Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunţuri imobiliareAnunţuriOferte de serviciiLocuri de muncă şi cursuri de specializarePromoții și concursuriBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări şi răspunsuriChestionareTurism

Întreabă Adaugă serviciu
> Caut persoane pt filmulete educationale
Date serviciu
Caut persoane pt filmulete educationale
Adăugat de: ? jimmyy ( 072111222 ) (Toate serviciile)
Calificativ: ? Nu are încă.   (Calificativul tău)  
Preţ: ? 0,00
Data anunţ: ? 2012-02-18
Vizualizări: ? 346
Contactează: ? Trimite un mesaj   
Întreabă: ? Pune o întrebare vânzătorului
> Descrierea serviciilor oferite
Descriere şi alte informaţii furnizate de utilizator

Buna ziua,

As dori sa realizez multe filmulete educationale scurte.

Pute-ti sa-mi trimite-ti oferta dumneavostra prin mesaj privat pentru urmatoarele trei scenarii:
1) doua persoane care nu se cunosteau inainte se intalnesc si se saluta in mod formal, ceva in genul: Buna ziua, eu ma numesc cutarescu, eu sunt xulescu, incantat de cunostinta.
2) o persoana intreaba in strada cum ar putea ajugne la o destinatie. Un trecator ii raspunde sa o ia la dreapta, inainte si apoi pe langa posta o sa ajunga
3) o persoana cumpara bilete de autobuz. Vanzatoarea ii raspunde si ii da restul

De preferinta filmuletele sa fie realizate in Bucuresti, dar e ok si in alt oras.
Va trebui sa va ocupati de toate aspectele necesare realizarii fimuletelor(e.g. gasirea persoanelor, aparatura de filmat).
Nu se cere calitate "holywood", dar cu cat e mai buna calitatea cu atat mai bine. Eu vizez cel mai bun raport pret/calitate.

Cele trei filmulete sunt doar un exemplu pentru a incepe.

O zi placuta

Întreabă
> Întrebări despre servicii
Aici poţi pune întrebări vânzătorului Deschide toate răspunsurile

Trebuie să fii autentificat pentru a pune o întrebare.

Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.

> Link serviciu
Postează link spre acest anunţ pe un site sau forum
Întreabă Adaugă serviciu

© 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia