Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunţuri imobiliareAnunţuriOferte de serviciiLocuri de muncă şi cursuri de specializarePromoții și concursuriBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări şi răspunsuriChestionareTurism

Adaugă comentariu Adaugă test
> Asus Lamborghini VX6S
Test: Asus Lamborghini VX6S
Asus Lamborghini VX6S
Producător: ? Asus
Model: ? Lamborghini VX6S
Autor: ? ralucamateas
Deține produs: ? NU
Data: ? 28 octombrie 2011
Vizualizări: ? 2.622
Galerie: ? 5 imagini
Notă produs: ?

> Detalii test Asus Lamborghini VX6S
Testul realizat de utilizator pentru acest produs.
 Asus continuă seria lansărilor de produse cu un Eee PC elegant şi stilat. Vorbim de noul Asus Lamborghini VX6S, model ce va înlocui generaţia 2010. Acest model a fost expus, pentru prima dată, în cadrul târgului de la Computex 2011 şi ne-a atras privirile prin configuraţie şi culoare. Design-ul carcasei şi materialele folosite sunt aceleaşi pe care le-am întâlnit anul trecut la Asus Lamborghini VX6, însă interiorul este nou.

Asus Lamborghini VX6S

Înainte să intru în detalii, aş vrea să menţionez că Asus este unul dintre puţinii producători de portabile care integrează procesoare Intel Atom în netbook-uri de 12.1 inch. Din această categorie mai fac parte şi modelele Asus 1215N şi Asus 1215B, mini laptop-uri pe care noi le-am testat şi vi le-am prezentat.

Revenind la Asus VX6S, acest model este la fel de elegant precum predecesorul său, dar mai performant. Acest plus de performanţă este oferit de combinaţia dintre platforma Intel Atom Cedar Trail şi chip-ul grafic AMD. Mai exact, Asus Lamborghini VX6S are sub capotă noul procesor Intel Atom D2700 şi placa grafică cu memorie dedică AMD Rdeaon HD 6470M.

Experienţa generală a fost plăcută. Sistemul audio este asigurat de Bang & Olufsen ICEpower, iar micuţul lamborghini VX6S a “tors” frumos în biroul nostru. Dimensiunile şi greutatea îl fac ideal pentru sarcini de birou, iar ecranul HD şi placa grafică ne fac să ne dorim şi puţin divertisment.

Asus Lamborghini VX6S este un computer portabil echilibrat. Este mic, uşor de transportat şi capabil de a face lucruri la care cele mai multe netbook-uri doar visează. Fiind un Lamborghini, ne-am dorit ceva mai mult sub capotă, dar cred că putem spune ca micuţul Lamborghini VX6S este o versiune de oraş.

Citiţi: Review Asus Lamborghini VX6S
Taguri:  Asus  lamborghini vx6s  mini laptop  eee pc  
> Pro
Ce mi-a plăcut la acest produs.
 + Configuraţie puternică pentru un netbook;
+ Palmrest confortabil şi acoperit cu piele catifelată;
+ Design elegant şi atractiv inspirat de la maşinile Lamborghini;
+ Calitatea bună a sunetului.
> Contra
Ce nu mi-a plăcut la acest produs.
 - Autonomie modestă pentru un netbook – aproximativ 4 ore;
- Tastatura flexează uşor pe centru la apăsări mai insistente.
> Imagini
Fotografii ale acestui produs
Asus Lamborghini VX6S
Asus Lamborghini VX6S
Asus Lamborghini VX6S
Asus Lamborghini VX6S
Asus Lamborghini VX6S
> Nota produsului
Note acordate de utilizatori acestui produs
67%
Nota finală: 7.0
0%
Nr. voturi: 3
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
33%
Votează produsul:
  • Rating: 1
  • Rating: 2
  • Rating: 3
  • Rating: 4
  • Rating: 5
  • Rating: 6
  • Rating: 7
  • Rating: 8
  • Rating: 9
  • Rating: 10
> Nota testului
Note acordate de utilizatori acestui test
100%
Nota finală: 5.0
0%
Nr. voturi: 2
0%
0%
0%
Votează testul:
  • Rating: 1
  • Rating: 2
  • Rating: 3
  • Rating: 4
  • Rating: 5
> Comentarii
Comentarii adăugate de utilizatori Deschide toate răspunsurile

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu.

Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.

> Link pagină
Postează aceast test pe un site sau forum
  Adaugă comentariu Adaugă test

© 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia