florinn
29th December 2005, 13:39
Salut,
Tot incerc sa pun un tabel exel intr-o pagina html, si nu reusesc nici cum, numai cu Copy->Paste, numai ca asa normal ca nu se mai modifica valorile pe pagina, copiaza doar tabelul si nu mai respecta nici un calcul din tabel.
Stie cineva cum pot pune de exemplu cu PowerPoint un tabel exel pe o pagina?
TheNutz
29th December 2005, 17:43
QUOTE(florinn @ Dec 29 2005, 13:39)

Salut,
Tot incerc sa pun un tabel exel intr-o pagina html, si nu reusesc nici cum, numai cu Copy->Paste, numai ca asa normal ca nu se mai modifica valorile pe pagina, copiaza doar tabelul si nu mai respecta nici un calcul din tabel.
Stie cineva cum pot pune de exemplu cu PowerPoint un tabel exel pe o pagina?
sa mor de am inteles ceva
excel nu stie sa salveze si .html? din file > save as?
si in powerPoint incearca si import-ul
petman
29th December 2005, 17:47
Save as.... si daca vrei sa mai modifici acel fisier ii dai click dreapta - edit si iti deschide in excel.
Daca vrei sa il salveze automat in html dupa fiecare modificare alege "publish" - te descurci tu pe acolo....
florinn
30th December 2005, 11:24
FrontPage,nu powerpoint, aici am gresit eu,
Dar faza cu SaveAs... nu ma ajuta, fiindca il salveaza in htm ca un tabel text, iar mie imi trebuie sa il salveze ca un tabel excel, sa ramana cababilitatile fiecarui patratel din acel excel de a calcula valori noi la schimbarile din tabel.
TheNutz
30th December 2005, 20:03
zuppy
30th December 2005, 20:05
nu se poate, trebuie sa scrii tu de mana codul javascript care sa-ti permita sa faci asa ceva
danburzo
3rd January 2006, 17:26
daca nu ma insel, cand dai save as web page este o optiune acolo cu add interactivity sau asa ceva... dar oricum nu merge decat cu IE + Office Web Components...
florinn
4th January 2006, 02:32
Aha, atunci ma descurc eu asa, desi e mult mai complicat.
Mersi.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.