Bun venit! ( Autentificare - Înregistrare )
|
| Test: Scosche USB Charging Apapter | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|||||||||||||||||||
Detalii test Scosche USB Charging Apapter | Testul realizat de utilizator pentru acest produs. | |
|---|---|
|
Acesta este un accesoriu pentru aceia care au diverse device-uri mai vechi ce functionau cu iPod.
Cand introduceti un iPhone/iPad nou intr-un astfel de accesoriu, pe ecran apare: "This accessory is not made to work with iPhone" si nu se incarca. Au am aceasta problema in 2 masini cu adaptoare "made for iPod". Partea de date functioneaza, dar nu se incarca bateria. Primele generatii de iPod, precum si iPhone 2G/3G erau alimentate la 12v (atat dadea interfata Firewire). Generatiile actuale se incarca la 5v (standardul USB), de aici problema. Acest adaptor duce cei 12v la 5v si va permite sa folositi generatiile noi de iPod/iPone cu sistemele vechi. |
Pro| Ce mi-a plăcut la acest produs. |
|---|
|
- rezolva o mare problema
- e un dispozitiv elegant |
Contra| Ce nu mi-a plăcut la acest produs. |
|---|
|
- destul de scump (100 RON)
- se gaseste greu de vanzare - e cam gros, deci sunt probleme cu bumper case-urile la iPhone. |
Nota produsului| Note acordate de utilizatori acestui produs | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Votează produsul:
|
||||||||||||||||||||
Nota testului| Note acordate de utilizatori acestui test | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Votează testul:
|
||||||||||
Comentarii
| Comentarii adăugate de utilizatori | Deschide toate răspunsurile |
|---|
Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu.
Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.
Link pagină
| Postează aceast test pe un site sau forum | |
|---|---|
|
| © 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL. |
![]() |
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |
Produsului ii lipseste descrierea celor 2 conectori, care fac legatura intre cele 2 interfete.
Pune poze si cu celalalt capat al adaptorului.
Forma mufelor e neschimbata.
Singura diferenta e la voltaj.
Deci intrarea e standard "mama", iar iesirea e standard tata pt dispozitivele Apple.