meniu flash + meniu html

cheloo emil

sal baieti ! am intampinat o problema si sper ca o sa ma ajutati voi sa o rezolv .
Am un meniu flash, unul dintre butoane se desface in alte 4 butoane, acele 4 fiind linkuri catre respectiv 4 pagini. Problema este ca vreau sa am si un meniu html si nu stiu cum sa fac pt butonul care se deschide . El nu este link catre nici pagina , dar nici nu pot sa pun in meniul html toate cele 4 nume pagini pt ca ar fi prea lung si in plus fiecare pagina este pt un cate un model de vila avand nume sugestive.

multumesc
gcm
nu ar fi mai bine sa dai si un link cu problema pe care o ai? ca sincer nu am inteles mare lucru ... sau pune o imagine...

again
dropdown orizontal vrea
cheloo emil
QUOTE(again @ Jan 7 2006, 21:17) *
dropdown orizontal vrea

..acum oricum nu mai conteaza ca nu mai folosesc varianta accea , dar totusi va mai zic o data:
am meniu flash , dar unul dintre butoane nu este link ci se deschide in alte 4 butoane flash ( ele fiind linkuri).
Pana aici ati inteles? laugh.gif
asa...si am zis ca vreau sa fac si un meniu html in footer ( ca sa ma indexeze motoarele de cautare) , dar nu stiu cum sa fac in cazul butonului care se deschide in alte 4 butoane. Am asa:

prima pagina / prezentare / servicii / locuinte( pt care nu exista link , ci se deschide in alte 4 butoane in meniul flash ) / contact

Eu zic ca mai explicit de atata nu pot sa fiu . Dar v-am spus nu mai folosesc varianata aceea , dar totusi vreau sa aflu raspunsul ...poate o sa am nevoie de le intr-un proiect urmator
.ral:cr
simplu, le pui deja desfasurate nu unu singur. su cu javascript merge cum vrei
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.