Bun venit! ( Autentificare - Înregistrare )
|
| Date serviciu | ||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|||||||||||||||||
Descrierea serviciilor oferite| Descriere şi alte informaţii furnizate de utilizator | |
|---|---|
|
S-au deschis înscrierile pentru a obţine fonduri nerambursabile de la stat, de până la 10.000 de euro prin intermediul programului destinat tinerilor intreprinzători.
Toate detaliile le poţi obţine aici:
Pentru accesarea fondurilor este nevoie de un plan de afaceri. Costul unui plan de afaceri este de 2000 de lei, bonus fiind oferită consultanţă pentru infiinţarea SRL-D-ului, în cazul în care nu există deja. Cheltuiala cu planul de afaceri este eligibilă pentru finanţare şi plata se poate face abia in momentul acceptarii finanţării.
Mai multe detalii puteţi obţine pe PM!
|
|
Întrebări despre servicii| Aici poţi pune întrebări vânzătorului | Deschide toate răspunsurile |
|---|
| papucoiu |
acum 63 zile
Întrebare #1
|
|
|
Buna ziua,
As fi interesat de anuntul dumneavoastra. Am infiintat un SRL-D si nu am deocamdata un plan de afaceri.
Firma este de executie + proiectare in domeniul constructiilor in Hunedoara.
Cat m-ar costa un plan de afaceri si cum am putea rezolva ca plata sa o fac la accpetarea finantarii?
Va multumesc.
|
1 Răspuns
|
| arsenalro |
acum 34 zile
Întrebare #2
|
|
|
Buna ziua,
sunt interesat de infiintarea unui srl-d + plan de afaceri pentru un salon de coafura si cosmetica in judetul Arges cu plata acestor servicii dupa aprobarii finantarii . Multumesc .
|
1 Răspuns
|
Trebuie să fii autentificat pentru a pune o întrebare.
Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.
Link serviciu| Postează link spre acest anunţ pe un site sau forum | |
|---|---|
|
| © 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL. |
![]() |
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |