Bun venit! ( Autentificare - Înregistrare )
|
| Test: Kingston V200 64GB SSD | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|||||||||||||||||||
Detalii test Kingston V200 64GB SSD | Testul realizat de utilizator pentru acest produs. | |
|---|---|
|
Detin acest SSD de la Kingston de 2 luni, si sunt dezamagit de el. Am rulat un test cu CrystalDiskMark, si rezultatele sunt patetice. Cat despre bootarea Windows 7 64bit de pe el, nici la aia nu este bun, deoarece pe un Seagate Barracuda 500GB 16MB buffer booteaza mai repede Windowsul decat pe SSD-ul acesta. Configuratia este una destul de performanta :
AMD FX 4100 AMD HD Radeon 6850 4GB DDR3 Performantele la citire sunt in regula, dar la scriere, jalnic. Nu ma asteptam la asa ceva de la Kingston, sunt o companie destul de respectata. Nu va recomand modelul V200 de nici o culoare! |
Pro| Ce mi-a plăcut la acest produs. |
|---|
|
-viteze de citire in regula
-multe briz-brizuri pe ambalaj, viteze ultra rapide cica |
Contra| Ce nu mi-a plăcut la acest produs. |
|---|
|
-viteza de scriere jalnica, 8 mb/s sequential write
|
Nota produsului| Note acordate de utilizatori acestui produs | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Votează produsul:
|
||||||||||||||||||||
Nota testului| Note acordate de utilizatori acestui test | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Votează testul:
|
||||||||||
Comentarii
| Comentarii adăugate de utilizatori | Deschide toate răspunsurile |
|---|
Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu.
Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.
Link pagină
| Postează aceast test pe un site sau forum | |
|---|---|
|
| © 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL. |
![]() |
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |
Jenant la scriere . Esti sigur ca nu ai probleme de firmware sau ca nu este defect ? Mi se pare prea slab ca sa scoata Kingston asa ceva . Cat te-a costat ?
Foloseste flashfire. Face minuni. http://www.windows7download.com/win7-flashfire/veeggbef.html
Eu am si nici pomeneala de asa ceva.
Al tau are buba! Du-te la garantie cu el.
Si eu am unul de acest fel tot de doua luni. M-am plans de "performantele" lui inca de la inceput pe mai multe forumuri. Al meu citeste cu 235Mb/s si scrie cu maxim 15Mb/s (in zilele lui bune, testat cu CrystalDisk Mark, ATTO si AS SSD). Producatorii promisesera initial ca vor posta un update de firmware pe site-ul oficial Kingston, dar pana azi n-a aparut.
@URSUS2 - sunt ff curios ce rezultate ofera ssd-ul tau in teste.