu parerea!  
sau daca iti dai cu parerea, nu poza in cunoscator cand nu esti!

Edited by CentOS_Operator, 21 April 2015 - 08:48.


#13
gabitu73

gabitu73

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 05.12.2008

 anoniymus, on 21 aprilie 2015 - 08:37, said:

PSDul este un rahat si se stiu si categoriile de alegatori, sper sa se desfinteze acest partid infect, sa-i vad chiar morti pe toti membrii PSD.
Eu aș dori aceeași soartă și PNL-ului și UDMR-ului și PMP-ului și tuturor celor care au partizanate politice de orice fel !
Nu există politicieni buni și cinstiți(pleonasm).

#14
BGeorge07

BGeorge07

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 29.09.2012

 CentOS_Operator, on 21 aprilie 2015 - 08:39, said:


Da...sa fie ca-n SUA. Fara imunitate. Cum adica sa nu poti fi cercetat penal pentru ca esti ministru? De ce sa nu fii arestat preventiv pentru ca ai bagat surubelnita in hard-ul PC-ului doar pentru ca esti senator?
DNA functioneaza bine de cand e Kovesi.

Iti dau un sfat, nu te consuma, oricum Poanta nu va reusi sa faca nimic cu DNA, desi isi doreste demult asta.

Daca aperi politicienii astia penali, fie esti de-al lor, fie esti doar inca un om manevrat de televiziunile abjecte care propaga asemenea idei.

Edited by BGeorge07, 21 April 2015 - 09:09.


#15
ericmario

ericmario

    Fenomembru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,921
  • Înscris: 14.12.2007

 CentOS_Operator, on 21 aprilie 2015 - 08:39, said:

........... vrem sistem de drept ca in Rusia!
...........
daca nu ai dreptul absolvit si nu cunosti principiile de functionare ale sistemului de drept - recte ale procesualului civil si penal - , NU ar trebui sa iti dai cu parerea!  

Cand ai asociat Rusia cu un sistem drept, te-ai descalificat complet.
Si mai ai tupeul sa vorbesti de Drept absolvit?

4, stai jos!

Edited by ericmario, 21 April 2015 - 09:10.


#16
CentOS_Operator

CentOS_Operator

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 11.02.2015

 BGeorge07, on 21 aprilie 2015 - 09:08, said:

Da...sa fie ca-n SUA. Fara imunitate. Cum adica sa nu poti fi cercetat penal pentru ca esti ministru? De ce sa nu fii arestat preventiv pentru ca ai bagat surubelnita in hard-ul PC-ului doar pentru ca esti senator?
DNA functioneaza bine de cand e Kovesi.

Iti dau un sfat, nu te consuma, oricum Poanta nu va reusi sa faca nimic cu DNA, desi isi doreste demult asta.

Daca aperi politicienii astia penali, fie esti de-al lor, fie esti doar inca un om manevrat de televiziunile abjecte care propaga asemenea idei.

uite ce inseamna necunoasterea !   penibilitate 100% !
de cand pana cand au avut politicienii imunitate la cercetare !??    unicul cu imunitate a fost idolul vostru, Traian Basescu!

singurul lucru oprit este arestarea preventiva - dar daca nu ati fi habarnisti cu gura mare sau daca macar acum l-ati fi ascultat pe idolul vostru, Basescu, ati sti ca arestarea preventiva este o masura extraordinara, dispusa doar in cazuri extreme - i.e. persoane violente, cu legaturi cu mafia etc etc

altminteri, simplul control judiciar/ arestare la domiciliu sunt masuri mai mult decat suficiente!

si inainte sa deschideti gura cu replici tampite alde: ,,dar daca influenteaza probele?",  v-as directiona atentia spre ce inseamna control judiciar/ arestare la domiciliu si ce restrictii impun ele!


cat priveste cercetarea penala ?!   NICI DRACU nu a oprit vreo autoritate sa o faca!

Atat doar ca pretiosul vostru DNA este prea procupat de circ media - mai tine minte cineva actiunea aia hollywoodiana cu elicoptere, vamesi arestati etc etc ?!
Cati au ajuns dupa gratii ?  Cam zero ...  

Pai tot cam zero este si DNA-ul!
Circ media pt cei care se dau cunoscatori  - exact acest gen de fraieri se cred satisfacuti sa il vada pe X in arest preventiv!
Dar cand X scapa de tot, fiindca DNA e cam habarnist la a duce o cauza in fata judecatorilor ?!  aia cum e ... ?

in concluzie - nici dracu nu opreste DNA sa isi faca treaba!   daca nu ar fi doar niste circari penibili de mass media, poate chiar ar reusi sa finalizeze o condamnare pe bune!

PS:  dar DNA-ul ce asteapta sa il aresteze pe Tartorul Sef ?  Ca dovezi materiale si plangeri sunt cu sutele ...efectiv!
PPS:  puneti mana pe carte si cititi!  sau faceti Dreptul si reveniti! ca va faceti total de ras sincer!

Cum ar fi sa ma duc eu pe aria de C++ sau Linux si sa ma dau mare guru, desi sunt doar un pasionat ... ?!?   Nu-i asa ca ar fi penibil ?

 ericmario, on 21 aprilie 2015 - 09:09, said:

Cand ai asociat Rusia cu un sistem drept, te-ai descalificat complet.
Si mai ai tupeul sa vorbesti de Drept absolvit?

4, stai jos!

eu...?   sau amicii tai ce au vise umede cu sisteme de drept alde SRI + DNA ...desi ar dori sa ingenuncheze in fata americanilor ?

eu zic sa alegi cu atentie!

#17
Daian95

Daian95

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,424
  • Înscris: 17.03.2012
Nu are cum sa distruga DNA-ul, ca iese lumea in strada si face revolutie.

#18
sarac.lipit

sarac.lipit

    Cînd ești condus de proști, toate merg prost

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,828
  • Înscris: 14.06.2006
Bã,ce sã zic?
Nu-i rãu sã-i strîngã pe toți. Fac prinsoare cã nu ezistã unu cinstit...cã e scos dintre ei ca o mãsea stricatã..
Ce mã supãrã la apãrãtorii de trei parale ai juxtixiei interdependente... Cã nu-i judecã
Bã, ai proabe?
Îhîmm
La judecatã bã cu el
Aaa pãi nu avem d-alea!!!
Da dã ce aveți bã?
Dã preventive bã.. Și mai vedem noi ceciripește în juma dã an..

Cam asta-i justiția de trei parale a lu bãse... Și culmea, are adepți ce vor fi iar la troace în parlament și gubeln!!!!
Bã, cum schimbãm gubelnu?
Îi arestãm preventiv dã-i dracu...scapã-n 30 zile îi facem de tot cãcatu...iar noi punem pã care vrem...
Simplu

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate