Bun venit! ( Autentificare - Înregistrare )
|
| Test: ASUS G53SX | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|||||||||||||||||||
Detalii test ASUS G53SX | Testul realizat de utilizator pentru acest produs. | |
|---|---|
|
ASUS deţine o serie de produse create special pentru acest segment de piaţă în continuă creştere, piaţa de gaming. Laptop-urile din seria ROG sunt construite pentru a oferi o performanţă de neegalat, calitate şi fiabilitate în acelaşi timp precum şi o experienţă de utilizare foarte plăcută. Platforma pe care au fost construite aceste laptop-uri a suferit schimbări în ultima vreme. S-a lucrat în primul rând la performanţa mai ridicată precum şi la un nou sistem de răcire foarte apreciat. G53SX deţine toate aceste elemente fiind unul dintre ultimele modele lansate pe piaţă şi unul dintre cele mai puternice. Pentru un laptop de 15 inci, un procesor Quad Core i7 şi un display Full HD precum şi o placă grafică din seria 560 de la NVIDIA sunt elemente puţin ieşite din comun însă foarte de apreciat. Specificaţii tehnice Asus G53SX Temperaturi si nivel de Zgomot Temperaturile nu au depăşit 55 de grade pentru procesorul sistemului şi 60 de grade pentru placa grafică. Probabil era de vină şi temperatura puţin mai scăzută din cameră la momentul testării. Autonomie Pentru gaming însă sunteţi norocoşi dacă atingeţi 1 oră de funcţionare. Trebuie să menţionăm că pentru partea de gaming am ţinut laptop-ul la încărcare aproape maximă în tot acest timp. |
Pro| Ce mi-a plăcut la acest produs. |
|---|
|
+ Performanţe ridicate
+ Sistem de răcire eficient şi silenţios + Ecran Full HD + Raport preţ-performanţă foarte bun |
Contra| Ce nu mi-a plăcut la acest produs. |
|---|
|
- Durata scazută de viaţă a bateriei
- Tastatură flexibilă |
Nota produsului| Note acordate de utilizatori acestui produs | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Votează produsul:
|
||||||||||||||||||||
Nota testului| Note acordate de utilizatori acestui test | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Votează testul:
|
||||||||||
Comentarii
| Comentarii adăugate de utilizatori | Deschide toate răspunsurile |
|---|
Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu.
Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.
Link pagină
| Postează aceast test pe un site sau forum | |
|---|---|
|
| © 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL. |
![]() |
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |
ciobanesc
Dupa parerea mea un laptop este nefolositor pentru gaming . Pentru jocuri ai o consola sau un PC .
Procesorul i7 este foarte puternic , la fel si placa video si specificatiitle laptopului . Bateria tine cam putin si sunt curios cat timp tine la un joc online .
Inca nu inteleg ce utilizatori chiar folosesc capacitatea unui asemenea laptop .
Un review bun .
Utilizatori de genul meu folosesc acest gen de laptop, un laptop inseamna ca-l poti cara din A in B ceea ce nu e valabil ptr un PC, un laptop nu inseamna doar durata bateriei, ptr mine e foarte important ca acolo unde ajung si mai si stau o lunga perioada de timp sa am un sistem capabi sa ruleze jocuri si aplicatii puternice, alternativele fiind sala de sport sau bautura.
Personal detin un G74S si la cele aproape 5 Kg poate fi un chin caratul lui in cele 4-6 calatorii anuale cu avionul, dar efortul este recompensat pe deplin prin calitatile sale odata ce l-am pus pe birou.
Cum performantele laptopului din review se apropie de cele ale laptopului detinut de mine pot spune ca e un laptop mai mut decat folositor cand ai ce face cu el.