Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunţuri imobiliareAnunţuriOferte de serviciiLocuri de muncă şi cursuri de specializarePromoții și concursuriBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări şi răspunsuriChestionareTurism

Adaugă comentariu Adaugă test
> Lenovo Thinkapd W510
Test: Lenovo Thinkapd W510
Lenovo Thinkapd W510
Producător: ? Lenovo
Model: ? Thinkapd W510
Autor: ? voposphere
Deține produs: ? DA (1 luna)
Data: ? 1 decembrie 2011
Vizualizări: ? 1.857
Galerie: ? 3 imagini
Notă produs: ?

> Detalii test Lenovo Thinkapd W510
Testul realizat de utilizator pentru acest produs.
Salutari...

Acesta este al 2 lea laptop in ultimele 2 luni.... primul , un alienware m15x nu cred ca merita un review pentru ca l am avut 1 luna de zile si nu am gasit nimic la acel produs care sa ma determine sa scriu cateva cuvinte... din fericire nu mai am acel produs si sunt fericit ca pot sa scriu aici despre un produs care merita cu adevarat atentia publicului.

Model:  Lenovo Thinkpad w510 (mobile workstation)

PRocesor: intel quad  core i7 820qm
ram :  8 gb ddr3
video : nvidia 880m quadro 1gb 
optic: dvd rw
ecran: 1920 x 1080 full hd
conexiuni: bluetooth , wireless lan , wwan (upgradable)
securitate: secure chip , fingerprint reader
baterie: 9 celule

dorec sa mentionez ca am luat acest laptop second hand , laptopul fiind produs in 2010. nu este un produs nou cumparat de mine

Parti negative:
1. pretul , unul second hand (chiar daca arata ca unul nou) este peste 800 de lire (sau 40 de milioane daca nu ma insel)
2. nu vine echipat cu wwan din fabrica.... adica nu este ceva standard... este optional.
3. are o greutate destul de mare... cam la 3 kg cu baterie de 9 celule. nu este cel mai greu , insa nici usor nu este.... spre exemplu alienware m15x are lejer 5 kg....w510 are pe la 3... 2 kg diferenta este mult
4. sistemul de recuperare a windowsului cu care vine laptopul este foarte slab si cu acest laptop a venit doar un windows pe 32 biti.
5. unitatea optica (daca aveti acest model cu unitate optica de la sony) este foarte proasta. ma refer strict la modelele cu dvd rw SONY. modelele echipate cu dvd rw de la LG nu au nici o problema.
6. nu exista mufa pentru microfon

parti pozitive:
1. ecran de nota 10.... rezolutie perfecta si mare
2. procesor puternic + placa video dedicata care culmea face fata si la jocuri noi.... cum ar fi skyrim
3. ergonomie f buna..... totul e unde tre sa fie.
4. suport online excelent pentru driveri si informatii de garantie + garantia sta cu produsul si este internationala pentru 3 ani de zile.
5. rezistenta geniala la mediul inconjurator.... nu exista prea frig sau prea cald pentru computer... el merge si cu asta basta.
6. cea mai buna tastatura de pe piata.... 

eu consider ca un test serios se bazeaza pe opinia publicului... de aceea va rog sa puneti cat mai multe intrebari , deoarece a expune aici niste idei nu este de ajuns. eu aleg sa spun pune pozitive si negative si apoi sa discutam in detaliu orice curiozitati avute.
Taguri:  Lenovo  w510  thinkpad  
> Pro
Ce mi-a plăcut la acest produs.
daca e cava care ma determina sa cumpar sau nu un laptop este rezistenta.... thinkpad este number one pentru mine... si pana acum nu am reusit sa stric unul.... chiar si turnand bere in laptop.... spre deosebire de niste laptopuri fragile de genul alienwhaterver sau altele , rezistenta va fi pentru mine factorul cel mai important... cu un thnkpad nu imi fac griji daca pica din mana sau daca il trantesc... e o consolare personala care determina calitatea produsului
> Contra
Ce nu mi-a plăcut la acest produs.
 pretul.... calitatea e scumpa... din pacate.
> Imagini
Fotografii ale acestui produs
Lenovo Thinkapd W510
Lenovo Thinkapd W510
Lenovo Thinkapd W510
> Nota produsului
Note acordate de utilizatori acestui produs
75%
Nota finală: 9.8
25%
Nr. voturi: 4
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
Votează produsul:
  • Rating: 1
  • Rating: 2
  • Rating: 3
  • Rating: 4
  • Rating: 5
  • Rating: 6
  • Rating: 7
  • Rating: 8
  • Rating: 9
  • Rating: 10
> Nota testului
Note acordate de utilizatori acestui test
60%
Nota finală: 3.6
0%
Nr. voturi: 5
0%
20%
20%
Votează testul:
  • Rating: 1
  • Rating: 2
  • Rating: 3
  • Rating: 4
  • Rating: 5
> Comentarii
Comentarii adăugate de utilizatori Deschide toate răspunsurile

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu.

Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.

> Link pagină
Postează aceast test pe un site sau forum
  Adaugă comentariu Adaugă test

© 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia