Am primit acest notebook in anul 2010 prin luna Octombrie,vroiam un laptop dar in fine nu eu am ales ci mi-a fost facut cadou.Avea preinstalat Windows Xp Home Edition x32 cu licenta desigur.Intre timp vroiam si eu sa mai joc ceva jocuri online desigur jocuri mici care au cerinte minime,si atunci au aparut problemele,in fullscreen jocurile sacadau,pe youtube puteam sa ma uit in fullscreen doar pe 240p,la 360 sacada rau de tot,se incalzea rau,am vrut sa-mi cumpar un dockstation cu cooler dar am zis il vand si nu imi iau,si acum vine partea cea mai neagra si anume: modelele acestea au un prost obicei:ingheata si trebuie sa-i dai shutdown fortat altfel nu merge,pe mai multe forumuri din U.K si S.U.A am citit despre asta.Asa au iesit pe piata,mi-a fost recomandat sa-i fac update la bios,i-am facut,nimik,am incercat cu Vista,Win 7,Win Xp degeaba,am crezut ca este din vina OS ului dar nu.In rest pentru YM,Winamp,Blog,Email,este bun dar in rest mi-a facut cateva zile amare.In Decembrie a.c m-am decis sa-l vand la un pret bun,si mi-am achizitionat un laptop HP de care sunt multumit pana acum.Specificatiile le trec aici:Processor1.33GHz Intel Atom Z520,Memory1GB, 533MHz DDR2,Hard drive160GB 5,400rpm,ChipsetIntel SCH US15W,GraphicsMobile Intel GMA 500 (integrated)(8Mb),Operating SystemWindows XP Home Edition,Dimensions (WD)11.8 x 8.5 inches (8.8 inches with battery),Height1.0 inches,Screen size (diagonal)11.6 inches,System weight / Weight with AC adapter3.0/3.6 pounds.Designul este frumos,are o carcasa lucioasa neagra ( se gasesc in 4 culori )se vad repede urmele de degete sau orice foarte repede,deci trebuia sa-l curat la 2-3 zile odata,usoara,are afisajul cu LED,culori frumoase,este subtire,tastaru destul de comoda in ciuda faptului ca avem de aface cu un notebook,are incorporat Wi-Fi,Bluetooth,3G,bateria m-a tinut dupa prima formatare 3.5h,si daca il foloseam intens 2h aprx,se poate face upgrade pana la 2Gb Ram (DDR2),camera web incorporata 1.3mpx,card reader,3xusb 2.0,jack3.5mm pentru mic si headphone.Atat va pot spune deocamdata,daca mai aveti intrebari puteti sa ma imi trimiteti un email linistit la mccristian@rocketmail.com si va voi raspunde cu placere.
Oribil review.
nu am inteles mare lucru :)