Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Hot seat Heroes 3 Bucuresti

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
unqflipmo

unqflipmo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 07.02.2007
Forma scurta a doleantei/anuntului:

Caut partener (sau parteneri) de H3 pentru hot seat in Bucuresti. Timp se gaseste. Locatia ori acasa ori in deplasare (as prefera in deplasare, o sa explic mai jos). Nivel conteaza mai putin desi evident as prefera sa fie o persoana care intelege mecanica jocului. Daca sunteti mai multi (grup de prieteni) sau ne strangem mai multi cu atat mai bine dupa cum zice si proverbul. Scop, timp, locatie, nivel, numar... all checked.
Uitam de reguli. Regulile vor fi in stransa legatura cu nivelul jucatorilor banuiesc dar cred ca daca exista putina intelegere din partea ambelor parti nu vor fi probleme. Important e sa nu vina cineva cu ceva gen "2 minute turnul, eu doar asa joc" ca atunci e in regula, declin si mergem mai departe. Pentru contact aici pe thread, pm, mail [email=""][email protected][/email]

Forma lunga a doleantei/anuntului:

De vreo 2-3 saptamani m-a apucat un dor nebun de h3. Am stat eu si m-am gandit in incercarea de a realiza ce mi-ar face placere maxima. Single player in sensul sa joc campaniile ? Nu, nu m-am omorat niciodata dupa asa ceva, nici nu cred ca le-am terminat. Ultima pe lista, taiat. Single player pe harti folosite de jucatori buni, cu regulile lor cu scopul de a imi imbunatati nivelul ? Da, asta suna bine dar n-am pus-o in practica, o s-o fac in caz ca nu voi gasi amator(i) de hot seat. Multiplayer, tcp/ip, Hamachi, d-astea. Hmm, nu. Stiu si unde si cum se joaca si desi intr-o zi (nu foarte indepartata) vreau sa joc cu jucatorii de top dar nu am dispozitia necesara. Pentru cine e interesat folositi GameRanger. Ce varianta mai ramane ? Hot seat. Si cum acum 2 ani postam un thread (cu discret succes) tot legat de hot seat (doar ca atunci ma refeream la FM) o sa citez

Quote

Nu stiu altii cum sunt dar™ pentru mine nimic nu se compara cu un hot seat batranesc (hot seat = minim 2 jucatori jucind la acelasi calculator, cu randul), nici single player, nici online [...] I love the damn sensation !! I want it back !!
Cam astea sunt senzatiile mele despre hot seat, in cazul de fata H3 hot seat.

Ok, cateva informatii despre mine legat de h3. Joc jocul de mult, probabil de cand a aparut. Parca a aparut in 1999. Am o multitudine de amintiri legate de acest joc, imensa majoritate placute. Imi amintesc ca jucam la un prieten (Dragos) acasa impreuna cu el, colegul meu de banca (Gogo) si inca un prieten comun. Gazdei ii placea sa joace rampart, colegului meu i-a placut intotdeauna necro, eu nu mai stiu (rampart, castel probabil, am memorie foarte proasta) si celalalt tip (Mamut) juca tot rampart. Jucam 2vs2 sau fiecare pentru el, nu e important oricum ne distram de minune. Nu doar o vara am jucat h3 in alcatuirea asta. Erau vremurile in care faceam Capitol Posted Image (cu totii). Mai jucam cu Gogo (tot hot seat) o harta in mod special, Crimson and Clover. Era o harta micuta (el nu dadea pe afara de rabdare) si destul de echilibrata.

Apoi cu alti prieteni la altul acasa, aici nu mai tin multe detalii minte. Doar ca unul dintre ei a venit odata si tinind cont ca el mai umbla prin (imi scapa numele salii, era pe Bd-ul Ferdinand, aproape de Foisor si se tineau concursuri de Heroes acolo deci implicit banuiesc ca era un nucleu care isi petrecea mult timp acolo) a venit cu figuri d-astea "hai sa-ti arat cum se joaca etc". Nu mai stiu cum s-a terminat.

Nu mai stiu cand am inceput sa joc online. Heroes 3 ma refer desigur. Tin minte ca am jucat pe Toh (s-au resetat rezultatele, m-am uitat de curiozitate, doar la heroes 4 m-am mai gasit cu statistici) destul de mult fara insa sa apuc sa joc cu maretti sau bulgarii de top (puternici la vremea aia, in zilele noastre parca rusii ca tara si medie high-end sunt cei mai valorosi). Cred ca printre multele meciuri de acolo am jucat si cu jucatori buni desi nu cei mai buni.
  
Dupa o perioada de inactivitate totala (online si nu numai) am intrat in contact cu niste tipi pe care am ajuns sa-i consider prieteni (ca de altfel pe aproape toate persoanele intalnite in astfel de circumstante). Eram vreo 4-5 si mergeam la unul acasa (erau doi frati oare ?). Gabi, Ema.... Cred ca mai mergeam si la sala pe undeva pe langa ei. Era fun. Cred ca atunci (impreuna cu ei) am jucat si (ne-am intalnit si am jucat eu 1vs1) cu unul dintre The_Teacher si Valkyrica (nu mai stiu care, stiu ca frati-su era in alta tara). M-a batut dar (pentru ca intotdeauna trebuie sa fie un dar cand pierzi, nu-i asa ? Posted Image ) tin minte ca a fost ceva aiurea, am tratat meciul superficial, am avut impresia ca sunt tot timpul in fata si ca o sa castig usor... de fapt am pierdut. Ah da mi-am amintit, eu nu mai stiu ce eram dar el juca inferno si am fost asa convins ca-l nimicesc ca l-am atacat in castel. Bummer. Nu stiu daca era(u) jucator(i) la fel de bun(i) ca si de h4 unde am inteles (am jucat si d-ala o perioada pana m-a enervat un bug si am zis ca n-o sa mai joc niciodata si nici n-am mai jucat) ca era(u) intr-adevar printre cei mai bun(i). As zice ca nu.
  
De unul din tipii astia 4-5 incerc sa dau cu disperare (in sensul ca fac eforturi mari) si nu am ca varianta decat s-o fac printr-unul dintre ei (Gabi) care insa nu-mi raspunde la apelurile mele pe diverse cai indirecte. Iar de tipul pe care-l caut nu mai tin minte (pe langa faptul ca ne intelegeam bine) decat ca folosea foarte des un cuvint nu atat de comun: obidit. Deci daca citesti mesajul asta vreodata obiditule sa dai un semn. Scuze de paranteza/divagare.

Am jucat apoi (dupa ani oare ?) ori pe Lrh ori pe wcl. Ma rog, de jucat am jucat pe ambele dar nu mai stiu ordinea. As zice lrh in principal pe wcl vad ca am relativ putine meciuri (25) si majoritatea si romani. Deci da, pe lrh jucam sustinut pe wcl asa for fun. Lrh cine nu stie e incercarea a doi romani (in principal), sot si sotie (probabil) stabiliti in strainatate de a organiza romanii pasionati de heroes 3 intr-o comunitate. Au pus multa munca si suflet (probabil si bani), totul arata foarte bine, se juca, site-ul era o alternativa viabila la toh si wcl. Turnee, jucatori multi, valorosi unii... tot ce-ti puteai dori. Din pacate cum totul are un sfarsit si lrh-ul s-a desfintat. Nu are relevanta de ce si probabil altii stiu mai bine ca mine asa ca n-are rost sa comentez. Aici am intalnit o alta serie de prieteni cu care insa jucam aproape exclusiv online, o singura data ne-am intalnit acasa la amicul cu care jucam cel mai mult dar si atunci am mancat nu ne-am jucat. Oricum persoane ok, de calitate.

Asta se intampla demult, acum 6-7 ani minim. De atunci n-am mai jucat decat cu tatal meu, e drept sustinut (in sensul ca el e profesor si in vacanta de vara venea aici si ne destrabalam). Am jucat cativa ani sustinut apoi de un an doi se eschiveaza, desi a invatat multe in anii jucati banuiesc ca are pretentii mai mari si s-a plictisit sa joace un joc (care oricum ca-i place foarte mult) in care porneste mereu cu sansa a doua.

Deci de vreo doi ani n-am mai jucat deloc. Nici nu-l mai aveam. Jocurile (h3, 4, 3 in dublu exemplar chiar) cumparate originale le-am facut cadou. Insa again, in caz ca nu e clar o spun direct: h3 e jocul meu preferat. Evident am sarit multe lucruri, intamplari insa am vrut doar ca o persoana care e tentata de "oferta" sa stie ca are de-a face cu un pasionat nu cu un neofit.

Nu e important daca stii ce-i ala .rmg, daca ai auzit de Balance, Jebus etc (harti), Maretti, Gomunguls, Toganash, Twaryna (jucatori de top actual), daca te uiti la meciuri d-ale lor pe twitch (recomand daca vrei sa vezi jucatori "pro" de top). Important e sa-ti placa jocul. Daca-ti place... well, si mie-mi place. Ce putem face ? Ghici ciuperca.
Hai sa spun despre alte alea de data asta mai succint nu asa pe larg si haotic.

Timp. Eu am. Heroes-ul e un joc ce necesita ceva timp. Niciodata n-am inteles regula (si concursurile care se faceau in Romania d-asta nici n-am participat) cu "turn 2 minute". Daca esti un jucator ce a mai vazut jocul asta la fata stii ca un meci dureaza cateva ore minim. Jocului i-au fost aduse niste imbunatatiri de catre pasionati si a ajuns sa se desfasoare (logistic vorbind) mai rapid. Se joaca azi Heroes 3 HD (nu n-are nicio legatura cu ala care trebuie sa apara sau a aparut, asa se numeste doar) si mai exista si un mod, 1.23 parca e ultimul. Printre alte imbunatatiri e vb. si de niste butoane cu care transferi artefacte, armate automat, imparti armata cum vrei tu, totul dintr-un click doua. Se castiga mult timp si sunt usor de invatat simplele combinatii de taste. Link-urile la H3 HD si modul asta 1.23 se gasesc pe net, daca cineva e interesat si nu se descurca o sa caut si postez eu link-urile.

Scop. Having fun. O cola, o saorma cu de toate, se socializeaza, povesteste etc. Personal nu fumez dar pentru un scop asa nobil accept si fumul de tigara fara probleme.

NivelAm zis deja, nu mai repet totul, nu e foarte important nivelul. Evident ar fi ideal sa fim nivel apropiat, sa jucam cu aceleasi reguli si sa ne intelegem din primele 10 secunde asupra tuturor aspectelor. Insa evident cu intelegere se poate rezolva totul si nici nu ne casatorim ca sa fim suflete pereche.

Locatie. As prefera in deplasare am zis. Daca totusi e la mine (pot) am unele rezerve (explic acum) pentru ca am doi porumbei (inainte aveam unul doar, de vreo 3 saptamani am doi). Porumbeii astia mai fac galagie, mai una alta. Cam atat, asta-i motivul. Stau in Militari daca prezinta interes aspectul.

Inchei tot cu un quote

Quote

Stiu ca avem mai mult sau mai putin cu totii obligatii. Scoli, facultati, job, familii, credite, animale de plimbat etc. Daca totusi cineva se poate rupe pentru cateva ore (cat mai multe de preferabil) de acele realitati eu il voi intreba "unde" si "cand" hoping for some great fun


#2
rickysyv

rickysyv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,620
  • Înscris: 08.03.2008
A trecut demult vremea H3-ului, desi vad ca acum e aproape de lansare versiunea HD. Si eu am jucat foarte mult in secolul trecut prin anii '98, '99, '00. Dar hot seat strica tot ca vezi toate miscarile adversarului si nu mai are niciun farmec. Cel mai tare era in retea prin TCP-IP.

Surprinzator si acum se joaca destul de mult pe Internet in sensul ca gasesti oponenti care chiar stiu jocul. Platforma folosita este GameRanger daca te intereseaza sa-ti faci cont si sa joci cateva partide. Ai neaparata nevoie de clientul GameRanger ca sa realizeze conexiunea pentru tine pentru ca noile versiuni de Windows nu mai permit conexiunea directa sau ce incearca Heroes 3 sa faca de capul lui, iar XP nu mai are nimeni din pacate.

Edited by rickysyv, 25 January 2015 - 23:02.


#3
unqflipmo

unqflipmo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 07.02.2007
- "A trecut vremea h3-ului" intra in conflict cu "si acum se joaca destul de mult pe Internet" si e oricum o afirmatie subiectiva, pentru unii (ca si Starcraft, Fallout 2 etc) "vremea lui"  a trecut dupa o luna de a terminat Gigel campaniile, pentru altii nici n-a existat o "vreme a h3-ului" iar pentru altii (eu fiind unul dintre ei) e un joc etern care se joaca de 16 ani in continuu si se va juca si peste 30 avind acelasi farmec neegalat de niciun alt Heroes nu degeaba fiind considerat 3-ul cel mai bun/de succes. Este de la sine inteles ca eu caut o persoana care sa fie fan al jocului si nu cineva care l-a jucat si el precum a mai jucat si alte 657 de jocuri.

- in 98 virtual nu exista, in 99 a fost lansat;
- hot seat poti sa joci amandoi privind ce se intampla dar si in ac. camera plecind de la calculator pe turnul adversarului. Am jucat in ambele moduri si fiecare are farmecul sau. Probabil nu cunosti dialogurile, emotiile, privirile, a propos-urile si intreaga atmosfera ce se creeaza in situatie de care pomenesc eu, tensiunea etc. SI nu, intrebarea "pai atunci de ce nu joci online direct, nu-i acelasi lucru ?" nu-si are rostul, nu e acelasi lucru;
- de GameRanger am pomenit in continutul postului initial deja indrumindu-i pe cei care vor sa joace online, probabil n-ai citit nimic din ce am scris, poate titlul, nu-i bai. Toate bune

PS: a propos cat de jucat e etc... rusii au o comunitate puternica, polonezi sunt, am auzit si de ceva coreeni. Se mai organizeaza concursuri inca (nu online ci lan party, oamenii chiar merg si se distreaza la fata locului, cred ca prin Ucraina sau Rusia a fost unul acum maxim 2 ani), sunt site-uri, canale, stream-uri (in general rusesti dar nu numai) unde meciurile sunt vizionate live de sute de oameni (meciuri normale, fazele superioare ating cifre mult mai mari) etc etc. Deci dupa mine "onorabil" pentru un joc a carui vreme a trecut demult

#4
rickysyv

rickysyv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,620
  • Înscris: 08.03.2008
Ce sa-ti fac daca ai scris un roman intreg, cine mai are rabdare sa parcurga wall-of-text in zilele noastre? Ma refeream din perspectiva strict personala cand spuneam ca a trecut vremea H3-ului, eu unul l-am jucat pana la epuizare si nu mai prezinta interes pentru mine, cu alte cuvinte s-a perimat. Stiam la perfectie toti eroii de la toate rasele, desi preferam rampart, jucam fara probleme random start. Am participat in ToH (http://www.toheroes.com) in toate sezoanele pana cand au trecut la Heroes 4 care a fost o mare porcarie. Pe vremea aia gaseai doritori pe acum defunctul Microsoft Gaming Zone. Si acolo era plin de rusi care majoritatea erau trisori de prima mana, de la editat harti sau modificat savegames pana la alterarea memoriei RAM in real-time. Adica omul se servea cu luck sau moral la comanda, ca sa fie cat mai subtil! Imi aduc aminte cum asteptam ora 11 seara sa fie telefonul cat mai ieftin ca sa pornesc modemul si sa intru pe "zona" cum o numeam noi atunci...

Oricum, ideea e ca odata ce cunosti toate secretele jocului, diferenta intre doi jucatori o face doar norocul chior, iar cand e vorba de noroc jocul asta poate produce un dezechilibru major oricat ai incerca sa echilibrezi o harta. Nici nu mai vorbim de random maps care se joaca acum la greu pe internet.

Mult succes la gasit parteneri de hot-seat desi mi se pare o tampenie asta cand fiecare poate juca din confortul propriei case. Si da am jucat mult timp si hot-seat (mai ales Heroes 2 ca sa fiu cinstit) pe vremea cand erau la moda cluburile de calculatoare (nu de net ca nu era net inca pe vremea aia). Din pacate acestea au disparut rapid odata cu invazia RDS si fibra optica aproape moca pentru toata lumea.

Edited by rickysyv, 26 January 2015 - 01:04.


#5
unqflipmo

unqflipmo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 07.02.2007
Asa e, am scris un roman intreg. Doar doar cine ar intra aici si ar fi minim interesat evocind acele intamplari, senzatii pe care poate le-a cunoscut si el poate sa devina si mai interesat. Eu am alta viziune asupra jocului si sunt absolut sigur ca nu se va putea perima niciodata. E ca sexul. Il faci de fiecare data la fel sau cam la fel dar asta nu inseamna ca dupa un timp zici "man, m-am plictisit de activitatea asta, what a bore". Evident depinde de la persoana la persoana sunt sigur. Pentru unii e H3, pentru unii Disciples 2, pentru unii AoE, pentru unii nu stiu ce NFS, pentru unii Street Fighter iar pentru altii senzatia pe care ti-o dau jocurile pe Sega Mega Drive. Ceva gen Stratan - Seca.

Asta cu norocul e o discutie sensibila. Pornind de la premiza ca Heroes 3 nu e sah sau go pot sa spun doar ca e un joc ce este deja bine echilibrat si poate fi echilibrat si mai mult de jucatori. Sunt jocuri considerate de noroc gen poker, table, rummy etc dar ce sa vezi... in ultimele faze ale competitiilor, la masa finala ajung aceiasi oameni. Uite asa in ciuda norocului. Asa si la Heroes, cel mai bun va castiga in majoritatea cazurilor indiferent de harta, artefacte, pandore etc.

Mersi pentru urare, sunt sigur ca o sa gasesc. Despre confortul casei o sa-ti citez din alti useri (am pus thread-ul asta si pe cg): "Nopti intregi de bere, fumat si joaca pana la 6 dimineata. Emotia aia [...]" sau "E ca si noptile de brood sau team fortress,cs beta prin neturi sau la un lan cu prietenii ca abia puteai sa mergi la buda de cate cabluri si prelungitoare erau prin apartament, puteai taia fumul si la fiecare masa era o scrumiera plina la refuz numai de chistoace si scrumul era undeva pe tastatura".

Cluburi.. sali heh. Alte amintiri.. mergeam (printre altele) la o salita d-asta de cartier, "La spalatorie" ii ziceam pentru ca efectiv era facuta intr-o fosta spalatorie de la parterul unui bloc. Zile, nopti intregi, eu eram pusti... cu "Profesorul", un tip pe la 45 de ani caruia i se spunea asa... pt. ca era profesor de ceva, cu un tip pe la vreo 35 de ani spilcuit... fain, fain de tot. Ce vremuri.

#6
unqflipmo

unqflipmo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 07.02.2007
Sambata se anunta un mic regal heroistic :D, o sa dau/dam cateva detalii dupa. Daca pe viitor cineva mai pofteste inca doi oameni ar fi ideal asa am juca 2vs2

#7
rickysyv

rickysyv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,620
  • Înscris: 08.03.2008
Si asa esti numai tu si inca unul gasit "pe net" care poate ca vrea mai mult de un joc de Heroes cand ramaneti singuri doar voi doi, cine stie! Posted Image

#8
unqflipmo

unqflipmo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 07.02.2007
Lucram cu materialul clientului. De fapt e o persoana pe care o cunosc deja, face parte din

Quote

Aici am intalnit o alta serie de prieteni cu care insa jucam aproape exclusiv online, o singura data ne-am intalnit acasa la amicul cu care jucam cel mai mult dar si atunci am mancat nu ne-am jucat. Oricum persoane ok, de calitate
You have a dirty, dirty mind :whip:

#9
unqflipmo

unqflipmo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 07.02.2007

Quote

A fost un regal, dar mic . S-a dovedit ca plansa random L pentru jebus nu este suficient de bogata pentru o iesire in desert decenta, ca sa nu mai vorbesc despre restarturile enervante dupa aproape o ora de jucat. Next time will be better . Si da, unq are mare dreptate cu

Quote

Daca pe viitor cineva mai pofteste inca doi oameni ar fi ideal asa am juca 2vs2
din punct de vedere al elementului numit fun.

Edited by unqflipmo, 11 February 2015 - 10:52.


#10
unqflipmo

unqflipmo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 07.02.2007
Maine se organizeaza din nou, de data asta in 3 (posibil 4). Daca nu vom fi 3 ci doar 4 mai e nevoie de un om deci daca e cineva interesat...

#11
shiva

shiva

    Nameless hero. Professional bug slayer mom.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,860
  • Înscris: 06.10.2003
Puteti achizitiona de le gog.com, la pret mic, Heroes Chronicles, care-s campanii noi, ce nu exista in H3. Bine, acolo e toata seria, de la HoMM1 pana la HoMM5.

#12
unqflipmo

unqflipmo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 07.02.2007
Nu inteleg ce legatura are sula cu prefectura

#13
unqflipmo

unqflipmo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 07.02.2007
Ne-am intalnit deja de multe ori in 2, o data chiar in 3. Daca sunt amatori nu ezitati, mai e loc

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate