Problema yahoo messenger

iRufy

Numai pot trimite nimic pe yahoo messenger, numai pot vedea avatarul nimanui, nici macar al meu. Am incercat si adium, acesta imi afiseaza avatarele, dar imi da o eroare cand trimit un fisier.
E o problema de la yahoo, sau de la mine?
bsf
CITAT (iRufy @ 7th November 2009, 16:11) *
Numai pot trimite nimic pe yahoo messenger, numai pot vedea avatarul nimanui, nici macar al meu. Am incercat si adium, acesta imi afiseaza avatarele, dar imi da o eroare cand trimit un fisier.
E o problema de la yahoo, sau de la mine?

ai externu prost sau serverele yahoo sunt prea solicitate atunci cand vrei tu sa trimiti acel fisier

boboOo
Exact asta mi se intampla mie. Am incercat abostlut tot( sa reinstalez messengeru, sa sterg cache-ul...)
Mie mi se pare ca este o problema de la yahoo, asa ca nu ai ce sa face numa sa astepti!
iRufy
Am pus si o poza...
floriniaru
Dacă e noua variantă de yahoo, du-te în Numele tau/Library/Preferences și șterge com.yahoo.messenger3.plist și, eventual, com.yahoo.messenger3.Users.numeletau.plist
Apoi reconfigurează-l
iRufy
S-a rezolvat...singur laugh.gif
silviana85
Ati auzit de vre-un programel care extrage automat avatarul (poza reala nu avatarul ca un desen animat) de la yahoo + data de nastere?

Ca mie mi-a zis azi cineva ca are asa ceva :-?

dacuburebista
adium +address book
silviana85
CITAT (dacuburebista @ 22nd November 2009, 22:02) *
adium +address book

inseamna ca persoana respectiva ma are in lista de prieteni? nu am primit nici un request sincer.
si ziua de nastere cum a aflat-o de pe yahoo?

Ps: tre sa mentionez ca eu nu folosesc mac tongue.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.