Cum fac din 3 pdf-uri 1 pe o singura pagina?

costinthebest

Cum fac din 3 pdf-uri 1 singur? Nu vreau cu "Merge files into a single PDF" din Adobe Acrobat. Am 3 pdf-uri, fiecare de un sfert de pagina si vreau sa le combin, sa le pun pe toate 3 pe acceasi pagina, in acelasi document pdf.
vladc
le poti converti in doc, paginezi cum vrei, apoi faci un pdf.

LE: exista convertoare free on-line, deci te scapa de instalari suplimentare.

adill
Daca nu te intereseaza cum ar arata in pagina,poti faci si .txt
danutHD
Worst Case Scenario: descarci Adobe Photoshop CS4 Trial de pe site oficial, deschizi pdf-urile in el, si exporti apoi tot in pdf, dupa editare. peacefingers.gif
costinthebest
Am convertit in doc si arata foarte rau. Sunt variante de bac si o varianta are 3 subiecte, in cate un pdf fiecare subiect si vreau sa le pun toate pe o singura pagina.
vladc
inca o solutie... se cheama abbyy screenshot reader.
e un fel de scanner de printscreen-uri.
934
In Nitro PDF Professional vad o optiune "Combine files". Poate asta sa fie ce cautati? habarnam.gif

dreaQ
Adobe acrobat professional. File/Create PDF/ From multiple files. Alegi PDFurile si-ti face un document. In face evident poti rearanja paginile.
costinthebest
934, nu. Pune fiecare pdf pe cate o alta pagina. Eu le vreau pe toate 3 pe acceasi pagina.
dreaQ, nu merge sa le pun toate pe o pagina sad.gif .
liviu_np

Ai incercat PitStop?
dreaQ
CITAT (costinthebest @ 5th November 2009, 13:33) *
934, nu. Pune fiecare pdf pe cate o alta pagina. Eu le vreau pe toate 3 pe acceasi pagina.
dreaQ, nu merge sa le pun toate pe o pagina sad.gif .

Aaa ok scuze nu am fost atent.
Cel mai simplu o faci in photoshop.
New document apoi "place". Selectezi pdf-urile si le aduci in aceeasi pagina. Dupa care salvezi in ce format vrei.
Cum zicea cineva mai sus descarci photosopul trial de la adobe. photo.gif
TIC
pur si simplu printezi multiple pages per sheet.
dreaQ
Corect...si asa...
flowrent
Cute PDF este o imprimanta PDF , versiunea Pro are optiunea de a combina orice fisiere , rezulta un PDF mare care le contine pe toate .
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.