Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...
 Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import
 Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...
 Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...
 

Urban Invest, Brasov

- - - - -
  • Please log in to reply
146 replies to this topic

#1
colibaverde

colibaverde

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 24.01.2015
Buna, gasesc pe aici locatari din blocurile construite de Urban Invest? As vrea pareri de la cei care s-au mutat sau urmeaza sa se mute curand.

o zi buna

#2
motanu_mic

motanu_mic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,041
  • Înscris: 16.12.2013
"Urban" e firma care face curatenie din cate se stie. Mai nou au facut upgrade?

Ce conteaza cine a construit ceva cat conteaza pretul si unde e situat dar si alte facilitati.

Nu te poti lua dupa ce zic astia pt ca printre ei sunt zeci de insi care presteaza platiti sa se promoveze firmele lor de constructii si intermediere si sa atraga clienti.

Nu doare pe unul dinala sa scrie ca e  extrem de bine si in zona respectiva sunt si magazine care dau moca produse numai sa mergi la ei sau si transportul e gratuit in zona aia.

Sa stii ca ce construiesc astia acum si cum construiesc e o bataie de joc, materiale proaste, proiectare proasta, fara plan de urbanism, blocuri ciudate si case amestecate si bagate prin locurile ramase goale sau pe camp fara drumuri fara utilitati, la cutremure nu stii ce va fi, solul cum e nu se stie. Azi o firma e maine nu e, patroni sefi nu se stie, nu va garanta nimeni mai nimic. Turcii au facut lafel si apoi in 1999 la unu sau 2 cutremure mari au avut dezastru total ca s-au prabusit pana si casele cu 2 etaje. Asa de rau erau proiectate desi aratau ok pt ei sau turisti.

Edited by motanu_mic, 17 April 2015 - 22:42.


#3
lord hades

lord hades

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 05.12.2006
Urban face din auzite unele din cele mai bune apartamente. Doar ca sunt scumpi si nici zona nu ii prea avantajează si parca nu accepta programul prima casa cu avans de 5%.

Totusi turcaletii au fost mai retarzi ca noi ...

#4
colibaverde

colibaverde

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 24.01.2015

 motanu_mic, on 17 aprilie 2015 - 22:27, said:

pe camp fara drumuri fara utilitati
asta tot ma intereseaza, dupa ce dau in exploatare blocul ramai cu balti de jur imprejur sau amenajeaza caile de acces?

 lord hades, on 18 aprilie 2015 - 05:34, said:

...sunt scumpi si nici zona nu ii prea avantajează...
de acord sunt cam scumpi. de asta am si vrut sa aud niste pareri reale, nu promotionale de eu pe youtube cu clienti multumiti. care ar fi dezavantajele explicate cuiva care nu este din BV?

#5
AdAn1

AdAn1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 20.10.2014

 motanu_mic, on 17 aprilie 2015 - 22:27, said:

"Urban" e firma care face curatenie din cate se stie. Mai nou au facut upgrade?
Aia e firma Urban SA, cu sediul in jud. Valcea. Nu are nicio legatura cu Urban Invest Srl, care este o firma din Brasov.

 motanu_mic, on 17 aprilie 2015 - 22:27, said:

Sa stii ca ce construiesc astia acum si cum construiesc e o bataie de joc, .... fara plan de urbanism, blocuri ciudate....
Poate prin Bucuresti :)

#6
lord hades

lord hades

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 05.12.2006
Lasa ca nici noi nu avem cine stie.ce plan urbanistic.

#7
moronel

moronel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 13.01.2006
Buna,

Eu am achizitionat de la ei dar inca nu am intrat in posesie (termenul oficial de predare este in august 2015).
Pana acum mi-a placut colaborarea cu ei, am facut modificari ulterioare (la instalatia electrica) si mi-a placut promtitudinea cu care au reactioant si faptul ca dupa convorbirea cu ei primeam schita pe mail cu modificarile pentru confirmare finala.
Stiu ca gasesti si mai ieftin/scump dar eu am decis sa achizitionez de la ei.

P.S. Am scris inital de ce m-am hotarat la ei aici: http://forum.softped...asov/  (intre timp vad ca topicul a devenit mare si unii au luat-o prin balarii pe acolo)

#8
sihal9999

sihal9999

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 22.01.2015
Nu am putut sa nu observ noua oferta a celor de la Urban. Pe de o parte ma bucur ca dezvoltatorii din Brasov incep sa intre in randul lumii si afiseaza la vedere pretul pe metru patrat, ca sa nu ma stea cumparatorul sa faca tot felul de calcule peste calcule. Pe de alta parte, insa, mi se pare inadmisibila raportarea la "suprafata utila totala", in care este adaugata, pe langa suprafata utila a apartamentului, terasa si boxa din beci!  Inteleg sa incluzi un balcon inchis, pe care il poti folosi integral, insa o terasa deschisa mi se pare clar o exagerare!

#9
sihal9999

sihal9999

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 22.01.2015
Ca sa revin cu amanunte: la un apartament cu o suprafata utila de 83,9 mp se adauga terasa de 9,65 mp si boxa din beci, de 2,39 mp. In felul asta, se ajunge la o asa-zisa "suprafata utila totala", de 95,94 mp. Cred ca astia ne iau de fraieri si ma mir ca n-au pus la socoteala si locul de parcare Posted Image
Este foarte clar ca balconul si boxa nu le vor putea include in extrasul de carte funciara, asa ca termenul folosit de ei mi se pare cu totul deplasat, menit sa arunce cu praf in ochii potentialilor umparatori mai putin avizati!
[ http://i61.tinypic.com/k49ug8.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#10
sihal9999

sihal9999

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 22.01.2015
Aici se vede mai bine exact diferenta de pret: de la 678 euro/mp utili totali, creste pana la 775 euro/mp util. Ca sa nu mai vorbim de diferenta de pret legata de modul de plata.  Pentru cei care au bani destui incat sa poata plati integral, in avans, pretul e de 65.000 de euro. Daca insa alegi sa iti cumperi prin Prima casa, ca majoritatea celor care nu isi permit sa dea banul jos, apartamentul te duce la 72.410 euro, deci cu 7.400 de euro mai mult!
[ http://i57.tinypic.com/idgkgo.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by sihal9999, 19 August 2015 - 13:26.


#11
sihal9999

sihal9999

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 22.01.2015
Ca tocmai ma certat cineva ca sunt prea mici foto si nu se vad bine :(

[ http://i57.tinypic.com/2n8di4p.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://i60.tinypic.com/2m2z3p2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#12
UrbanInvest

UrbanInvest

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 25.08.2015
Bună ziua tuturor. Mă numesc Ionuț Angheluș și scriu în calitate de administrator al Urban Invest. Mă bucur că s-a format un grup în care se pot discuta păreri despre Urban Invest. Suntem în permanență deschiși la idei noi și ascultăm orice parere. Mi se pare corect să aveți și un punct de vedere din partea noastră mai ales că, din ce am citit, nu toate informațiile sunt 100% corecte. De asemenea, mai există și zvonul că la aceste conversații participă și personaje care, din dorința de a promova alte proiecte, încearcă să prezinte lucrurile într-o lumină negativă. Așadar voi încerca să răspund întrebărilor dumneavoastră cât se poate de bine și corect.

În primul rând, mulțumim @AdAn1 pentru clarificare.

@colibaverde: Dacă doriți să luați legatura cu unul sau mai mulți proprietari din clădirile noastre, nimic mai simplu. Vă așteptăm la biroul de vânzări din Str. Stefan Baciu nr. 1 și împreună putem contacta oricare dintre clienții noștri pentru a vă împărtăși experiența lor. Referitor la modul în care amenajăm exterioarele complexelor noastre, acest lucru se poate vedea foarte ușor. Suntem pe piața din Brașov de 8 ani și avem tot atâtea proiecte finalizate cu succes.

@motanu_mic: offtopic, așa că nu am ce să comentez Posted Image

@lord hades: mulțumim pentru apreciere. Am dori să adăugăm însă că la Urban Invest există mai multe modalități de plată, printre care și programul Prima Casă.

@moronel: ne bucurăm că ați ales să achiziționați locuința dumneavoastră în complexul rezidențial Urban Residence. Sperăm că vă bucurați de noul apartament, precum și de beneficiile oferite de cardul Avantaj Urban Invest.

@sihal9999:  Mă bucur că ați ajuns pe la biroul de vânzări și sperăm că v-a plăcut ce ați văzut. Am observat că ați intrat în posesia unui plan de apartament. Ele se găsesc și pe site-ul nostru în format PDF, la rezoluție mare. Scara A Scara B
Este foarte bine că ați postat aceste planuri, să poată fi văzute de toți cei ce urmăresc acest forum, însă citiți toate rândurile, nu pe sărite. Pe fiecare schiță aveți suprafața utilă și prețul pe m² util. Nu încercăm să păcălim pe nimeni, să „aruncăm cu praf în ochi”, oferta este prezentată foarte clar iar cine dorește să achiziționeze de la noi știe exact ce cumpără.

La noi, suprafața utilă nu include spațiile suplimentare pentru că ar fi un lucru total greșit, deși este frecvent întâlnit pe piața imobiliară. Am creat expresia de suprafață utilă totală pentru că toate apartamentele din complexul rezidențial Urban Residence au în plus una, două sau chiar trei terase, precum și o boxă beci, spații ce pot fi utilizate integral de către proprietarii apartamentelor. Este normal ca un apartament care beneficiază de o boxă beci și una sau mai multe terase în plus să fie mai valoros decât același apartament dar fără aceste facilități.

Referitor la politica de prețuri este foarte simplu de explicat. Proiectul în discuție are termenul de predare decembrie 2016 pentru Scara A și mai 2017 pentru Scara B. Este normal ca cei ce plătesc integral în avans azi (adică cu 1,5 - 2 ani mai devreme) să obțină un preț mai bun față de cei care contractează cu un avans minim de 5% acum, achitând diferența la 2 luni după finalizarea clădirii și a actelor juridice. Prețurile noastre sunt forte atent gândite, sunt în media pieței ca preț pe m², iar raportul preț – calitate este unul corect.

Sper că am reușit să clarific cât mai multe aspecte legate de Urban Invest. Pentru orice alte întrebări și sugestii vă așteptăm la biroul de vânzari din Brașov, Strada Ștefan Baciu nr. 1, sau ne puteți contacta pe email, pe facebook sau la telefon 0785 020202, 0786 020202.

#13
petpetruta

petpetruta

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 07.12.2015
Buna ziua tuturor! Am vazut ca a mai ridicat cineva problema asta, dar parca as vrea si eu ceva sfaturi: ma gandeam sa fac un antecontract pentru un apartament in noul ansamblu Maurer Residence din Tractorul. Mi-a placut amplasarea si cred ca m-as incadra cu banii pentru un apartament de trei camere de 66 mp. Insa a intervenit povestea cu DNA-ul despre care am citit si in presa online, si pe forumul Avantgarden de aici, de pe Softpedia. Zvonurile zic ca situatia e destul de incurcata (ca l-ar fi ridicat DNA-ul la sapte dimineata de acasa pe Simon Maurer si l-ar fi tinut peste 10 ore la audieri) si ca mai dureaza cateva luni pana o sa se hotarasca intr-un fel. In conditiile astea, parca nu m-as aventura sa dau banii de avans, pentru ca as vrea sa platesc mai mult de prima data si nu stiu sigur daca merita riscul. Cei care ati mai cumparat prin zona, la alti dezvoltatori, ce ati mai auzit despre povestea asta, ca vestea merge, nu sta pe loc si de cele mai multe ori, auzi adevarul de la concurenta, nu de la sursa! :)

#14
lord hades

lord hades

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 05.12.2006
Era suficient sa scrii pe 1 topic nu trebuie sa dai spam la juma de net cu treaba asta.

#15
sihal9999

sihal9999

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 22.01.2015

 petpetruta, on 07 decembrie 2015 - 13:17, said:

Buna ziua tuturor! Am vazut ca a mai ridicat cineva problema asta, dar parca as vrea si eu ceva sfaturi: ma gandeam sa fac un antecontract pentru un apartament in noul ansamblu Maurer Residence din Tractorul. Mi-a placut amplasarea si cred ca m-as incadra cu banii pentru un apartament de trei camere de 66 mp. Insa a intervenit povestea cu DNA-ul despre care am citit si in presa online, si pe forumul Avantgarden de aici, de pe Softpedia. Zvonurile zic ca situatia e destul de incurcata (ca l-ar fi ridicat DNA-ul la sapte dimineata de acasa pe Simon Maurer si l-ar fi tinut peste 10 ore la audieri) si ca mai dureaza cateva luni pana o sa se hotarasca intr-un fel. In conditiile astea, parca nu m-as aventura sa dau banii de avans, pentru ca as vrea sa platesc mai mult de prima data si nu stiu sigur daca merita riscul. Cei care ati mai cumparat prin zona, la alti dezvoltatori, ce ati mai auzit despre povestea asta, ca vestea merge, nu sta pe loc si de cele mai multe ori, auzi adevarul de la concurenta, nu de la sursa! Posted Image

Eu zic sa stai si sa mai astepti, ca in cateva luni o sa se lamureasca lucrurile. De auzit, nu am auzit prea multe despre treaba asta, decat ce a mai aparut prin presa. Intr-adevar, treaba cu audierile timp indelungat a fost confirmata, ramane de vazut ce urmeaza dupa asta. Nu a aparaut nici o informatie despre un eventual sechestru, asa ca deocamdata cei care au cumparat la Sibiu, in blocurile cu pricina, pot sa stea linistiti. partea proasta e ca astia de la DNA se pricep bine la descurcat itele si odata ce au prins un fir, se chinuie sa ii dea de capat si nu se stie niciodata ce mai scot la iveala :)

#16
lord hades

lord hades

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 05.12.2006
Apropox un mertan rosu extrem de frumos si de expensive in parcare la mall. Scria urban invest pe el ... obrazul subtire cu cheltuiala se tine.

#17
Shush

Shush

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 596
  • Înscris: 22.06.2008
Up !
Mai e cineva pe aici ?
Eram curioa daca a fost cineva sa vada stadiul constructiei si din interiorul blocului.

#18
aleksg

aleksg

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 28.08.2015
Salut,

Poti vedea si pe site poze cu stadiul constructiei, poze relevante pentru stadiu constructiei din iunie 2016.

Incet, incet se mobilizeaza pentru izolarea scarii B, scara A, fiind in proportie de 75% finalizata.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate