problema cu garantia bateriei rombat
buna Am o problema cu garantia bateriei rombat , sunt purtat de 3 saptamani de individul de la servis rombat ZALAU NAZARET.am fost trimis la electrician am fost la 3 dintre care 1 recomandat de individul de la servis nazaret fiecare a constatat ca bateria e pe terminate dar individul de la servis sustina ca bateria e buna pt ca ledul verde este aprins de 2 zile nici ledul nu se mai aprinde acum a zis sa las bateria sa sa fi pusa pe redresor .MENTIONEZ CA AM SCHIMBAT PERII ELECTROMOTOR,BUJIE,VERIFICAT ARTERNATOR TOTU FUNCTIONEAZA. Ce e de facut nu merge, mita nu voi da mai ales pentru nervi provocati de pernirile de dimineata pe zapada,etc. Astepr un raspuns urgent ca nu stiu ce sa mai fac. nu a mai ramas decat sa maduc la protectia c,presa ,tv
Multumesc pt info. a fost verificat electromecanic autorizat si de angajatul de la reprezentanta si functioneza atat a zis angajatul respectiv ca e posibil ca electro motorul sa fure curentul din baterie, am baterie de 70 de 1 an si 8 luni mai am garantie 4 luni am masina ford nondeo motorina 1.8.
Ieri am lasat bateria la incarcat la reprezentanta rombat din zalau,azi lau montat inapoi si a zis angajatul ca nu o sa mai am probleme, astept sa vad maine ce se mai intampla.