placerile sexuale ale femeilor
Pagini: 1, 2, 3, 4

sonyboy
hmm...sa zicem ca sunt boboc in "sex" si nu sa zicem, chiar sunt.am citit multe site-uri, dar vreau sa aud si aici de la fetele care viziteaza acest forum, placerile lor sexuale...mi-ar placea sa cunosc cat mai mult posibil.va multumesc!!
evilone
E mai simplu decât pare. Întreab-o pe fata cu care ești, pune-o să-ți arate. Așa mergi la sigur. Sunt lucruri care unora le plac iar altora nu.

Fr3ak
da chiar n-are rost sa pregatesti chestia asta pana nu esti gata sa faci sex. iar cand esti gata sa faci sex cu o fata inseamna ca nu mai esti jenat/inhibat sa o intrebi. deci, sunt de acord cu evilone
sonyboy
k...10x dudes smile.gif ...o sa o intreb pe ea smile.gif.doar ca am observat ca nu ma prea lasa sa cobor in josul ei asa usor, si daca ma lasa, scapa de inhibitii si savureaza.si de asta ma gandesc ca va fi mai greu sa scot ceva de la ea.in fine, eu incerc.oricum mersi inca o data!
evilone
Păi nu te du direct jos. biggrin.gif
Luptă pe alte fronturi până scapă de inhibiții. smile.gif
Fr3ak
cum era in bancul ala: sarutul = bati la etaj ca sa iti deschida la parter biggrin.gif
succes omule!
sonyboy
QUOTE(evilone @ Jan 3 2006, 16:08) *
Păi nu te du direct jos. biggrin.gif
Luptă pe alte fronturi până scapă de inhibiţii. smile.gif

pai ma pot lupta eu, ca ea e mai egoista si vrea numai ea...cel putin vrea sa domine...nu va avea de ales, va trebui sa cedeze. rolleyes.gif
mersi

QUOTE(Fr3ak @ Jan 3 2006, 16:47) *
cum era in bancul ala: sarutul = bati la etaj ca sa iti deschida la parter biggrin.gif
succes omule!
bat eu cat bat, dar ea coboara prima si...si eu vreauuuuu harhar.gif ..in fine o sa vad ce pot face..cred ca o sa iau o pereche de catuse sa o leg de pat biggrin.gif..muahahahahaha!!!

evilone
Dacă ea coboară dar pe tine nu te lasă, e posibil să aibă alte temeri. Ex: teama de a rămâne însărcinată. Cel mai simplu e să discuți cu ea.
angel
QUOTE(evilone @ Jan 4 2006, 12:17) *
Dacă ea coboară dar pe tine nu te lasă, e posibil să aibă alte temeri. Ex: teama de a rămâne însărcinată. Cel mai simplu e să discuți cu ea.

insarcinata ??? de la limbutze ? biggrin.gif ca la asta se refera (cred) eroul de mai sus...

Deci sonyboy, ii explici exact ce vrei, fara inhibitii, folosesti cuvinte frumoase, ii gesticulezi cam ce ai vrea sa ii faci sau sa iti faca si daca e fata buna, intelege. Dar sa nu te apuci sa ii zici din prima de toate fanteziile ca se sperie si fuge...biggrin.gif

Nu acum serios, discuta cu ea, intreab-o exact ce i-ar place sa faceti si inlove.gif mult coolspeak.gif
evilone
Nu de la limbuțe. Poate se teme că de la limbuțe se poate ajunge ușor la altceva.
angel
pai da, ok cu asta...dar exista prezervativ de ceva vreme...smile.gif

sau nu vrea sex ? asta e cu totul alta problema...ori e prea mica si se gandeste la consecinte si te-as sfatui sa o lasi sa decida ea daca vrea acum sau peste 20 de ani biggrin.gif ...ori nu vrea pana nu se simte pregatita si asta la fel...o lasi sa fie pregatita, nu forta nota ca strici treaba...
sonyboy
QUOTE(angel @ Jan 4 2006, 13:47) *
pai da, ok cu asta...dar exista prezervativ de ceva vreme...smile.gif

sau nu vrea sex ? asta e cu totul alta problema...ori e prea mica si se gandeste la consecinte si te-as sfatui sa o lasi sa decida ea daca vrea acum sau peste 20 de ani biggrin.gif ...ori nu vrea pana nu se simte pregatita si asta la fel...o lasi sa fie pregatita, nu forta nota ca strici treaba...

mai..uite cum sta treaba...eu am 20.am avut fimoza.am intalnit-o p ea, ea are 23. mi-a descoperit problema, a insistat sa merg sa imi rezolv problema.ok, problema am rezolvat-o de o luna, sunt ca nou biggrin.gif.are o mare dorinta sexuala, nu e vb ca ii este frica sau restu, deloc, ea nu este la prima experienta. inainte de vacanta a plecat din tara si revine cand incepe scoala...asa am avut timp sa ma vindec, ca de nu...la dorinta pe care o are, nu stiu cum scapam...deci nu ii este frica deloc de ce ar putea urma, doar atat...ma lasa greu sa cobor in josul ei...si dupa ce termin...nu ma lasa sa ma ling pe bot, se ocupa ea de asta si aceeasi chestie si cu degetele...hmmm...curios...dar ce pot sa fac? o las sa faca ce vrea ea...va e clara situatia acum?
va multumesc, sunteti super
Irys
Mie-mi place sa mi se faca masaj... Btw, shum, inca imi mai datorezi unul wub.gif
florina
QUOTE(sonyboy @ Jan 4 2006, 14:10) *
mai..uite cum sta treaba...eu am 20.am avut fimoza.am intalnit-o p ea, ea are 23.mi-a descoperit problema, a insistat sa merg sa imi rezolv problema.ok, problema am rezolvat-o de o luna, sunt ca nou biggrin.gif.are o mare dorinta sexuala, nu e vb ca ii este frica sau restu, delok, ea nu este la prima experienta.iainte de vacanta a plecat din tara si revine cand incepe scoala...asa am avut timp sa ma vindec, ca de nu...la dorinta pe care o are, nu stiu cum scapam...deci nu ii este frik deloc de ce ar putea urma, doar atat...ma lasa greu sa cobor in josul ei...si dupa ce termin...nu ma lasa sa ma ling p bot, se ocupa ea de asta si aceeasi chestie si cu degetele...hmmm...curios...dar ce pot sa fac?o las sa faca ce vrea ea...va e clara situatia acum?
va multumesc, sunteti super

eu zic sa o las pe ea sa-ti faca ce ii vrea inimioara scratchchin.gif
sonyboy
QUOTE(florina @ Jan 5 2006, 09:39) *
eu zic sa o las pe ea sa-ti faca ce ii vrea inimioara scratchchin.gif

si eu??mai fetelor, sunteti cam egoiste...

QUOTE(Irys @ Jan 5 2006, 05:03) *
Mie-mi place sa mi se faca masaj... Btw, shum, inca imi mai datorezi unul wub.gif

h3h3...si stai cuminte cuminte? inlove.gif mai shum....treci la treaba, ce faci mai baiatule? biggrin.gif
florina
QUOTE(sonyboy @ Jan 5 2006, 10:43) *
si eu??mai fetelor, sunteti cam egoiste...

pai sa-ti faca tie ce vrea ea. ce, tu nu castigi nimic din asta? eheyebrow.gif
sonyboy
QUOTE(florina @ Jan 5 2006, 14:38) *
pai sa-ti faca tie ce vrea ea. ce, tu nu castigi nimic din asta? eheyebrow.gif

pai, ba da...dar as vrea sa ii ofer si eu ceva in schimb... mellow.gif..adik, vtreau sa spun ca e f placut si sa poti face pe cineva sa simta placere, nu numai sa primesti...am i right?
asdf
am citit tot ce era aici si n-am inteles nimic. poti sa fii putin mai concis? care-i problema ta?
las-o pe ea sa-si vada de treaburile ei. nu-ti place ca ti-o suge sau ce naiba nu-ti place tie?
sonyboy
ahh...ce-mi place...ce comici suntreti...fiti siguri ca o sa inchiriez un apartament cu un pat matrimonial si acolo o sa fie tot tacamul:D
o sa incerca...dar nu trebuie sa incerc, va vrea ea si 2 pahare de vin...cred ca lacrima.... isi face efectul in 2 pahare dublu la o domnisoara...

QUOTE(asdf @ Jan 5 2006, 15:43) *
am citit tot ce era aici si n-am inteles nimic. poti sa fii putin mai concis? care-i problema ta?
las-o pe ea sa-si vada de treaburile ei. nu-ti place ca ti-o suge sau ce naiba nu-ti place tie?

mi-ar place so pot tachina si eu mai...intelegi?imi place ce face, dar vreau si eu.capish?

QUOTE(sebulbus @ Jan 5 2006, 15:54) *
ah well. in 15 ani vine menopauza. si dupa ce ca nu prea ii place, atunci nici nu va mai simti nevoia. smile.gif

off-topic: imbat-o si tu

si nu e ca nu ii place, pt ca daca reusesc, usor usor sa ajung pana jos...savureaza si ea placerea.deci nu se pune problema asa!

QUOTE(Domnita @ Jan 5 2006, 16:15) *
da, merge si asa, dar daca e una ca mine care dupa doua pahare de vin cade lata, atunci se pomeneste ca linge cadavre.. naughty.gif

laugh.gif esti tare...nici eu nu rezist prea bine, dar am observat intr-o seara ca rezist totusi mai bine decat ea...deci nu o sa iau somn.eu inaintea ei, si nu o voi lasa nici po ea sa ia:D...iar pt tine console.gif

QUOTE(Domnita @ Jan 5 2006, 15:49) *
ca nu inghite. naughty.gif

si, nu...nu e nici ca nu inghite...ca nu s-a ajuns pana acolo inca...dar cred ca inghite...intr-o seara am oprit-o din ce facea ca de nu...powwww...si dupa un timp m-a intrebat de ce am oprit-o si cand i-am spus mi-a raspuns "si ce era?"...treaba era ca eram la ea in camera si erau si colegele ei in camera, numai ca ea are patul dedesubt si a atarnat niste paturi de ala de sus si a facut un "cort"in fine...nu aveam cum sa ies de acolo gol si sa ma duc sa ma spal, deci se subantelege ca se ocupa ea...hmmm dry.gif..... si...nu m-ar fii deranjat daca n-ar inghiti..ar fii ultima problema care m-ar putea preocupa...atata timp cat se simte bine cu ceea ce face.i love her wub.gif
sebulbus
alcoolul in exces scade performantele. mai bine joaca-te de-a masaj, ulei aromat, chestii deastea.

din nou off-topic: nu somn mai, caras trebuie.

si din nou, ma tu ai patit ceva? never ever nu opri o femeie din ce face. daca o considera jignire te-ai ars si nu mai pupi niciodata ce presta.
sonyboy
QUOTE(sebulbus @ Jan 5 2006, 16:38) *
alcoolul in exces scade performantele. mai bine joaca-te de-a masaj, ulei aromat, chestii deastea.

din nou off-topic: nu somn mai, caras trebuie.

si din nou, ma tu ai patit ceva? never ever nu opri o femeie din ce face. daca o considera jignire te-ai ars si nu mai pupi niciodata ce presta.

ahm...da...si asta e clar ca o sa o incerc:D

QUOTE(sebulbus @ Jan 5 2006, 16:38) *

confusedsmiley.png ok....dar daca se supara dup-aia ca mi-am dat drumu...
Fr3ak
mai, omul asta nu numai ca nu ii egoist, da ii darnic ca dracu. bravo tie sonyboy. dar vorba aceea, daca tot nu stii ce sa ii faci, intreab-o!!! iar daca nici ea nu stie, pune-te sa citesti pe reviste de specialitate (sandra brown si din alea biggrin.gif) acum serios, te referi doar la sex oral sau orice placere sexuala?
florina
QUOTE(Fr3ak @ Jan 5 2006, 18:00) *
dar vorba aceea, daca tot nu stii ce sa ii faci, intreab-o!!!

pune-o sa-ti scrie o..scrisoare, un mail, sau vb pe messenger ca o sa-i fie mult mai usor sa spuna happy.gif
Fr3ak
trebuie sa te contrazic aici florina. nu neaparat merge faza asta, probabil ca depinde de om. da de altfel multa lume isi pune intrebarea asta dar se rezolva. fa si tu diferite chestii si vezi care dintre ele ii plac. este ceva ce se numeste "experienta", iar oamenii spun ca acest lucru se dobandeste, nu se invata. biggrin.gif succes! (iar daca tot nu iese, prea rau nu te poti simti, ca doar nimeni nu se supara daca nu trebuie sa lucreze tongue.gif)
sonyboy
QUOTE(Fr3ak @ Jan 5 2006, 18:00) *
mai, omul asta nu numai ca nu ii egoist, da ii darnic ca dracu. bravo tie sonyboy. dar vorba aceea, daca tot nu stii ce sa ii faci, intreab-o!!! iar daca nici ea nu stie, pune-te sa citesti pe reviste de specialitate (sandra brown si din alea biggrin.gif) acum serios, te referi doar la sex oral sau orice placere sexuala?

pai ma refer la sex oral, combinat cu ceva masaj erotic dry.gif ..he he pana la urma o sa reusesc:D
http://www.sexaz.ro/content/tinerii-si-sexul.htm
este foarte folositor...
treaba e ca ea ar fii toata ziua cu organul meu in mana si in alte parti, iar mie imi da peste degete daca in timpul asta imi plimb mainile pe "unde nu trebuie biggrin.gif "dar nu e asa grav...pana la urma accepta ea, dar ma intreb de ce doar daca insist ?de ce nu ma trimite ea? hmmm. ce ma tot plang...that's ok biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.