Bun venit! ( Autentificare - Înregistrare )
|
| Test: Acer Aspire AO722 - C6Ckk | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|||||||||||||||||||
Detalii test Acer Aspire AO722 - C6Ckk | Testul realizat de utilizator pentru acest produs. | |
|---|---|
|
Salutare...
În urma cumpărării acestui netbook m-am decis să scriu o recenzie despre el: L-am comandat în luna Noiembrie de la eMag.ro, îndrăgostit fiind de specificaţiile acestuia. ![]() Specificaţii: Procesor: AMD C-60 APU 1 Ghz (pe el scrie ca se poate face overclock pana la 1,33 Ghz), GPU incorporat in procesor (Radeon HD 6290 Graphics); Memorie: 2GB DDR3 1066 MHz; HDD: 500 GB; Display de 11,6" 1366x768; Webcam 1,3 Mpx; Baterie cu 6 celule; Deşi în descriere scria că are preinstalat Linpus functional, acesta vine doar cu o variantă bazată pe linie de comandă a acestui sistem. Am instalat Windows 7 x64 de pe un stick bootabil. Driverele vin pe un DVD, useless în cazul în care acesta vă este singurul PC la îndemână. Construcţie şi design: Netbookul este proiectat în aşa fel încât să poată satisface nevoile de zi cu zi ale unui user obişnuit. Designul subţire şi elegant îl face potrivit pentru orice situaţie. Acesta prezintă o suprafaţă lucioasă cu efect de perlă pe lid alături de un ripple efect foarte plăcut la atingere şi mată în zona de palmrest şi deasupra tastaturii. Plasticul folosit este de calitate, având o consistenţă fină şi plăcută la atingere. ![]() Tastele sunt mari, comode şi pentru cei cu degete mai groase. Touchpadul este şi el mare, făcând mişcarea cursorului pe ecran uşoară, chiar dacă netbookul nu este ţinut pe o masă. Singura lipsă este absenţa ledului pt activitatea HDD-ului, prezente fiind doar ledurile pentru power, baterie şi wlan. ![]() În lateral prezintă: În partea stângă un port HDMI, un port USB, gaurile pt. ventilaţie, port VGA, port Ethernet şi mufa de alimentare. În partea dreaptă este CardReader-ul, două Jack-uri de 3,5mm pentru microfon şi ieşire audio, două porturi USB şi un kensington lock. ![]() Display Acesta dispune de un display măricel pentru categoria sa de 11,6 inch cu rezoluţia de 1366x768. Iluminarea este bazată pe LED-uri, culorile fiind foarte vii. Audio Netbookul dispune de două difuzoare stereo, situate în partea de jos. Sunetul este clar şi stereo însă destul de încet. Camera Web Camera web este de 1,3 Megapixeli, fiind potrivită împreună cu microfonul pentru videoconferinţe. Aceasta este optimizată pentru medii întunecate. Hard-Disk-ul: Având o capacitate de 500Gb, acesta este mai mult decât suficient pentru un ultraportabil. Viteza de citire şi scriere este foarte bună pentru un Hard-Disk de 5400RPM. ![]() ![]() Performanţe: Modelul se clasează în zona Multimedia, fiind capabil să redea un film HD 1920x1080 fără nicio problemă, testat pe un televizor Samsung. Se descurcă binişor şi în jocurile mai puţin pretenţioase, fiind capabil să ruleze chiar şi apariţiile noi însă cu detaliile spre minim. Softurile de editare foto-video merg foarte bine, fiind perfect pentru retuşuri de fotografii sau chiar creaţie flash sau video. Placa video, pe lângă ce 256 Mb ai săi, face share la încă 256 Mb din RAM. Autonomie: Bateria ţine aproximativ 4h în cazul rulării filmelor HD sau a jocurilor pretenţioase şi 7h 30 min browsing, luminozitate 50%, setări pentru consum scăzut la placa video. Procesor: ![]() ![]() GPU ![]() ![]() Scor Windows: ![]() ![]() La un preţ de 1100 de lei (Noiembrie 2011) eu zic că face toţi banii. |
Pro| Ce mi-a plăcut la acest produs. |
|---|
|
Designul plăcut;
Autonomia mare la baterie; Posibilitatea de a rula jocuri şi filme HD inclusiv din browser; Taste mari; Portabilitatea ridicată; Display-ul mare pt categoria lui; Adaptorul de reţea mic (aproape cât un adaptor de telefon); Încape oriunde; Posibilitate de upgrade la 4Gb de RAM; |
Contra| Ce nu mi-a plăcut la acest produs. |
|---|
|
Lipsa led-ului de activitate HDD;
După un anumit timp, se încălzeşte, fiind nevoie de un cooling pad; Datorită dimensiunilor, este destul de greu să găseşti o husă potrivită; |
Nota produsului| Note acordate de utilizatori acestui produs | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Votează produsul:
|
||||||||||||||||||||
Nota testului| Note acordate de utilizatori acestui test | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Votează testul:
|
||||||||||
Comentarii
| Comentarii adăugate de utilizatori | Deschide toate răspunsurile |
|---|
Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu.
Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.
Link pagină
| Postează aceast test pe un site sau forum | |
|---|---|
|
| © 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL. |
![]() |
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |
felicitari pentru achizitie
si eu il detin, doar ca varianta pe albastru, care e excelenta ca design; m-a surprins in mod placut, ruleaza ok, autonomie de peste 5 ore in gaming, am instalat mai multe jocuri (si doar pentru a vedea daca face fata am pus si Skyrim, si se pare ca il duce la Low settings pe rezolutia lui nativa); acum ma joc pe el jocuri mai putin pretentioase (Heroes 5, Sins of a solar empire, King's bounty) de multe ori conectat la un monitor cu rezolutie fullHD. Concluzia e ca se poate preta la jucat, dar cu sacrificarea detaliilor, si mai putin jocuri recente
decodarea video FullHDla fisiere .mkv poate fi o problema, procesorul se chinuie si trebuie activata decodarea video pt a-l ajuta
am impresia ca depinde foarte mult de bitrare la mkv-uri...am un Battlestar Galactica full HD cu un bitrate de 17MBps, si sacadeaza
eventual poti sa-mi spui cum ai activat la tine DXVA si ce pachet ai mai folosit? eu am folosit divx plus codec la partea de activare ca si codec extern , dupa ce am dezactivat codecul intern din media player classic
Salut,
L-ati folosit vreunul pe jocuri "flash based" gen Cityville?