Bun venit! ( Autentificare - Înregistrare )
|
| Test: Asus Eee Pad Slider | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|||||||||||||||||||
Detalii test Asus Eee Pad Slider | Testul realizat de utilizator pentru acest produs. | |
|---|---|
|
Tableta cu tastatură fixă. O tabletă bună şi inovativă. Combină ideea de tabletă cu cea de netbook. Configuraţia este bazată pe platforma Nvidia Tegra 2. Specificaţiile tehnice sunt comune cu cele întâlnite la majoritatea tabletelor existente pe piaţă din generaţia Tegra 2. Eee Pad Slider vine echipată cu platforma Nvidia Tegra 2, procesor la 1 GHz, ecran capacitive Multi-Touch IPS de 10.1 inch, 1 GB memorie RAM DDR2, memorie flash de 32GB şi sistemul de operare Android 3.0 Honeycomb. Tastele sunt micuţe şi cam greu de utilizat dacă ai degetele mai groase, dar totuşi sunt destul de bine delimitate. Nu există touchpad. Ceva asemănător am întâlnit la Sony Vaio P. Ecranul este asemănător cu cel întâlnit pe ASUS Transformer. Este de tip IPS, are o diagonală de 10.1 inch şi beneficiază de o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli. Este de tip LCD LED, rezistent la zârieturi şi la lovituri. Dar de preferat să nu încercaţi asta acasă. În modul culisat, ecranul stă la un unghi fix în raport cu baza de aproximativ 130 de grade. Am considerat ca fiind un minus pentru că îţi îngrădeşte modul de lucru. La capitolul performanţe, Asus Eee Pad Slider s-a descurcat bine atât în jocuri cât şi în diverse aplicaţii. Am terminat Angry Birds, am jucat ceva cu avioane, am urmărit filme de pe youtube la calitate foarte bună şi am practicat şi office. Am reuşit să-mi sincronizez contul de gmail, am cam “înroşit” internetul şi totul fără probleme. Autonomia este de aproximativ 8 ore dacă utilizaţi tableta în mod continuu şi poate rezista câteva zile în regim standby. |
Pro| Ce mi-a plăcut la acest produs. |
|---|
|
+ Ecranul este unul dintre cele mai bune pe care le-am întâlnit;
+ Tastatura s-a dovedit extrem de utilă şi nu trebuie să-i mai duceţi grija. Este mereu sub ecran atunci când aveţi nevoie; + Conectivitate; + Husa dintr-un material rezistent, de dimensiunea tabletei; + Performanţe bune în aplicaţii de tip office, multimedia şi gaming (pentru Android). |
Contra| Ce nu mi-a plăcut la acest produs. |
|---|
|
- Portabilitate scăzută – 960g
- Tastatura uşor înghesuită şi fără touchpad; - Autonomia bateriei de până la 8 ore; - Fără 3G. |
Nota produsului| Note acordate de utilizatori acestui produs | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Votează produsul:
|
||||||||||||||||||||
Nota testului| Note acordate de utilizatori acestui test | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Votează testul:
|
||||||||||
Comentarii
| Comentarii adăugate de utilizatori | Deschide toate răspunsurile |
|---|
Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu.
Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.
Link pagină
| Postează aceast test pe un site sau forum | |
|---|---|
|
| © 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL. |
![]() |
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |
Un mic typo: Ecranul este de tip IPS, nu ISP. :)