Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Istoria Camerelor de Actiune Drift Innovation

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
sorin-vidia

sorin-vidia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 17.04.2014
Camerele de actiune Drift Innovation s-au remarcat in randul pasionatilor de sporturi extreme datorita functiilor  si caracteristicilor:
- Full HD
- Aerodinamica
- Baterie mare
- Telecomanda inclusa in pachet
- Lentila Rotativa
- unghi larg de vedere

Prima camera de actiune Drift s-a numit X170, nu era o camera HD dar era o camera destul de avansata pentru perioada in care s-a lansat. Se deosebea de concurenta prin forma, fiind cea mai aerodinamica de la vremea respectiva si pentru ca venea cu: telecomanda, sistem de prindere pe ghidon, sistem de prindere pe ochelari, sistem de prindere pe casca.


[ http://helmetcameracentral.com/images/x170/NG_AC_X170IMG_0039-Edit.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

In 2010 s-a lansat HD170, era primul model Drift Innovation care filma Full HD. Camera avea inclus in pachet prinderile mentionate la X170 dar filma la Full HD. La cateva luni distanta Drift Innovation a venit cu o varianta de culoare neagra a camerei HD170 pe care au denumit-o Stealth. Camerele erau identice din punct de vedere tehnic.  

[ http://www.dirtbikezone.ro/wp-content/uploads/d40da8e712d99db5750041b5ba535097HD170_Stealth_camera-pe-ghidon1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

In Noiembrie 2011 Drift a anuntat lansarea Drift HD, o camera cu specificatiile HD170 dar de doua ori mai mica.

[ http://wooki.ca/wp-content/uploads/2012/09/Drift_HD_Vues_560.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


In Noiembrie 2012 Drift lansa Drift HD Ghost.

Camera are un display mai mare si mai bine integrat, telecomanda cu Active Status (indicator de inregistrare cu leduri), baterie de 1700 mAh, pentru 3 h de inregistrare, si Wi-Fi incorporat.

Principalele caracteristici:
- Telecomanda cu Active Status:
- Functia Loop (filmare in bucla)
- LCD 2'' cu protectie Gorilla Glass
- Wi-Fi Incorporat
- x 10 Zoom digital
- Baterie de 1700 mAh aproximativ 3.5 ore de inregistrare
- Lentila imbunatatita
- Microfon imbunatatit

Telecomanda Drift Active Status ™ Two- Way cu Leduri
Drift HD Ghost este singura camera de actiune care vine cu o telecomanda pe care o poti prinde de incheietura mainii (prindere inclusa). Asta iti va usura viata enorm, mai ales in situatii extreme.
Ledurile de pe telecomanda isi schimba culoarea in functie de modul de inregistrare in care se afla camera ( Video, Foto, Timelapse sau Photoburst).
Modurile de inregistrare si inceperea/oprirea inregistrarii pot fi facute pe o distanta de 10m de camera. Aceasta functie salveaza memoria si bateria pentru a permite inregistrarea pe toata durata zilei.

Drift Flashback™ Video Tag/Loop
In Modul Video Tag/Loop iubitorii spoturilor extreme pot inregista un eveniment petrecut cu 5 minute in urma. Acest mod inregistreaza in sistem bucla. Clipul este stocat pe cardul de memorie dar se salveaza doar daca utilizatorul alege sa o faca.

LCD Incorporat cu protectie Gorilla Glass®
Ecranul iti va deschide noi orizonturi in peripetiile pe care vrei sa le capturezi.
Cel mai util este faptul ca poti sa vezi incadrarile pe care le faci inainte de inceperea filmarii. Daca vrei sa vezi vreo inregistrare, o poti face foarte usor direct de pe camera.
Si ca sa nu te dai cu un nod in gat de grija camerei, afla ca ecranul este protejat de sticla Gorilla, protectie rezistenta la zgarieturi.

Drift DataLink™ Wi-Fi Enabled & Drift App
Drift HD Ghost are Wi-Fi incorporat si comunica instantaneu cu telefoanele inteligente. In combinatie cu Drift Mobile App (disponibila in curand) poti previzualiza incadrarea, schimba setarile, sau poti incepe inregistrarea direct de pe telefonul mobil. Si daca nu mai ai rabdare pana acasa, poti sa descarci filmarile direct in telefon si sa le transmiti prietenilor de oriunde ai net.

Drift PowerStation™
Tehnologia Drift PowerStation™ te ajuta sa te bucuri de camera ta si mai mult. Bateria de de 1700mAh a Drift HD Ghost are cea mai lunga durata de viata dintre toate camerele de actiune. In plus, bateria este plasata in centrul camerei, fapt care prelungeste durata de viata a acesteia dar ofera si un sistem anti-vibratii mai bun.

Advanced Drift Pure™ Audio Technology
Microfonul este dotat cu o tehnologie de modulare digitala si mecanica. Aceasta te ajuta sa obtii un sunet foarte clar prin estomparea digitala si mecanica a zgomotului provocat de vant.
Microfonul are de asemenea si multiple setari de sensibilitate. La nevoie poate fi completat, prin mufa jack de 3.5 mm, cu un microfon extern.

Enhanced 7 Element Lens Design
Drift HD Ghost are o lentila cu un design modernizat. Aceasta este formata din sapte elemente care asigura o performanta optica ridicata (claritate maxima, culori vii etc.) indiferent de conditiile in care filmezi, fie ca te afli in desertul Gobi sau pe varful unui munte.

Pe deasupra, datorita noului design camera poate face poze in acelasi timp cu inregistrarea video (variaza de la 1080p, 960p. 720p, WVGA).
Subacvatica 3m fara carcasa suplimentara.
Cireasa de pe tort, datorata tot designului imbunatatit al Drift HD Ghost, este ca acum poate fi folosita si sub apa, pana la o adancime de 3m, fara protectii suplimentare. Pentru pasionatii de scufundari Drift pune la dispozitie separat si o carcasa subacvatica ce permite folosirea camerei pana la o adancime de 60m.

[ http://reviews.mtbr.com/wp-content/uploads/2013/02/drift_ghost_multiple.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

In Noiembrie 2013 se lanseaza Drift Ghost-S.  Drift avea deja o camera foarte buna, Drift HD Ghost, asa ca la acest model s-au axat pe imbunatatirea performantelor. Ghost-S are aceeasi forma, LCD de 2 inch, telecomanda, WI-FI, este subacvatica pana la 3m fara carcasa suplimentara (60 m cu carcasa suplimentara) lentila rotativa 300 de grade, Mod DVR pentru filmarile din masina si multe altele.

Drift Ghos-S vine cu port Mini-USB, port Mini-HDMI, capacitatea de a stoca pe carduri MicroSDXC de 64GB si se lauda cu cea mai mare baterie din clasa ei, 3.5 ore de inregistrare la 30fps.
Cel mai importanta functie a camerei Drift HD Ghost era usurinta in utilizare, lucru neschimbat la Ghost-S, o functie pe care noi o consideram foarte importanta la o camera de actiune.

Cele mentionate mai sus nu sunt noutati pentru Drift, cu exceptia bateriei cu o durata de viata mai mare. Adevaratele schimbari vin atunci cand vorbim despre noul senzor CMOS Sony, back illuminated si a procesorului de inalta performanta, schimbari ce permite camerei sa filmeze:
1080p la 25fps, 30fps, 50fps, 60fps sau 960p la 25fps, 30fps, 48fps, 50fps, 60fps
720p la 25fps, 30fps, 50fps, 60fps, 100fps, 120fps
WVGA la 25fps , 30fps, 50fps, 60fps, 100fps, 120fps, 200fps, 240fps.

Noua camera permite si ajustarea bitrate-ului: low sau high.
Camera are functia de Fotoburst si permite realizare de fotografii la 12MP @ 10fps precum si realizarea de fotografii la 8MP concomitent cu filmarea. Pentru Timelapse camera se poate seta pentru a realiza fotografii la fiecare 0,5, 1, 2, 3, 5, 10, 30, sau 60 secunde.

Ghost-S vine cu WI-FI incorporat pentru conectarea la smartphone-uri IOS si Android (aplicatie gratuita in AppStore si Google Play) si permite: modificarea setarilor camerei, previzualizarea incadrarii, redarea filmarilor dar si descarcarea lor in telefon. In plus Ghost-S are si Modul Clonare, mod ce permite conectarea si schimbarea setarilor la 5 camere concomitent. O camera se va seta ca Master iar in momentul in care se schimba setarile la ea, celelalte o vor urma.
Drift a mai adaugat  Modul Scena, se poate selecta intre Normal, Vivid, sau Low-Light si Modul Slow Shutter care imbunatateste considerabil filmarile in conditii de luminozitate scazuta.
[ http://img.clubic.com/06851376-photo-drift-ghost-s.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

In Noiembrie 2013 Drift a lansat un model nou. Este vorba despre o camera de actiune entry level, o camera care nu mai are LCD si telecomanda inclusa in pachet dar care are o o greutate de doar 97 grame si o autonomie de 3 ore a bateriei.

Drift Stealth 2 filmeaza Full HD 1080p/30fps si 720p/60fps pentru slow motion, lentila se poate roti 300°, are Wi-Fi pentru conectarea la Smartphone, LCD pentru schimbarea setarilor si baterie care tine 3 ore.
Camera se adreseaza utilizatorilor care doresc o camera cu greutate cat mai mica (97 grame), baterie cu durata de viata mare (3 ore), calitate video buna  care sa permita editarea si redarea filmarilor pe un calculator cu specificatii medii, ca cele detinute de majoritatea utilizatorilor.

Cu 50% mai mica si cu 40% mai usoara.  
Drift Stealt 2 se poate atasa oriunde, fara impact asupra performantei  sau a aerodinamicii, datorita dimensiunii (80 x 42.6 x 27.4 mm) si greutatii reduse (96 de grame.  Este cu  48% mai mica si cu 42% mai usoara decat camerele din gama Drift Ghost.

Avansata Tehnologic
Ideala pentru profesionisti cat si pentru utilizatorii amatori, Stealth 2 foloseste un sensor CMOS Aptina si o lentila cu 7 elemente asferice.
Construita pe aceeasi platform de procesare ca si Drift HD Ghost, Drift Stealth 2 are abilitatea de a inregistra la 1080p/30fps si 720p/60fps, cu o claritate impresionanta.

Lentila Rotativa 300°
Ca si celelalte camere Drift de pana acum, Drift Stealth 2 beneficiaza de lentila rotativa, functie care permite montarea camerei In orice pozitie si reglarea liniei de orizont  doar prin ajustarea pozitiei lentilei.

Mutitudine de functii si usor de utilizat
Stealth 2 are multe din functiile camerelor Drift: mod timelapse, photoburts, video tagging si modul DVR pentru filmarile in trafic din masina sau de pe motocicleta.
Interfata simpla iti permite  selectarea  cu usurinta a modul de filmare dorit: video, foto, photoburst, timelapse iar sistemul bazat pe coduri de culoare ofera informatii despre modul de filmare si despre statusul camerei, daca aceasta filmeaza sau nu. Ecranul de 1,3 inch permite modificarea setarilor si ajuta la schimbarea cu usurinta a modului de filmare.

Conectivitate Wi-Fi
Aplicatia gratuita pentru IOS si Android ofera control maxim asupra camerei. Aplicatia gratuita permite previzualizarea incadrarii, schimbarea setarilor, vizualizarea sau descarcarea filmarilor pe dispozitivul mobil. (aplicatie disponibila in curand).

3 ore de baterie
Baterie integrata de 1500 mAh ofera cel mai mare timp de inregistrare dintre toate camerele de actiune cu dimensiuni similare chiar si la temperaturi mici.

Unghi de Vedere Optic de 135°
Majoritatea camerelor de actiune folosesc un unghi de vedere de 170°, facand  obiectele sa apara mai mici si mai indepartate de camera decat in realitate. Unghiul de 135° face ca obiectele sau persoanele sa fie mai mari si  mai clare, astfel  poti fi aproape de actiune de la o distanta sigura.

[ http://www.morebikes.co.uk/wp-content/uploads/2014/11/Drift-Stealth-2-camera-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Aceasta a fost istoria camerelor de actiune Drift Innovation pana in prezent. Urmatorul model se anunta a fi o camera foarte robusta, mica, puternica si ..aerodinamica Posted Image

Edited by CristianAdrian, 29 January 2015 - 17:13.


#2
Super Chief

Super Chief

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,491
  • Înscris: 21.08.2007
Aparte, cat "drag" poate avea o chestie cat doua cutii de chibrit incat sa puna probleme la viteze subsonice, sa zicem?

#3
sorin-vidia

sorin-vidia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 17.04.2014
Daca intrebi motociclisti, iti vor spune ca destul de mare incat sa fie foarte deranjant la 150km/h chiar si la mai putin de 150.Apropo, o filmare foarte faina facuta cu camera Drift HD Ghost
https://www.facebook...&type=3

Edited by sorin-vidia, 29 January 2015 - 17:35.


#4
geo123

geo123

    Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,926
  • Înscris: 10.05.2006
Pocnitori.Asa ceva are relevanta cand discutam de la BlackMagic Poket Cinema in sus.

#5
sorin-vidia

sorin-vidia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 17.04.2014
Cand compari cu BlackMagic da, sunt pocnitori, dar ce preferi sa ai pe casca de ski, o camera de 5000 de euro sau una de 250? Daca faci filme pentru RedBull poate ca merita sa ai una de 5000, in rest, aceste camere isi fac treaba foarte bine.

#6
sorin-vidia

sorin-vidia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 17.04.2014
Explorand Mama Rusie cu ajutorul camerelor Drift Innovation
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/mJyRuDoZD2w?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#7
N62B44

N62B44

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,797
  • Înscris: 02.02.2010
Ghost-S De Nepretuit ! Pentru restul exista Go Pro.

La 399 Dolari gasesti Go Pro Hero Black 3+ sau 4 care se p... din toate pozitiile pe camera de mai sus. Si cred ca vine si fara carcasa subacvatica , mai dai si pe aia vreo 30-50 dolari.

E prea scumpa pentru ce ofera.( e chipsetul slab pe ea, nu poate 2.7k, 4k , raw ).

Parca nu se accepta reclama mascata pe forumul asta , dar poate ma insel eu ?

Edited by N62B44, 30 January 2015 - 13:20.


#8
sorin-vidia

sorin-vidia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 17.04.2014

View PostN62B44, on 30 ianuarie 2015 - 13:19, said:

Ghost-S De Nepretuit ! Pentru restul exista Go Pro.

La 399 Dolari gasesti Go Pro Hero Black 3+ sau 4 care se p... din toate pozitiile pe camera de mai sus. Si cred ca vine si fara carcasa subacvatica , mai dai si pe aia vreo 30-50 dolari.

E prea scumpa pentru ce ofera.( e chipsetul slab pe ea, nu poate 2.7k, 4k , raw ).

Parca nu se accepta reclama mascata pe forumul asta , dar poate ma insel eu ?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/H669E4GaxGY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#9
sorin-vidia

sorin-vidia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 17.04.2014
Sorin Parau - The Gambler 2014 - Balea Lac - Filmat cu Drift HD Ghost
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/qjzatlSvPco?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#10
sorin-vidia

sorin-vidia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 17.04.2014
Rippers Cross 2015 filmat cu Drift Stealth 2

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/oMrriLu9D3E?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate