Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cartofi dulci - retete testate
Last Updated: Feb 25 2016 17:09, Started by
she_wolf
, Apr 19 2015 19:23
·
0
#1
Posted 19 April 2015 - 19:23
Am inteles ca-s de preferat cartofilor obisnuiti. Ce faceti bun cu ei? Am gasit pe net niste retete, dar nu-s prea convinsa....
|
#4
Posted 19 April 2015 - 19:33
Eu am mancat o data...nu pot spune decat ca, din punctul meu de vedere, sunt oribili.
Mie nu mi-au placut, nici nu i-as numi cartofi... |
#5
Posted 19 April 2015 - 19:35
Sunt niste porcarii scumpe si insipide . Nu au nici o legatura cu cartofii nostri "clasici" .Asta e pe scurt . retete !http://www.petitchef...e/cartofi-dulci
Edited by gingisKHAN2015, 19 April 2015 - 19:39. |
#6
Posted 19 April 2015 - 19:37
Cartofi dulci - recomandaţi bolnavilor de diabet, sursă bogată de vitamina A: http://www.csid.ro/d...ina-a-13894427/
Iata aici doua retete: 1. http://www.csid.ro/r...dulci-12210314/ 2. http://www.csid.ro/d...-dulci-9997016/ Edited by xmanyacs77, 19 April 2015 - 19:40. |
#7
Posted 19 April 2015 - 19:40
she_wolf, on 19 aprilie 2015 - 19:32, said:
E incercat de tine, da? Pui reteta? Nu am o anume reteta, pentru ca de fiecare data cand am facut, am umplut cu altceva barcutele. Iti zic mai mult ce sta la baza. Prima oara am incercat sa dau forma cartofilor in barcute, fara sa ii fierb, ca asa gasisem intr-o carte de bucate, doar ca am stat ceva timp sa migalesc la ei si nu-i o solutie, asa ca a doua oara cand am mai facut, i-am fiert mai intai, iar apoi am inceput sa ii ''scobesc'', cum s-ar spune. Eu taiam cartoful pe jumate si ''scobeam'' cele doua jumatati. La umplutura puneam la minunata si inevitabila tigaie Dry Cooker niste legume mexicane, facute in unt si niste sunca cu salam, le lasam la facut, iar apoi incepeam sa umplu fiecare barcuta. Iar la final, am pus barcutele in tava, si am pus niste bulion de casa peste fiecare barcuta si le-am lasat la cuptor jumatate de ora sa se rumeneasca. Cam atat. Iar cu ce ramanea de la cartofi, dupa ce ii ''scobeam'', am facut un pireu. Dar cartofii dulci, de regula sunt aiurea la gust. Edited by Zxcvbndx, 19 April 2015 - 19:41. |
#8
Posted 19 April 2015 - 19:42
@ zxc , si zici ca is buni ? mie nu mi se par .scuze asta e opinia mea , nu vreau sa supar .poate is eu mai mofturos .
|
#9
Posted 19 April 2015 - 19:44
#10
Posted 19 April 2015 - 19:47
Ok , ca ma gandeam ca is eu prea "motzocos " !
Edited by gingisKHAN2015, 19 April 2015 - 19:47. |
|
#11
Posted 19 April 2015 - 19:49
#12
Posted 19 April 2015 - 19:51
Nu-mi mai puneti retete de pe net, stiu si eu sa caut . Voiam pareri si retetele voastre.
Am retinut, barcute! Eu am pus acum 2 la fiert, ma gandeam sa-i fac piure cu unt si ceva branza. Va anunt ce-a iesit. |
#13
Posted 19 April 2015 - 19:52
#14
Posted 19 April 2015 - 19:52
#15
Posted 19 April 2015 - 19:56
she_wolf, on 19 aprilie 2015 - 19:51, said:
Nu-mi mai puneti retete de pe net, stiu si eu sa caut . Voiam pareri si retetele voastre. Am retinut, barcute! Eu am pus acum 2 la fiert, ma gandeam sa-i fac piure cu unt si ceva branza. Va anunt ce-a iesit. Ai mai papat ? Sa nu zici ca nu ti-am zis (la plural , yo , lex si zcx !) |
|
#16
Posted 19 April 2015 - 19:58
Nu, e prima data cand mananc. Poate am mai mancat, dar nu am stiut...
Multumesc, Purpura! |
#17
Posted 19 April 2015 - 20:00
O sa ne rugam pentru tine , si iti vom tine pumnii .Suntem alaturi de tine in aceste momente .....Sa ne zici cum fu ! (nu kung fu ) !
|
#18
Posted 19 April 2015 - 20:01
Sunt foarte dulci si galbeni .
Ca pure merg sigur cu miel la cuptor. Fierti cubulete si combinati jumi-juma cu din aia albi, merg cu salau la cuptor + sos de capere, maioneza si castraveciori murati. Pofta buna! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users