iRufy
7th November 2009, 16:11
Numai pot trimite nimic pe yahoo messenger, numai pot vedea avatarul nimanui, nici macar al meu. Am incercat si adium, acesta imi afiseaza avatarele, dar imi da o eroare cand trimit un fisier.
E o problema de la yahoo, sau de la mine?
bsf
7th November 2009, 16:21
CITAT (iRufy @ 7th November 2009, 16:11)

Numai pot trimite nimic pe yahoo messenger, numai pot vedea avatarul nimanui, nici macar al meu. Am incercat si adium, acesta imi afiseaza avatarele, dar imi da o eroare cand trimit un fisier.
E o problema de la yahoo, sau de la mine?
ai externu prost sau serverele yahoo sunt prea solicitate atunci cand vrei tu sa trimiti acel fisier
boboOo
7th November 2009, 16:23
Exact asta mi se intampla mie. Am incercat abostlut tot( sa reinstalez messengeru, sa sterg cache-ul...)
Mie mi se pare ca este o problema de la yahoo, asa ca nu ai ce sa face numa sa astepti!
iRufy
7th November 2009, 16:25
Am pus si o poza...
floriniaru
8th November 2009, 11:21
Dacă e noua variantă de yahoo, du-te în Numele tau/Library/Preferences și șterge com.yahoo.messenger3.plist și, eventual, com.yahoo.messenger3.Users.numeletau.plist
Apoi reconfigurează-l
iRufy
11th November 2009, 13:44
S-a rezolvat...singur
silviana85
22nd November 2009, 17:00
Ati auzit de vre-un programel care extrage automat avatarul (poza reala nu avatarul ca un desen animat) de la yahoo + data de nastere?
Ca mie mi-a zis azi cineva ca are asa ceva :-?
dacuburebista
22nd November 2009, 22:02
adium +address book
silviana85
23rd November 2009, 10:57
CITAT (dacuburebista @ 22nd November 2009, 22:02)

adium +address book
inseamna ca persoana respectiva ma are in lista de prieteni? nu am primit nici un request sincer.
si ziua de nastere cum a aflat-o de pe yahoo?
Ps: tre sa mentionez ca eu nu folosesc mac
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.