Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunţuri imobiliareAnunţuriOferte de serviciiLocuri de muncă şi cursuri de specializarePromoții și concursuriBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări şi răspunsuriChestionareTurism

Adaugă întrebare
> Router Wireless
Status întrebare: Nerezolvată
andrey0607
Data: 02.02.2012

Accesări: 169

Router Wireless

Buna ziua! Doresc sa achizitionez un router wireless in jurul pretului de 1 milion, 1 jumate. M-am orientat catre 2 modele, dar nu stiu pe care sa il aleg:  Router Wireless N 300Mbps D-Link DIR-615 cu 4 porturi 10/100 Switch si Router wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WR841N.  Din ce am inteles cel de la D-Link ar avea probleme cu versiunea 4.0 de firmware si iar trebui updata 4.11 (de unde se ia?), iar cel de la TP-Link ar fi ok, doar ca se incalzeste putin. Imi puteti face o recomandare va rog?

> Răspunsurile utilizatorilor
Răspunsuri
danezu_6 4 februarie 2012 - 13:17 (Rating: 0, 0 voturi) Răspuns #1
danezu_6

De curand mi-am luat acest Router Wireless N 300Mbps D-Link DIR-615.Multi lau recomandat ca fiind cel mai bun
Iar ca versiune firmware pot sa-ti spun ca nu este 4.0 ci 8.0 deci .....????Pret :140 ron.Foarte multe obtiuni de securitate,
insa eu daca nu ma pricep nici dupa o saptamana de la achizitie nu am reusit sa-i fac conexiunea Wireless.Poate ma ajuta si pe mine cineva ?
Ce setari sa-i mai fac la Laptop ca inebunesc.
V a r o g ajutati-ma.

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un răspuns.

Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.

> Link pagină
Postează link spre această întrebare pe un site sau forum
  Adaugă întrebare

© 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia