Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunţuri imobiliareAnunţuriOferte de serviciiLocuri de muncă şi cursuri de specializarePromoții și concursuriBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări şi răspunsuriChestionareTurism

Adaugă întrebare
> problema cu garantia bateriei rombat
Status întrebare: Nerezolvată
ford2012
Data: 14.02.2012

Accesări: 380

problema cu garantia bateriei rombat

buna Am o problema cu garantia bateriei rombat , sunt purtat de 3 saptamani de individul de la servis rombat ZALAU NAZARET.am fost trimis la electrician am fost la 3 dintre care 1 recomandat de individul de la servis nazaret fiecare a constatat ca bateria e pe terminate dar individul de la servis sustina ca bateria e buna pt ca ledul verde este aprins de 2 zile nici ledul nu se mai aprinde acum a zis sa las bateria sa sa fi pusa pe redresor .MENTIONEZ CA AM SCHIMBAT PERII ELECTROMOTOR,BUJIE,VERIFICAT ARTERNATOR TOTU FUNCTIONEAZA. Ce e de facut nu merge, mita nu voi da mai ales pentru nervi provocati de pernirile de dimineata pe zapada,etc. Astepr un raspuns urgent ca nu stiu ce sa mai fac. nu a mai ramas decat sa maduc la protectia c,presa ,tv
Multumesc pt info. a fost verificat electromecanic autorizat si de angajatul de la reprezentanta si functioneza atat a zis angajatul respectiv ca e posibil ca electro motorul sa fure curentul din baterie, am baterie de 70 de 1 an si 8 luni mai am garantie 4 luni am masina ford nondeo motorina 1.8. Ieri am lasat bateria la incarcat la reprezentanta rombat din zalau,azi lau montat inapoi si a zis angajatul ca nu o sa mai am probleme, astept sa vad maine ce se mai intampla.

> Răspunsurile utilizatorilor
Răspunsuri
rumegus 14 februarie 2012 - 21:50 (Rating: 0, 0 voturi) Răspuns #1
rumegus

Bateria n-are niciun "led", ala e un densimetru "primitiv" cu niste bilute colorte, de diferite densitati, in functie de densitatea electrolitului,se ridica si schimba culoarea acelui "ochi magic". E doar orientativ, practic iti arata densitatea electrolitului in celula in care e montat, celelalte celule putand fi moarte, intrerupte, sau in scurt. Bateriile se testeaza cu aparatura specializata, care-ti arata clar capacitatea reala a bateriei, gradul de uzura. Greu de dat cu parerea cine are dreptate, pe langa ce-ai schimbat, mai pot fi o gramada de motive, inclusiv un ulei prost (sau contrafacut). Cel mai simplue sa faci un schimb de baterie pt 2-3 zile, cu cineva ce are ceva identic, apoi vezi. Important sa stea bateriile pe masina, peste noapte, in frig. ( pe gerurile ce-au fost, capacitatea bateriei scade la jumatate)

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un răspuns.

Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.

> Link pagină
Postează link spre această întrebare pe un site sau forum
  Adaugă întrebare

© 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia