costinasa
27th February 2006, 10:07
si cand apare un firmware? stie cineva?
DragosVok
10th March 2006, 09:38
Salut!am citit pe acest forum km tot ce se poate despre acest subiect...dar informatia era raspandita in mai multe topicuri ca nu am inteles pana la urma daca s-a gasit o solutie de upgrade! Bineinteles ca si problema mea este km aceeasi cu subtitrari prea mici si prost asezate pe ecran...Totusi, il am de vreo 3 luni si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el...avand in vedere ca a fost vreo 160 de lei...uneori probleme cu divx-uri...
Deci?poate cineva sa ma ajute cu niste lamuriri despre un eventual upgrade?
Multumesc!
DragosVok
12th March 2006, 23:07
Salut!am citit pe acest forum km tot ce se poate despre acest subiect...dar informatia era raspandita in mai multe topicuri ca nu am inteles pana la urma daca s-a gasit o solutie de upgrade! Bineinteles ca si problema mea este km aceeasi cu subtitrari prea mici si prost asezate pe ecran...Totusi, il am de vreo 3 luni si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el...avand in vedere ca a fost vreo 160 de lei...uneori probleme cu divx-uri...
Deci?poate cineva sa ma ajute cu niste lamuriri despre un eventual upgrade?
Multumesc!
Mtz
13th March 2006, 02:31
Am unit eu threadurile deschise de tine in acest thread.
Nu mai deschide aiurea threaduri noi. Citeste regulamentul.
enjoy,
Mtz
Bursa
27th December 2006, 16:22
Salut am o prb cu 536h. Citeste doar Cd-urile nu si DVD-urile.Problema de firmware?Si daca da exista undeva update pt el?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.