Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
San Terra
Last Updated: Mar 30 2015 16:51, Started by
daniel:)
, Mar 28 2015 12:50
·
0
#1
Posted 28 March 2015 - 12:50
A testat careva, in laborator, aceasta apa? Pe net exista niste stiri, mai vechi, cu rezultatele unor astfel de teste.
|
#2
Posted 28 March 2015 - 13:15
Merge, eu beau Jack Daniels cu San Terra, jack omoara orice microb.
|
#3
Posted 28 March 2015 - 13:40
nu cred ca a fost an in care apa asta sa nu aiba parte de un scandal mediatic.
|
#6
Posted 28 March 2015 - 14:38
#7
Posted 28 March 2015 - 16:30
Adevar ca inspira incredere maxima la 80 de bani...
La ce rost sa testezi o apa ieftina? Pot oricand sa schimbe sursa, lotul, numele, nu cred ca intereseze pe careva daca San Terra devine Lebada Roz, pretul atrage. Edited by -Unicat-, 28 March 2015 - 16:31. |
#8
Posted 28 March 2015 - 18:21
#10
Posted 28 March 2015 - 21:50
Eu sunt fan San Terra, special cumpar o sticla de Jack sa tratez apa.
|
|
#11
Posted 28 March 2015 - 23:09
Pe al inceputul anilor '50, s-a turnat "Regina africana" cu Humphrey Bogart si Katharine Hepburn in rolurile principale !
Filmarile s-au facut chiar in Africa, in Congo, si aproape toata echipa de filmare, cu excepția lui Bogart si a regizorului John Huston, s-a îmbolnavit de dizenterie ! Bogart avea sa spuna mai tarziu ca el si cu Huston nu s-au îmbolnavit pentru ca ei n-au baut apa, doar scotch whisky ! PS: Merita sa vezi filmul ! |
#12
Posted 30 March 2015 - 13:44
kodiak, on 28 martie 2015 - 18:21, said:
De ce strici whiskey-ul cu apă ? uite o explicatie gasita pe primul link din google: Try whiskey with water. Instead of a mixer, use water to dilute the whiskey. This will keep the taste manageable, and it will also release more flavors and scents to the drink. Edited by born2lose, 30 March 2015 - 13:44. |
#13
Posted 30 March 2015 - 13:48
Poti sa bei jack gol, sa fie ca tuica.
Poti sa bei jack cu gheata, asta merge vara, te simti domn. Poti sa bei jack cu san terra, mai dilueaza nitel din tarie, da efectul ala de bautura preparata. Ceva ca in oras, poti sa ceri rom sau poti sa ceri ceva preparat cu rom, simti savoare. |
#14
Posted 30 March 2015 - 16:51
@born2lose
Dacă tu zici ! kodiak, on 22 iunie 2013 - 20:15, said:
Un bourbon pe care ar fi trebuit sa-l beau intr-o seara friguroasa de iarna: Blanton's ! Unfiltered, uncut and bottled straight from the barrel ! Surprinzator ca poate fi baut straight, pe eticheta scrie ca are 68,3 grade ! Nu obisnuiesc sa pun gheata in whiskey, da asta e perfect cu doua cuburi ! Absolut exceptional ! Restul sticlei ramane pentru Craciun ! http://forum.softped...4#entry13376550 kodiak, on 25 decembrie 2013 - 20:28, said:
Bourbon Blanton's, diluat cu un pic de apă, și așa cred că are vreo 55 de grade ! Foarte bun ! http://forum.softped...2#entry14333553 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users