Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Plasa de umbrire peste gard de pl...

O smecherie pe care nu o inteleg

Balcon parter fara acte

unde gasesc un speed bag in bucur...
 Programe TV cu altfel de sporturi

Laptop "bun la toate" max...

navigatie noua vw tiguan

ctfmon.exe - System Error (in Saf...
 Ați prins vremurile cand 120 Volț...

Whatsapp nu afișeaza numele ...

Medii admitere Politehnica Bucure...

Se extinde Baza de la Kogalniceanu
 Politist mutilat de caine in curt...

Trotineta- cat rezista?

Windows 11 si inregistrare de pe ...

Cont Facebook spart
 

Biruința lui Iisus și a Bisericii lui Hristos asupra iudaismului. Trecut, prezent și viitor

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
12 replies to this topic

#1
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011
În ciuda atitudinii aparent pacifiste sau indiferente a iudaiştilor şi iudaismului faţă de creştinism, aşa cum arată azi mai ales propaganda, atitudinea lăuntrică, poate de multe ori nemanifestată ca atare, a iudaismului faţă de creştinism a fost întotdeauna de ură, prigonire, negare şi negaţionism! Încă de la bun începutul creştinismului, anumiţi conducători iudaişti L-au prigonit direct pe Iisus, Fiul lui Dumnezeu, Cel care avea să fie recunoscut şi drept Mesia de apostolii Săi iudei şi apoi şi de creştinii din celelalte popoare. (Preferăm a expune lucrurile aşa şi a nu folosi distincţia vetustă, anacronică şi ieşită din uz, cel puţin de 2000 de ani încoace: yehudim-goyim, iudei-"neiudei".) Prigoana acelor căpetenii iudaice şi iudaiste a durat până la forţarea răstignirii lui Iisus de către autorităţile romane. Imediat însă după aceea, elitele iudaice, nu iudeii toţi, au început prigoana împotriva noilor comunităţi iudeo-creştine, aşa cum dovedeşte Istoria şi cartea Faptelor apostolilor. Dacă biruinţa lui Iisus a venit prin învierea din morţi în primul rând, şi apoi prin tot ceea ce a urmat pozitiv în istoria Bisericii, închizând gurile iudeilor, au urmat şi biruinţele Bisericii, Biserica împlinind tot mai mult din voia lui Dumnezeu şi extinzându-se la nivel universal şi lovind astfel în idealurile iudaiştilor de dominaţie universală.

Odată cu epoca contemporană aspiraţiile iudaiştilor la dominaţia universală "mesianică" (adică pseudo-mesianică, mai exact) devin din ce în ce mai mari, mai ales după loviturile criminale aplicate creştinismului de aşa zisa "democraţie" masonică, de secularism, de comunism, de marxismul cultural, de "heremul" mediatic pe care televiziunile noii ordini mondiale "democratice" îl aplică sistematic Bisericii Duhului lui Dumnezeu. Toate aceste crime abominabile, toată această zdroabă şi luptă infernală împotriva Duhului lui Hristos, luptă care a îngenuncheat într-o oarecare măsură Biserica lui Iahve, toată marginalizarea la care a fost osândită Biserica de către Noua Ordine Mondială pre-iudaistă, toate au creat iudaiştilor iluzia unei "victorii" iudaiste, a "credinţei în unul Dumnezeu" în contextul "prăbuşirii" "politeismului" şi "idolatriei" creştine. Instaurarea duhului satanic, antihristic al falsului mesia pe care îl propovăduieşte iudaismul este de natură să urmeze tocmai acestei decadenţe generalizate provocate de spiritul criminal al secularismului care luptă fără odihnă împotriva Duhului Adevărului. Puterea politică pe ale cărei ruine vrea să se înalţe iudaismul şi Antihristul este cea principal vinovată de această descreştinare care a dus lumea în pragul instaurării domniei antihristice a falsului mesia iudaist.

În faţa Istoriei şi a Eshatonului se ridică astfel perspectiva unei noi prigoane a iudaismului împotriva Bisericii şi creştinilor lui Dumnezeu, de astă dată prigoana însă urmând a beneficia de puterea politică şi religioasă pe care iudaismul şi Antihristul o vor acumula şi o acumulează tot mai mult. Însăşi domnia secularismului sacrileg şi distrugător a fost şi este o eră pre-antihristică temporal, dar şi o eră profund antihristică în esenţa ei, deşi doar pregătea drumul Antihristului iudaist, pe care iudaiştii şi mulţi iudei îl vor întronizat la Ierusalim, oraşul sfânt al creştinilor. Aşa cum au revelat dumnezeişte Sfintele Scripturi, biruinţa, în ciuda aparenţelor care înşală pe mulţi şi în special orgoliul trufaş şi nesăbuit al iudeilor care se vor crede "stăpâni peste toţi şi toate", biruinţa deci va aparţine tot Mântuitorului care cu suflarea gurii Lui îl va stârpi pe Antihrist şi apoi va stârpi, Dumnezeu ştie cum, şi regatul antihristic iudaist care se va fi instaurat cu trufie pe întregul pământ. Suferinţele creştinilor vor fi inimaginabile pentru cei de azi, pentru cei care trăiesc sub spectrul manipulării şi au impresia că au fost destule prigonirile împotriva Bisericii apostolice. Se estimează că prigoana iudaismului împotriva creştinilor va fi chiar mai mare şi mai severă decât cea făcută de masonerie şi comunism. În ciuda însă a tuturor suferinţelor, Hristos în biruinţa Sa asupra prinţului întunericului va ridica şi Biserica şi pe toţi martirii şi mărturisitorii în slavă pentru a celebra înfrângerea ultimă şi definitivă a spiritului antihristic iudaist. Mulţi iudei şi ei vor recunoaşte pe adevăratul Biruitor şi îşi vor aduce inimile înaintea Tatălui, Fiului şi Duhului Sfânt. Amin!

Edited by Iochanan, 19 April 2015 - 10:54.


#2
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015
Deci atitudinea este vizibil indiferenta si pacifista   dar totusi se banuieste abscons  o ura , o prigonire  si basca colac peste pupaza   (daca imi este permis termenul)  o negare dublata de un puternic "negationism " ?  Totusi e bine la final ca se termina biruitor cu  recunoasterea adevaratului biruitor si cu inimile aduse inaintea tatalui si sfantului duh . E ste cu happy end deci , stam calmi la locurile noastre ! E de bine .

#3
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011
Tu nu înţelegi cât de bine au învăţat şi ce "teatru" joacă să disimuleze repulsia profundă pe care o au unele elite iudaiste faţă de Biserica lui Dumnezeu. Trebuie să ai "ochiul" format ca să sesizezi nuanţele de-a dreptul patologice spiritual vorbind (deci din sfera patologiei duhovniceşti), ale urii pe care unele elite iudaiste o poartă fără încetare şi o transmit altora de aproape 2000 de ani încoace. Ura anticreştină a devenit la unii "sfântă" tradiţie. (Şi se vede şi pe acest forum, apropo. Pentru cei care au ochi să vadă şi minte să înţeleagă.)

Edited by Iochanan, 19 April 2015 - 11:17.


#4
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015
Pai si de ce sa ne speriem degeaba daca "unele elite " o poarta si o transmit ?  Nu e mai bine ca majoritatea  nu ne fac necazuri  ? Spui singur  tu clar ca doar unii fac asta  si sunt minoritari , deci totul e  bine si cu asta  . Poate  e de ajuns si putem sa oprim totul aici ?

Edited by gingisKHAN2015, 19 April 2015 - 11:21.


#5
she_wolf

she_wolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,601
  • Înscris: 10.12.2014

View PostIochanan, on 19 aprilie 2015 - 10:46, said:



Ca de obicei, postarile tale sunt o rusine pentru crestinism si pentru umanitate in general.

#6
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011
Încă nu ai înţeles din istorie că, în general, majoritatea face jocul elitelor, cu sau fără ştiinţă?
Iar dacă nu îţi convine discuţia, cred că am înţeles cu toţii că nu te-am chemat la apel.

View Postshe_wolf, on 19 aprilie 2015 - 11:22, said:

Ca de obicei, postarile tale sunt o rusine pentru crestinism si pentru umanitate in general.
E ușor a scrie fraze când nimic nu ai a spune.

#7
pacopaco1967

pacopaco1967

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,550
  • Înscris: 13.09.2010
Se pare că aparatul de denigrare împotriva fraţilor care au iniţiat creştinismul  nu doarme .

Petru , Pavel , Iacov , Iuda , Ioan , şi mulţi alţi creştini au  fost iudei . numai că propoaganda mincinoasă împotriva altor fraţi  mânaţi de spiritul satanic nu doarme .

#8
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015
Uite daca e pentru mine (sau pentru  lupoaica, nu stim)  comentul , eu personal  nu fac jocul elitelor si daca stau in cap la usa mea toate , is catar de felul meu ! Si or mai fi de astia ca mine , sa li se rupa de orice elite si sa faca cum ii taie capul .O zi faina  !

#9
she_wolf

she_wolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,601
  • Înscris: 10.12.2014

View PostIochanan, on 19 aprilie 2015 - 11:28, said:



E uşor a scrie fraze când nimic nu ai a spune.


Sper sa ti se inchida cat mai repede topicul asta mizerabil, eu mi-am facut datoria si l-am raportat.

#10
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011

View Postshe_wolf, on 19 aprilie 2015 - 11:29, said:

Sper sa ti se inchida cat mai repede topicul asta mizerabil, eu mi-am facut datoria si l-am raportat.
Poţi să speri mult şi bine la dictatura iudaistă, că oricum se va alege praful şi pulberea de ea!
De-acum dacă mai ai ceva on-topic de comentat, dacă nu, pa şi "la revedere" ...

Edited by Iochanan, 19 April 2015 - 11:34.


#11
wizardofoz

wizardofoz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,626
  • Înscris: 15.01.2015
Isus a fost evreu si de religie iudaica. El nu a "infiintat" nici un crestinism, asta s-a intimplat dupa moartea lui.

#12
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 16.11.2012
SFÂNTUL IOAN GURĂ DE AUR: Omilia I – impotriva evreilor: http://cartearomanea...r-omilia-i.html

"Chiar daca trebuie sa folositi constrângerea, chiar daca trebuie sa folositi forta, chiar daca trebuie sa-l tratati rau si cu incapatânare, fa orice ca sa-l scapi de latul diavolului si ca sa-l slobozesti din cârdasia celor care L-au ucis pe Hristos.,de sinagogile lor caraghioase si rusinoase.

eu voi prefera sa-mi risc viata decât sa-l las sa intre pe usa sinagogii.,...eu nu iubesc sinagoga si o detest.

-De aceea, fugiti de adunarile si de locurile sfinte ale iudeilor. Nici un om sa nu cinsteasca sinagoga pentru cartile sfinte; sa o urasca si sa o ocoleasca pentru ca iudeii batjocoresc si le maltrateaza pe cele sfinte,
..Trebuie sa aplicati acelasi argument si la sinagoga. Chiar daca nu exista acolo nici un idol, dracii salasluiesc in locul acela.

... spuneti-mi, nu este salasul dracilor locul pagânismului, chiar daca acolo nu se afla nici o statuie de zeu? Aici se aduna laolalta ucigatorii lui Hristos, crucea este scoasa de aici, aici Dumnezeu este hulit, aici Tatal este nesocotit, aici Fiul este ucis, aici Duhul nu este primit. Nu vine din acest loc un rau mai mare fiindca iudeii sunt demoni?

Asadar pagânatatea iudeilor si a pagânilor este la fel. Dar iudeii practica o inselare care este mai primejdioasa. In sinagoga lor se afla un altar nevazut al inselarii pe care ei nu jertfesc oi si vitei ci sufletele oamenilor.
"De buna seama ca este vremea sa arat ca demonii salasluiesc in sinagoga, nu numai in locul ca atare ci si in sufletele iudeilor.

Caci eu sunt hotarât sa numesc postirea iudeilor masa a dracilor"

#13
Fumatorul

Fumatorul

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,945
  • Înscris: 18.01.2009
Este evident că Sf. Ioan Hrisostomos epuizează subiectul...
Ce s-ar putea spune mai mult? Ce rost ar mai avea?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate