Arme airsoft

Shut_Me_Up

Am 2 intrebari:

1). Armele Airsoft...care sunt alea? pistoalele cu 15 lei de la tarabe? Daca nu,cat costa unul,de la pistol pana la pusca smile.gif
2). Am vazut videoclipul asta ,ei bine,am vazut ca are 2 tipuri de bile,nush ce BB-uri (is bilele alea clasice portocalii?numai ca aici is albe) ,si nush ce paintball,adica?

Mersi.
adill
Un site de airsoft ar fi aici ....prin ce se diferentiaza...Bilele sunt de metal sau ABS cu dimensiuni diferite.Cand tragi,cu un pistol airsoft pe arc poti simti bila in ceafa si de la 30 de metri.Majoritatea reproduc sunetul si aspectul unui pistol adevarat.Exista mai multe feluri...Cele clasice ,pe arc si cele originale, pe CO2. Cele pe CO2 sunt exact ca pistoalele pe gaz. Cu micul cartus ce se baga in "maner" si cu aspectul unui pistol comando,e periculos din 3 motive:1.oate fi imitat de politie cu usurinta si confiscat.2.De la distante mici poate fi letal.3.Pretul este letal...

Preturile unuia pe arc incep de la 50 ron,un desingn banal pana la 250 ron copia fidela lui Desert Deagle...Cele pe CO2 incep de la 250 ron pana la 500-600...Preturle difera in finctie de grautate,marimea rezervei si tipul de munitie folosit

Pustile sunt adevarate belele...incep de la 1000 ron... biggrin.gif

Shut_Me_Up
Deci asta ar avea bile de metal,nu?

Nu-mi trebe mie nustiu ce,eu stau la o casa destul de maricica si ar atrge hotii,+ de asta,acum un an au intrat hotii la un vecin,i-au furat plasma,si prostii au scapat-o si au spart-o,tata mai pleaca in strainatate pt cateva zile,si eu raman cu mama. As vrea ceva la maxim 100 lei,pentru ca,daca se stiu aia in arme,isi dau seama ca nu ii deagle,nu imi trebe CO2-uri.
Ce fel de pistol e asta?
Imi place forte mult forma lui,parca e si in resident evil 5. Si cat ar costa unul airsoft? LE: Am gasit
Si daca trag in el cu o bila de metal,de la 10m sa zicem,sau mai putin,ce se intampla?

Si,am vazut la unele pistoale ca au nush ce ``clapa``,de exemplu eagle,colt45,pe care glock 18 nu o are,ii o chestie pe care o tragi inainte de a trage,nu siguranta..Poza

Si era sa uit,cum ramane cu billele alea mici de paintball din videoclip?

Si despre asta ce parere aveti? Am vazut si un degle,dar avea bile portocalii...

P.S. Am 14 ani

Si cum sunt armele cu functionare manuala?
adill
Daca vrei ceva real pentru nimic iti vei lua ceva in Genul sau cele de pe pagina 4,primele micute dar carcasa de metal.Aia de plastic o cam poti deosebi de unul adevarat.Ale de metal sunt ...tun...

Si bilele portocalii sunt bile de ABS. Pe siteul asta exista si pistoale de paintball si de asta le mentioneaza.

Sau poti cauta cu bile de metal si le tragi in ochii!!! biggrin.gif

Si am uitat de sistemul Blow-Back...Sunt sistemele semiautomate.Fara blow-back inseamna ca se incarca dor si tragerea carcasei si nu are siguranta(cocoselul)
boxerbull
mai nene,armele airsoft sunt de jucarie,destinater persoanelor ce au peste 18 ani si care folosesc bb-uri de plastic.
daca tragi cu bile de metal,risti 2 lucruri:1) sa strici arma
2) sa-l nenorocesti pe viata pe ala care ti-a intrat in raza de actiune a rmei si risti sa faci parnaie chit ca e armal de jucarie
armele de airsoft de azi deriva din vechile pistoale care existau prin 1990+, vestitele pistole cu bile.
sunt 3 tipuri: pe arc,vechile pistoale cu bile de atunci,
cu gaz sau CO2
si cele electrice
daca ai numai 14 ani,mai bine stai la un loc cu chetia aia ca nu se speria un hot de un mucea ca u cu un pistol de jucarie in mana,poti sa ti-o iei de nu te vezi.
mai bine apelati la o firma de paza decat la prostii din alea.
Shut_Me_Up
Pai,am apelat, La BGS smile.gif ,dar nu cred ca daca vin vreo 6-7 hoti `facuti`,fiecare cu cate o ranga (crowbar) ,nu cred ca se mai tem de spray-urile si electrosocurile BGS-ului.

P.S. Nu-s mucea,mucea is aia de 0-10 ani.
Campers
da , eu cred ca mai mult se sperie aia de tine decat de cei de la paza care au si statie de emisie-receptie si pot cere "intariri" smile.gif
stop dreaming !

adill
CITAT (boxerbull @ 6th September 2009, 14:45) *
mai nene,armele airsoft sunt de jucarie,destinater persoanelor ce au peste 18 ani si care folosesc bb-uri de plastic.
daca tragi cu bile de metal,risti 2 lucruri:1) sa strici arma
2) sa-l nenorocesti pe viata pe ala care ti-a intrat in raza de actiune a rmei si risti sa faci parnaie chit ca e armal de jucarie
armele de airsoft de azi deriva din vechile pistoale care existau prin 1990+, vestitele pistole cu bile.
sunt 3 tipuri: pe arc,vechile pistoale cu bile de atunci,
cu gaz sau CO2
si cele electrice
daca ai numai 14 ani,mai bine stai la un loc cu chetia aia ca nu se speria un hot de un mucea ca u cu un pistol de jucarie in mana,poti sa ti-o iei de nu te vezi.
mai bine apelati la o firma de paza decat la prostii din alea.

Acum nu ma bag,dar sunt pistoale de 50ron de airsoft care trag cu bile de metal si ating 71 m/s....Nu sunt letale dar nici placute...
Shut_Me_Up
@Campers..la asta nu m-am gandit smile.gif),dar daca reusesc sa-i palesc in ochi cu `skillu` meu de cs,mai apuc si la un shut in O_O,poate rezolv ceva,pana vin aia de la BGS smile.gif
MAVERICK_SS

O,da...Skill-ul tau de CS in viata reala e egal cu zero. Tu chiar crezi ca noaptea cand intra unu sau mai multi peste voi si tu te trezesti buimac, o sa mai ai sangele rece si indemanarea cu care te lauzi aici?? Vezi sa nu... In acele momente adrenalina va fi la maxim si tot ce o sa faci (sau nu o sa faci) va fi dictat de instinctele primare.

Viata reala nu e egala cu cea de la calculator. In viata reala nu poti relua nivelul de inceput si nici sa salvezi pe parcurs.
Shut_Me_Up
Aaa...trebuia sa pun 4 ````...adica skillu in ghilimele,adica VARZA.
vali38
omule... tu crezi ca daca vin 6 hoti peste tine in casa te vei apara cu un pistol ? daca ai o camera de 4 m^2 in care dormi si intra toti pe tine si tu esti deja cu pistolul in mana iti garantez ca nu vei reusi sa atingi mai mult de doi dintre ei si ti-o vei lua de nu mai sti de tine si te vei alege si cu casa jefuita... cat despre skill. mai intai trebuie sa reusesti sa ti bine macar 10 minute arma (care e destul de grea) cu mana la un unghi intre 180 grade si 140 grade intre antebrat si brat fara sa iti tremure mana si cred ca pana vei atinge performanta asta mai ai de mancat si de bagat antrenamente biggrin.gif asa ca las-o mai moale. nu-i o idee prea buna ca un pusti de 14 ani sa tina in mana o arma d-aia
MAVERICK_SS
Pai chiar de aceea nu trebuie sa te complici cu arme de airsoft si alte cele. Te incui in camera, suni la Politie si astepti sa vina sau BGS-ul sau Politia, nu de alta dar la noi legile ce privesc autoapararea sunt destul de incalcite si interpretabile asa ca daca pocnesti pe vreunul din hoti in cap te trezesti ca faci tu sau parintii tai puscarie in locul hotului.
Shut_Me_Up
CITAT (MAVERICK_SS @ 7th September 2009, 11:41) *
Pai chiar de aceea nu trebuie sa te complici cu arme de airsoft si alte cele. Te incui in camera, suni la Politie si astepti sa vina sau BGS-ul sau Politia, nu de alta dar la noi legile ce privesc autoapararea sunt destul de incalcite si interpretabile asa ca daca pocnesti pe vreunul din hoti in cap te trezesti ca faci tu sau parintii tai puscarie in locul hotului.

Mda,am auzit si eu,zici ca traim in jungla,adica cum? Stai sa te omoare si sa te jefuiasca hotu` pana vin curcanii,pana se scarpina in fund si`si beau cafeaua..pff..In america parca,este legea aia ca poti face ce vrei cu hotii sau bla bla,daca sunt pe propietatea ta...
Ca si cu amenzile,minim 200 lei amenda pt parcare interzisa...jumate cat salaru romanului (am exagerat,dar cam asa)

P.S. O pistol nu cred ca depaseste un kil,sau putin peste smile.gif

MAVERICK_SS
Asta e tara noastra, daca ne place, daca nu. Cel mai bine e sa stai la bloc. Iti pui usa blindata si nu mai intra nici mascatii peste tine asa usor. smile.gif La mine nu-i stres, cand m-am mutat, am schimbat usa veche de la intrare cu una blindata si cum stau si la etajul 9, nu am treaba cu hotii.

Daca tot stai la casa, ia-ti un caine de paza. Iesi mai avantajos decat cu arme de airsoft si mai stiu eu ce.
Shut_Me_Up
smile.gif) Am un husky cat un cal,si latra numai de sarbatori,sau miercurea smile.gif)
Ciudat caine,de obiicei sare pe tine sa il mangai,asta la ori ce persoana smile.gif)
Aveam o corcitura mica,era mai buna de 1000 de ori decat blegu asta.

P.S. Il cheama Scooby-Doo happy.gif
Galacticul
Nu va luati replici de airsoft ( sunt replici, nu arme dry.gif ) pentru aparare. Ele sunt facute special pentru jocul de airsoft, nicidecum pentru autoaparare.

@boxerbull: nu, replicile de airsoft nu deriva din chinezariile alea, chinezariile alea deriva din replicile de airsoft. Airsoft-ul a aparut in anii 70', in Japonia.
greendog
Oameni buni, ma intreb pe ce lume traiti.
Armele airsoft sunt categorisite cumva la jucarii. Desigur, sunt oarecum periculoase, la fel de periculoase ca si armele alea infailibile care trag cu bolduri indoite propulsate de elasticul de la chilotzi.
Daca iei unul in oki ala esti.
La fel si daca te impiedici si iti intra pixul in gat si da de carotida.
Hai sa fim seriosi! Ce treaba are politia cu armele airsoft, ele pot fi folosite oriunde
nu pui alte fiinte vii in pericol si in genere este interzis sa trag cu ele in orice forma de viata.
Nu omoara, pishca un pic si cam atat, dar nu-i frumos.

Pentru autoaparare, da, exista arme de autoaparare, cu autorizare de la politie si pentru care
politia iti da, pe rand, autorizatia de cumparare si pe urma un permis de port arma.
Dupa ce ti se face un dosar care nu cere decat lucruri logice si de bun simt.

Abia atunci poti cumpara, detine, purta si folosi o arma de autoaparare.
Detalii despre armele de autoaparare comercializate in Romania si mai ales
despre legislatia ce reglementeaza regimul armelor de autoaparare si nu numai
le gasiti aici:
Arme de autoaparare vandute in Romania.
Hidd3n
ce-ar fi sa iti iei un caine ? unul mai putin prietenos ...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.