Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunţuri imobiliareAnunţuriOferte de serviciiLocuri de muncă şi cursuri de specializarePromoții și concursuriBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări şi răspunsuriChestionareTurism

Adaugă întrebare
> Problema fizica clasa 9
Status întrebare: Nerezolvată
bwallam15
Data: 15.02.2012

Accesări: 681

Problema fizica clasa 9

Varful minutarului unui ceasornic dintr-un turn s-a deplasat 15,7 cm intr-un minut.Care e lungimea minutarului?va rog scrieti si rezolvarea :P

Detalii suplimentare adăugate de autor

• A da si mai am 2 intrebari.1)intr-un vagon in miscare rectilinie uniforma cade un obiect de la o anumita inaltime.Cum va arata traiectoria obiectului in sistemul de referinta legat de vagon?Dar intr-un sistem de referinta legat de pamant?2)Alegeti raspunsul corect in miscare rectilinie uniforma a) vectorul acceleratie e diferit de 0.b)vectorul viteza variaza in functie de timp.c)vectorul viteza e constant.d)viteza initiala e nula.

> Răspunsurile utilizatorilor
Răspunsuri
geon_dear 22 februarie 2012 - 21:06 (Rating: 0, 0 voturi) Răspuns #1
geon_dear

Lungimea cercului descris de virful minutarului este egala cu 15,7x60 si mai e egala cu 2xpixR, unde R=raza=lungimea minutarului, din ecuatia formata se calculeaza lungimea.
Traiectoria fata de vagon este o linie verticala la viteza constanta

Juve45 25 februarie 2012 - 16:58 (Rating: 0, 0 voturi) Răspuns #2
Juve45

Lol... clasa a 9-a?? nu prea cred.
n-are nici acceleratie, nici macar viteze.. nu-i de mecanica, si nici pe atat de optica, cred ca e de cl. 6 :P

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un răspuns.

Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.

> Link pagină
Postează link spre această întrebare pe un site sau forum
  Adaugă întrebare

© 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia