Divx Ultraline 536H
Pagini: 1, 2

costinasa

si cand apare un firmware? stie cineva?
DragosVok
Salut!am citit pe acest forum km tot ce se poate despre acest subiect...dar informatia era raspandita in mai multe topicuri ca nu am inteles pana la urma daca s-a gasit o solutie de upgrade! Bineinteles ca si problema mea este km aceeasi cu subtitrari prea mici si prost asezate pe ecran...Totusi, il am de vreo 3 luni si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el...avand in vedere ca a fost vreo 160 de lei...uneori probleme cu divx-uri...

Deci?poate cineva sa ma ajute cu niste lamuriri despre un eventual upgrade?

Multumesc!

DragosVok
Salut!am citit pe acest forum km tot ce se poate despre acest subiect...dar informatia era raspandita in mai multe topicuri ca nu am inteles pana la urma daca s-a gasit o solutie de upgrade! Bineinteles ca si problema mea este km aceeasi cu subtitrari prea mici si prost asezate pe ecran...Totusi, il am de vreo 3 luni si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el...avand in vedere ca a fost vreo 160 de lei...uneori probleme cu divx-uri...

Deci?poate cineva sa ma ajute cu niste lamuriri despre un eventual upgrade?

Multumesc!
Mtz
Am unit eu threadurile deschise de tine in acest thread.
Nu mai deschide aiurea threaduri noi. Citeste regulamentul.

enjoy,
Mtz
Bursa
Salut am o prb cu 536h. Citeste doar Cd-urile nu si DVD-urile.Problema de firmware?Si daca da exista undeva update pt el?
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.