Efect de glow

Nigel

Ca să fiu mai ușor înțeles, cum e făcut efectul stelei din vîrful bradului?

www.123greetings.com/events/christmas/merry_christmas/christmas17.html

sau cum se face flacăra lumînăriilor?

www.123greetings.com/events/christmas/merry_christmas/christmas44.html

sau

www.123greetings.com/religion/christianity/christ4.html

Vă mulțumesc pt răbdare smile.gif

Dacă ziceți că se poate numa în Flash, cu ce versiune? eu am Flash 5.
radd
ai Flash 5 deci traiesti prin 2002...
efectul care-l doresti se face cu orice program care are timeline pt animatie.
iti trebuie 2-3 stage-uri diferite ale flacarii si un mini efect de gradient/radian pe ea. banal, dureaza cam 5 minute (chiar si fara mouse la calculator) smile.gif
bafta !

Nigel
La cît de sumar mi-ai spus, char că-mi trebuie multă baftă smile.gif
Bine, o s-o las pe altădată, cînd sper să fiu mai avansat.

Am Flashu 5 deoarece la monitorul meu de 15"... asta e. Am pus o dată și MX 2004 și mi-o mai rămas scena doar un pătrățel mic undeva în mijloc. Restu de jur împrejur numa paneluri și bare de meniu, casete de scule, etc.
Mulțumesc oricum.
skid
QUOTE(Nigel @ Jan 6 2006, 03:17) *
Am Flashu 5 deoarece la monitorul meu de 15"... asta e. Am pus o dată și MX 2004 și mi-o mai rămas scena doar un pătrățel mic undeva în mijloc. Restu de jur împrejur numa paneluri și bare de meniu, casete de scule, etc.
Mulțumesc oricum.

eu am Flash 8 si monitor de 14 smile.gif
panelurile se pot face si mai mici sau chiar scoase....asta e cel mai absurd motiv care l-am auzit vreodata.
bet444
Vezi fla-ul atasat, e flash5.
Asa arata metoda cea mai simpla pt efecte de genu` asta.
Pt un swf cat mai mic, trebuie facut efectul din ActionScript, dar e mai complicat si nu stiu daca ai intelege (spui ca nu esti avansat)

peacefingers.gif
gcm
faci niste triunghiuri cu doua laturi lungi, le pui cap la cap si faci un mask cu efect de radial...iti explic mai in detaliu cand o sa am timp, ca ma grabesc...
Nigel
Bine, nu aștept explicațiile. Nu arde smile.gif
Aia nu știam, care e rolul măștii, dacă se folosește masca, apoi radial cu Flash 5 nu cred că se poate și să-ți alegi culoarea.

Thade
QUOTE(Nigel @ Dec 29 2005, 01:10) *
Ca să fiu mai ușor înțeles, cum e făcut efectul stelei din vîrful bradului?

www.123greetings.com/events/christmas/merry_christmas/christmas17.html

sau cum se face flacăra lumînăriilor?

www.123greetings.com/events/christmas/merry_christmas/christmas44.html

sau

www.123greetings.com/religion/christianity/christ4.html

Vă mulțumesc pt răbdare smile.gif

Dacă ziceți că se poate numa în Flash, cu ce versiune? eu am Flash 5.

Uite acilea ceva usor de urmat si merge si in FL5 peacefingers.gif
http://www.permadi.com/tutorial/flashglow/index.html
cornelyu
Efectul e integrat in Flash 8 Professional, dar nu te sfatuiesc.Cauta fire effect, fire, or something similar pe actionscript.org, sau flashkit.com sect movies, studiaza putin fla-urile, sunt cateva efecte de o calitate exceptionala acolo, in general se face ce ti s-a spus in primul raspuns, trb multe experimente pana iti iese ceva acceptabil.alta solutie: utilizarea de efecte in 3dsmax sau after effects si importarea in flash, dar nu e cazul ex tau in care s-a utilizat exclusiv flash, colors, forms, alfa coef...experimenteaza
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.