intersectie buclucasa
Pagini: 1, 2

xtremdriving

Deci se da vechea intersectieClick pentru a vizualiza atașamentul

in care se mergea natural pe banda 3 spre stanga la intersectia cu vacaresti dar mai si intoarcea lumea in scuarul dinaintea intersectiei, si spre dreapta erau incomodati de cei care mergeau inainte. Acolo se largeste in capat, dar cei care mergeau inainte, blocau banda catre dreapta asa ca au decis sa modifice marcajele ( au modificat marcajul benzilor DAR NU AU MARCAT DIRECTIILE DE MERS). DE CATEVA LUNI S-A SCHIMBAT SI ARATA ASA: Click pentru a vizualiza atașamentul

Acum banda care mergea natural catre stanga e facuta pentru intoarcere in scuar (vezi unde se termina desenul benzii, in scuar)... dar nimeni nu intelege si continua sa mearga ca si pana acum... au facut in asa fel incat sa fie 2 benzi catre dreapta , sa fluentizeze traficul, dar au creeat probleme.
Mai ales cei care stiu intersectia, cum o interpretati?
sebulbus
Pai ce-i asa neclar? Ce e pictat pe jos aia faci. Te duci unde zice sageata, nu tai liniile continue si opresti inainte de marcajul transversal smile.gif

Acum pe bune, incearca sa faci o idee mai clare picturile, mai ales a doua. Eventual fa si benzile de aceeasi latime, ca sa nu se priceapa altceva.

spare-me
corect. lege-ai lege.
ce vezi aia respecti.
daca nu e ok trebuie notificata politia, and, primaria, cine se ocupa de drumul respectiv.
xtremdriving
Pentru mine e clar, da' ma cert in fiecare zi cu cineva...smile.gif
pun un video in curand (20 minute...)
spare-me
au trecut 22 smile.gif
xtremdriving
CITAT (spare-me @ 11th September 2009, 20:59) *
au trecut 22 smile.gif

acu'... nu reusesc sa intru pe server sa incarc filmul...ceva problema temporara
gata

deci, ce se poate face cu cei care vin pe banda 3 si merg inainte. trebuie facuta o cerere la politie sa vina si sa directioneze benzile?
cristi.r
Din pozele alea inteleg ca mai ai o banda in plus ca sa faci la dreapta. Probabil ca au refacut marcajele pentru ca au constatat ca traficul e mai aglomerat in partea aia si, probabil ca si pe strada din dreapta au dat cu ceva vopsea. Tu de obicei pe unde o iei cand ajungi in intersectia aia ?

xtremdriving
vezi ca am pus un filmulet elocvent.
sebulbus
Wrong, nu e indicator de obligatoriu la stanga acolo, pe banda care se termina. Asadar cine vrea face stanga in scuar, cine nu tine banda pana la capat dupa care schimba pe banda din dreapta dand prioritate celor sunt deja pe ea.
cristi.r

E naspa facut marcajul pentru ca se termina brusc. Reclamatie ! De obicei transformarea din 2 benzi in 1 se face larg, ca sa-si dea seama tugulanul ca nu mai are pe unde merge. Sagetile nu-s obligatorii. Tu, care mergi pe banda cealalta, n-ai ce face, tre' sa fii atent.
xtremdriving
CITAT (sebulbus @ 11th September 2009, 21:34) *
. Asadar cine vrea face stanga in scuar, cine nu tine banda pana la capat dupa care schimba pe banda din dreapta dand prioritate celor sunt deja pe ea.

bun, asa e, ideea e ca cei de pe banda 3 au impresia ca ei au dreptate! si ma cert in fiecare zi cu unul. smile.gif)

unul dintre subiectele viitoare va fi si despre imbecilitatea infrastructurii, si greselile facute de incapabilii de acolo...
sebulbus
Normal ca nu au dreptate. Orice banda e delimitata cu marcaje discontinue, si in cazul de fata a lor se termina intr-un maidan de pamant. Bun, tot in lege scrie ca orice schimbare de banda se face cu semnalizarea intentiei si asigurare.
cristi.r
Sebulbuse, ce te faci cand ala din margine se trezeste aproape brusc ca i se termina banda ?
sebulbus
Injur ca e chiorete si/sau nu franeaza.

edit: Normal ca daca am in cap ce-i in dreapta mea sau apuc sa fur o privire trag dreapta, de franat incep de cum realizez ce-are bizonul de gand.
xtremdriving
culmea e ca azi m-a luat unul la misto, sigur ca el are dreptate ca..."daca vrei sa te las sa te bagi, zi, dar nu forta asa"...
eu il atentionasem sa atepte si el vroia sa intre peste mine...

degeaba i-am spus ca eu trebuie sa vreau sa il las, ca radea si el si aia din masina lui...ca si cum aveau dreptate. death.gif
cristi.r
CITAT (sebulbus @ 11th September 2009, 21:39) *
Injur ca e chiorete si/sau nu franeaza.

Si ramai cu injuraturile si cu masina indoita.
LE: aha, am inteles, deci inca o mostra de prostie din partea ... politiei ? Sau ? Adica ti se da posibilitatea sa gresesti biggrin.gif
sebulbus
Cand n-o mai poti drege realizezi ca e totusi baiat destept ala care in 99 a introdus fortat asigurarea RCA.
cristi.r
Multumesc !

uko, stai calm ! biggrin.gif Faci ulcer biggrin.gif. Pazeste-te si nu mai face educatie bovinelor. Sfat dezinteresat.
xtremdriving
CITAT (cristi.r @ 11th September 2009, 21:43) *
Multumesc !

uko, stai calm ! biggrin.gif Faci ulcer biggrin.gif. Pazeste-te si nu mai face educatie bovinelor. Sfat dezinteresat.

ok, dau mail la...primaria sector 4...
ps: gata, am trimis mail. m-o baga cineva in seama? laugh.gif
sebulbus
Te invat eu o schema, pui la CC cateva ziare mai serioase. Nici nu trebuie sa mai verifici tu, verifica aia.
xtremdriving
CITAT (sebulbus @ 11th September 2009, 22:14) *
pui la CC cateva ziare mai serioase.

ce e cc? comitetul central? scratchchin.gif
xtremdriving
a...un CC la email...nu gasesc un emoticon de rusine...lol, ma gandeam la...alt cc...
xtremdriving
ps: mi-ati omorat serverul. nu face fata la cati incearca sa vizioneze. rabdare.
vorba ardeleanului, no, si-o revenit amu' ...

am trimis cc la niste ziare mai mari. sa vedem.
test_driver
Voi va faceti probleme din cauza asta??? Veniti la constanta sa vedeti!! Acum asfalteaza I.C. Bratianu, cine e din constanta, cred ca o sa-l faca de 10 benzi pe un sens si 15 pe celalalt sens, desi bulevardul e de 6 benzi, 3 cu 3. Avem Lapusneanu care teoretic e de 2 plu 2 si masini parcate paralel cu soseaua, dar ei l-au facut de 3 cu 3 si masini parcate, iar autobuzul circula pe 2 benzi ca pe una abia incapi cu matizul, de fapt acum serios vorbind eu cu Mondeo merg cu rotile pe banda, dar oglinzile laterale sigur nu se incadreaza. Si am multe exemple, dar nu are rost sa le spun ca nu le stiu cei ce nu sunt din Constanta. Dar asa ca fapt divers strada Traian la Gara. Alte marcaje facute aiurea, acolo era sa ma lovesc frontal din cauza marcajelor, si dupa 2 minute m-am intalnit cu un prieten care a venit tot peacolo si tot verde la fata ca era sa se loveasca frontal, acum stie toata lumea cred ce si cum. Abia astept sa asflateze tot orasul, o sa avem bulevardele cu cele mai multe benzi din tara.
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.