mitre
23rd October 2009, 19:18
salut
sambata am fost la pestera ursilor si chiar la intrarea in satul chiscau pe un drum nemarcat si semnalizat doar cu indicatorul curbe deosebit de periculoase un tip cu o dacie logan a vrut sa ma depaseasca. eu chiar atunci am ocolit niste crengi de pe carosabil si m-ia sters aripa si usa din stanga spate. ok. nu l-am vazut ca atunci iesisem din curba si sincer nici nu imi aduc aminte daca am semnalizat desi foarte rar nu semnalizez. drumul era foarte ingust si el a fortat depasirea. ma rog. am citit formularul de constatare amiabila si l-am completat. formularul asta este o mostra de cretinism. nu scria ca trebuie sa ii cer asigurarea si oricum eram in camp. in formular scria si ca nu este o asumare a responsabilitatii si ca acest act este doar un cumul de elemente pt a usura ancheta. fiecare a scris ce s-a intamplat la observatii si am plecat. eu consider ca nu am fost de vina asa ca am mers la asiguratorul celuilalt care a refuzat sa deschida dosarul pe motiv ca nu am asigurarea celuilalt. Acum eu nu inteleg de ce cineva trebuie sa se declare vinovat la constatarea amiabila. din formular am inteles ca trebuie sa completam doar circumstantele si de aici se ocupa asiguratorul. dar ei sustin ca acum trebuie sa mergem la politie sa se constate vinovatia. partea proasta este ca atunci cand am facut scandal la verificarea nr politei celuilalt nu a aparut in baza lor de date si deci trebuie sa il sun si sa imi dea polita si sa merg la politie la reconstatare. imi pare rau ca nu am facut asta dar am creyut ca scap mai repede. nu a fost asa si deja am facut 3 drumuri la asigurator si cred ca este inceputul. ceva idei sau comentarii, informatii, etc.
merci mult.