Bun venit! ( Autentificare - Înregistrare )
|
| Test: AMD phenom II X2 555 | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|||||||||||||||||||
Detalii test AMD phenom II X2 555 | Testul realizat de utilizator pentru acest produs. | |
|---|---|
![]() Am găsit, căutând prin BIOS, o chestie interesantă prin care puteam bloca nucleele procesorului. Dezactivând 2 core-uri dintr-un X4 955 procesorul devenea un phenom II X2 555 (aşa indică Core Temp). Iniţial nu eram sigur că erau aceleaşi procesoare, dar au aceleaşi frecvenţe din fabrică şi au acelaşi consum (80W, raportat de SiSoftware Sandra). 1. Specificaţii Soclu: AM3 Nucleu: Callisto Număr nuclee: 2 Revizie: C3 Frecvenţă: 3200 MHz Cache level 1: 2x 128 KB Cache level 2: 2x 512 KB Cache level 3: 6144 KB Litografie (tehnologie de fabricaţie): 45 nm Voltaj: 0.875 - 1.40 V Putere totală disipată: 80W 2. Sistemul de test: 1. Procesor: AMD phenom II X2 555 (3.2 GHz , 4.0 GHz) / X4 955 (3.2 GHz , 3.6 GHz , 4.0 GHz) 2. Placă de bază: ASRock 870iCafe R2.0 AM3+ 3. Memorie RAM: 1x Kingston 4 GB DDR3 1333 MHz 4. HDD: Western Digital Caviar Green 1.0 TB 5. PSU: Sirtec High Power Element PLUS 500W (certificată 80+) 6. Carcasă: Raidmax hurricane black 7. Placă Video: Gainward GT 430 8. Monitor: AOC, 18,5" 9. Sistem de operare: Windows 7 Home Premium x64 Software folosit: Nuclearus multi core Super PI 3Dmark Vantage 3Dmark 06 wPrime Hyper PI Cinebench 11.5 şi 10 vor fi puse mai târziu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pro| Ce mi-a plăcut la acest produs. |
|---|
|
- Consum mai redus: 80W
- 7 MB total cache (6 MB L3) - se poate debloca, cu puţin noroc, într-un Phenom II X4 B55 |
Contra| Ce nu mi-a plăcut la acest produs. |
|---|
|
- dual core destul de scump (asta dacă nu eşti norocos)
|
Nota produsului| Note acordate de utilizatori acestui produs | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Votează produsul:
|
||||||||||||||||||||
Nota testului| Note acordate de utilizatori acestui test | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Votează testul:
|
||||||||||
Comentarii
| Comentarii adăugate de utilizatori | Deschide toate răspunsurile |
|---|
Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu.
Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.
Link pagină
| Postează aceast test pe un site sau forum | |
|---|---|
|
| © 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL. |
![]() |
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |
Pistol cu apa daca nu ai inclus si alte procesoare pentru comparatie.
http://forum.softpedia.com/teste/test/AMD-Phenom-II-X4-955-409.html
La munca, cu el lucrez. L-am deblocat si pe 4 nuclee, dar am considerat ca este prea mult si l-am lasat standard in 2. Excelent!