Bun venit! ( Autentificare - Înregistrare )
|
| Test: ASUS Eee PC X101CH | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|||||||||||||||||||
Detalii test ASUS Eee PC X101CH | Testul realizat de utilizator pentru acest produs. | |
|---|---|
|
ASUS nu renunţă încă la clasa mini, ba chiar anunţă noi portabile. În redacţia Laptop News a sosit ASUS Eee PC X101CH, primul netbook testat pe platforma Cedar Trail şi care a venit echipat cu procesorul Intel Atom N2600.
Putem spune că X101CH arată foarte bine la exterior. Modelul primit la teste a venit cu o carcasă de culoare roşie, având un design plăcut şi reliefat. Aspectul este foarte apropiat de prima varianta X101, ecranul de 10.1 inchi are o rezoluție de 1024×600 pixeli, iar tastatura este de generație nouă cu taste ușor de apăsat și o diferențiere bună a acestora. Apropo de display, mi-a lăsat o impresie foarte bună pentru că este mat. |
Pro| Ce mi-a plăcut la acest produs. |
|---|
|
+Greutate redusă;
+Temperatura mică de funcţionare; +Performanţe decente; +Autonomie bună; +Preţ bun. |
Contra| Ce nu mi-a plăcut la acest produs. |
|---|
|
-Fără posibilitate de upgrade;
-Doar 1 GB memorie RAM; -Nu are modul 3G sau Bluetooth. |
Nota produsului| Note acordate de utilizatori acestui produs | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Votează produsul:
|
||||||||||||||||||||
Nota testului| Note acordate de utilizatori acestui test | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Votează testul:
|
||||||||||
Comentarii
| Comentarii adăugate de utilizatori | Deschide toate răspunsurile |
|---|
Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu.
Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.
Link pagină
| Postează aceast test pe un site sau forum | |
|---|---|
|
| © 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL. |
![]() |
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |