Unde va tineti portofelul?
Pagini: 1, 2, 3

cristyz

Voi unde va tineti portofelul?
CoBr4
In buzunar sleep.gif

darkangelo
aruncat in geanta mea imensa in asa fel incat atunci cand am nevoie de el sa trebuiasca sa fac sapaturi jumatate de ora sa-l gasesc. biggrin.gif
micutastea
In poseta daca port in ziua respectiva.
Daca nu, banii in buzunar, fara portofel.

Daca nu ai unde sa-l tii, ti-l tin eu naughty.gif
Mtz
N-am asa ceva, dar daca as avea l-as tine in buzunarul din spate unde tin acum banii.
Nu mi-e teama de hoti, n-am fost facut la buzunare in viata mea si nici nu o sa fiu. Ma refer la furt, nu talharii, ca aia e alta poveste.

darkangelo, daca faci cinste cu sucul ala, am rabdare juma' de ora. Oricum eu as gasi mai repede portofelul la tine in geanta decat tine. biggrin.gif

enjoy,
Mtz
darkangelo
CITAT (Mtz @ 23rd October 2009, 10:15) *
N-am asa ceva, dar daca as avea l-as tine in buzunarul din spate unde tin acum banii.
Nu mi-e teama de hoti, n-am fost facut la buzunare in viata mea si nici nu o sa fiu. Ma refer la furt, nu talharii, ca aia e alta poveste.

darkangelo, daca faci cinste cu sucul ala, am rabdare juma' de ora. Oricum eu as gasi mai repede portofelul la tine in geanta decat tine. biggrin.gif

enjoy,
Mtz

parca ziceai ca nu mai vrei suc? acuma te-ai razgandit? vezi ca mie imi plac oamenii fermi pe pozitie. laugh.gif
Mtz
Cum dreq sa nu vreau, ca stau de doo saptamani aici pe terasa tocmai ca mi-ai zis ca iti plac oamenii fermi pe pozitie si m-am conformat. Ploaie, vant, nu conteaza. Noroc ca a mai plouat si nu am murit de sete. wink.gif
Oricum au zis doo ospatarite de aici ca daca nu vii pana saptamana viitoare ma vor lua la ele acasa... tongue.gif

enjoy,
Mtz

darkangelo
CITAT (Mtz @ 23rd October 2009, 10:22) *
Cum dreq sa nu vreau, ca stau de doo saptamani aici pe terasa tocmai ca mi-ai zis ca iti plac oamenii fermi pe pozitie si m-am conformat. Ploaie, vant, nu conteaza. Noroc ca a mai plouat si nu am murit de sete. wink.gif
Oricum au zis doo ospatarite de aici ca daca nu vii pana saptamana viitoare ma vor lua la ele acasa... tongue.gif

enjoy,
Mtz

cata exagerare!! laugh.gif
de unde doua saptamani?

ps: renunti tu la doua chelnerite pentru mine? nono.gif
cspot
Eu il tin acasa. Dupa cum spune lumea nu e bine sa pui toate ouale in acelasi cos. Unii poarta banii, actele de identitate, cardurile si banii in portofel. Daca il pierd sau daca li se fura au dat de dracu. In plus un portofel e mai usor de furat decat o suma de bani din buzunar. Asa ca folosesc buzunarele cu incredere mai ales ca nu circul niciodata cu sume mari. Daca am nevoie scot de pe card.
Mtz

CITAT (darkangelo @ 23rd October 2009, 10:31) *
renunti tu la doua chelnerite pentru mine? nono.gif

Mda... ai dreptate. Mi-am adus acum aminte ca ai zis ca o sa vii cu prietena aia a ta pentru ca nu poti sa cari singura cutia de red bull.

CITAT (cspot @ 23rd October 2009, 10:58) *
Asa ca folosesc buzunarele cu incredere mai ales ca nu circul niciodata cu sume mari.

Desi pare "peste mana", banii indoiti in buzunarul din spate sunt mai sigur de pus invers fata de pozitia obisnuita, adica sa fie pusi asa: ^
Daca sunteti "operati" la buzunar, veti avea sansa ca hotul sa nu poata fura decat prima bancnota din teanc. wink.gif

enjoy,
Mtz
maluca
Banii ii tin in portofelul pus in geanta si de regula nu iau la mine mai mult de cateva sute de lei. Pentru cheltuieli mai mari am cadrul. biggrin.gif In buzunare tin sume mici (10 - 20 lei) sa nu fiu nevoita sa umblu mereu in geanta pentru un covrig, o sticla de apa si alte nimicuri.
darkangelo
CITAT (Mtz @ 23rd October 2009, 11:13) *
Mda... ai dreptate. Mi-am adus acum aminte ca ai zis ca o sa vii cu prietena aia a ta pentru ca nu poti sa cari singura cutia de red bull.
enjoy,
Mtz

ma confunzi. nu beau red bull. de fapt nici nu stiu ce gust are.
Mtz
CITAT (maluca @ 23rd October 2009, 11:22) *
Banii ii tin in portofelul pus in geanta si de regula nu iau la mine mai mult de cateva sute de lei. Pentru cheltuieli mai mari am cadrul. biggrin.gif In buzunare tin sume mici (10 - 20 lei) sa nu fiu nevoita sa umblu mereu in geanta pentru un covrig, o sticla de apa si alte nimicuri.

Eu nu am card pentru ca nu imi permit cheltuieli mari. thumbup.gif Mai stau la un suc cum ar fi de la darkangelo.
La sumele acelea mici trebuie adaugata si moneda de 0,5 lei pentru caruciorul de la supermarket. La cineva am vazut un breloc special pentru acele carucioare ca sa nu mai umbli cu monezile dupa tine.

CITAT (darkangelo @ 23rd October 2009, 11:25) *
ma confunzi. nu beau red bull. de fapt nici nu stiu ce gust are.

Pai ala e pentru mine. Stiu ca nu iti place rb pentru ca niciunui bautor de tuica nu ii place. tomato.gif
Oricum, decat sa imi zici ca nu mai vii cu prietena, imi convine sa zici ca nu bei RB. tongue.gif

enjoy,
Mtz
darkangelo
CITAT (Mtz @ 23rd October 2009, 11:37) *
Pai ala e pentru mine. Stiu ca nu iti place rb pentru ca niciunui bautor de tuica nu ii place. tomato.gif
Oricum, decat sa imi zici ca nu mai vii cu prietena, imi convine sa zici ca nu bei RB. tongue.gif

enjoy,
Mtz

sunt romanca bre, normal ca beau tuica. mai ales fiarta biggrin.gif
n-am zis ca nu-mi place red bull-ul. am zis ca n-am baut niciodata. nu pot sa am o parere despre o chestie pe care nu o cunosc.
sigur ca vin cu prietena. orice femeie frumoasa din lumea asta are o prietena urata ca sa aiba pe cine eclipsa. depinde acuma care dintre cele doua prietene sunt eu. laugh.gif
99ton
Vara in borseta,iarna in buzunarul interior de la haina/vesta.Apropos:un magazin prin Buc.,unde s-ar gasi niste veste sport cu buzunare multe(pentru cei cu mai multe portofele/tigari/chei..)nu stiti?
floraur
Niciodata nu am avut portofel... de doi ani am un portcard venit cu caltela masinii, in care mai am permisul, doua carduri de credit si trei carti de vizita.
dreaQ
Eu am...o problema cu portofelul. Il ratacesc mereu. De multe ori imi cade in masina. Si se repeta tot...ma ia cu lesin, transpir, tremur ( w00t.gif )la gandul ca in el era buletinul, talonul, permisul, cardul, ceva bani (de cele mai multe ori putini), alte carduri gen metro.
Cel mai nasol e ca stai dupa buletin o gramada.
Inca incerc sa gasesc o solutie. Ma gandeam ca actele masinii sa le las in masina (total nerecomandat) iar pentru restul sa umblu cu copii.
car-man
in 105...
ripper
La cur!

Gheii îl țin în buzunarul din față! sleep.gif
mihai!

N-am avut niciodata asa ceva. 

Banii ii tin in buzunar ,iar actele (buletin,permis conducere,talon auto) intr-un port act subtire in buzunar la spate. 

Pentru ce dracu imi trebuie portofel? Cand ii vad pe toti in portofel cu carduri nefolosite se ani de zile ,carti de vizita roase si ingalbenite de vreme, carduri de fidelitate la spe mii de magazine,hartii si hartiute impaturite...Dooooh  death.gif

Nu mai pun ca ii vad pe multi in pantaloni de stofa si cu buzunarele indesate ca gusa unui hamster. 

tonny77
nu folosesc asa ceva..
banii ii tin in buzunar iar actele in masina ...
jay333
CITAT (dreaQ @ 23rd October 2009, 15:26) *
Eu am...o problema cu portofelul. Il ratacesc mereu.

Eu mi-am facut reguli anti-ratacit: portofelul sta numai intr-un buzunar, cheile au si ele buzunarul lor, telefonul si tigarile idem. Cand ies din casa imi pipai buzunarele si sesizez imediat minusul la inventar. cool.gif

CITAT (car-man @ 23rd October 2009, 15:27) *
in 105...

Al tau era?
luk4
QUOTE (jay333 @ 23rd October 2009, 15:55) *
Eu mi-am facut reguli anti-ratacit: portofelul sta numai intr-un buzunar, cheile au si ele buzunarul lor, telefonul si tigarile idem. Cand ies din casa imi pipai buzunarele si sesizez imediat minusul la inventar. cool.gif

Cam asa ceva fac si eu rolleyes.gif
Portofelul il tin in buzunarul de la spate dreapta(fara nici un ban in el),banii in buzunarul stanga fata iar telefonul in buzunarul fata dreapta happy.gif
maluca
CITAT (ripper @ 23rd October 2009, 15:28) *
La cur!

Gheii îl țin în buzunarul din față! sleep.gif

laugh.gif La asta nu m-am gandit niciodata.
iloveshaorma
mare noroc pe hotu care intra pe forum laugh.gif ca stie exact unde si ce sa caute la voi in buzunare

eu unu tin toate prin buzunare... desi cred ca ar fi mai comod un portofel

chiar... un portofel mai de "fite" pe unde gasesc si eu ? ca alea de la tarabele de pe drumuri nu ma prea tenteaza smile.gif
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.