aionaro
28th December 2005, 14:21
ma intereseaza comandarea si montarea unor jaluzele verticale.
din experienta voastra imi puteti furniza ceva adrese de firme din Bucuresti, de serviciile carora ati fost multumiti.
eventual si preturi pe mp.
din prospectarea pietei am observat ca unii dau pretul total pe metru patrat, care include tot, inclusiv transport si montare, iar altii au preturi diferite pe material (metri patrati) respectiv sina (metri liniari).
aveti idee daca in functie de materialul folosit la lamele (poliester, fibre textile, PVC, fibra de sticla) se reduce cantitatea de lumina care patrunde in camera, cand jaluzelele sunt inchise?
allexxei
11th January 2006, 09:24
QUOTE(aionaro @ Dec 28 2005, 14:21)

din experienta voastra imi puteti furniza ceva adrese de firme din Bucuresti, de serviciile carora ati fost multumiti.
din prospectarea pietei am observat ca unii dau pretul total pe metru patrat, care include tot, inclusiv transport si montare, iar altii au preturi diferite pe material (metri patrati) respectiv sina (metri liniari).
aveti idee daca in functie de materialul folosit la lamele (poliester, fibre textile, PVC, fibra de sticla) se reduce cantitatea de lumina care patrunde in camera, cand jaluzelele sunt inchise?
Incearca aici. Eu am pus cu ei si sunt seriosi. Cred ca au si cele mai mici preturi! Nu stiu daca cele de pe site sunt actualizate, ar fi bine sa dai telefon sau sa te duci la magazin!
jaluzele verticale
vektor12
11th January 2006, 09:27
ce inseamna aici?
Celest
11th January 2006, 09:34
Exclusively Reserved este o comapnie tanara in plina ascensiune, cu o echipa de profesionisti (??) dinamica si entuziasta.
Brandi
11th January 2006, 17:23
Mai poti incerca si aici.
Eu mi-am pus de la ei acum cca. 2 luni si sunt foarte multumit. E adevarat ca nu sunt cei mai buni la pret, dar la mine a primat calitatea.
allexxei
12th January 2006, 10:59
QUOTE(vektor12 @ Jan 11 2006, 09:27)

ce inseamna aici?
Aici inseamna link-ul ala de mai jos. Mai greseste omu.
Si nu mai sariti asa la mine ca nu faceam reclama la web site, faceam reclama la jaluzele, ce naiba !
aionaro
16th January 2006, 17:18
multumesc pentru informatii
Ion_de_la_Raion
17th January 2006, 03:26
QUOTE(allexxei @ Jan 11 2006, 09:24)

Incearca aici. Eu am pus cu ei si sunt seriosi. Cred ca au si cele mai mici preturi! Nu stiu daca cele de pe site sunt actualizate, ar fi bine sa dai telefon sau sa te duci la magazin!
jaluzele verticale
La site-ul ala nu sint poze, doar la niste chestii care seaman cu niste covorase de iuta.
Apropo, ce sint jaluzele vericale ? Nu toate sint verticale ?
aionaro
17th January 2006, 15:03
exista si orizontale, de PVC sau aluminiu.
Ion_de_la_Raion
18th January 2006, 13:57
Hmmmm. Cred ca imi fac o impresie generala acuma... Alea verticale sint cumva ca draperiile ? Iar cele orizontale le ridici si cobori pe verticala ? Draperiile verticale sint pana jos ?
aionaro
19th January 2006, 11:08
nu-i obligatoriu sa fie pana jos. se fac la comanda.
netcupeter
28th March 2006, 12:06
"Transparenta : opac
Compozitie : 100% poliester
Greutate specifica : 170 gr/m²
Grosime : 0.22 mm
Transmitanta : 6-7
Tratament antistatic : Da"
Vreau sapun niste jaluzele verticale, dar as vrea sa ma informez inainte. As vrea sa fie cat mai mate posibil, dar sa nu "sara calu'"la pret.
Lamuriti-ma, va rog, cam cum influenteaza caracteristicile de mai sus calitatea jaluzelelor. Am vazut ca aproximativ la toate scrie opac. ???? Deci toate au aceeasi opacitate? Transmitanta????
mortal
30th March 2006, 07:50
Interesant! Cineva????
andreit007
30th March 2006, 13:22
Eu am jaluzele verticale cauciucate si sunt opace 100% (noaptea nu vad nici macar umbre in sufragerie unde este lumina aprinsa, privind de pe balcon). Le-am pus cu o firma din Home Design Mall (vis-a-vis de stadionul Steaua) si au costat vreo 6-7 milioane toamna trecuta: sufragerie- verticale cauciucate; dormitor- verticale clasice; bucatarie- orizontale din aluminiu
netcupeter
30th March 2006, 13:26
QUOTE(andreit007 @ Mar 30 2006, 14:22)

Eu am jaluzele verticale cauciucate si sunt opace 100% (noaptea nu vad nici macar umbre in sufragerie unde este lumina aprinsa, privind de pe balcon). Le-am pus cu o firma din Home Design Mall (vis-a-vis de stadionul Steaua) si au costat vreo 6-7 milioane toamna trecuta: sufragerie- verticale cauciucate; dormitor- verticale clasice; bucatarie- orizontale din aluminiu
6-7 milioane doar sufragerie sau cu totul?
andreit007
11th April 2006, 20:05
QUOTE(netcupeter @ Mar 30 2006, 14:26)

6-7 milioane doar sufragerie sau cu totul?
cu totul... scuze pt intarziere
zfcristian
29th April 2006, 10:59
ce m-ar interesa sa stiu este legat de intretinerea lor, se pot spala sau... cum si cam la cat timp se face in masura in care in sufragerie se fumeaza iar la bucatarie se mai si gateste si nu am hota?
coje79
14th June 2006, 07:12
Salutare! In Iasi, o firma de incredere si cu preturi rezonabile, stie cineva? Eventual chiar 2-3 firme, ca putina comparatie nu strica.
Multzam.
kristinam
10th July 2007, 22:58
QUOTE(aionaro @ Dec 28 2005, 15:21) [snapback]1135571[/snapback]
iti recomand www.ccdesign.ro
kristinam
10th July 2007, 23:04
QUOTE(zfcristian @ Apr 29 2006, 11:59) [snapback]1461285[/snapback]
ce m-ar interesa sa stiu este legat de intretinerea lor, se pot spala sau... cum si cam la cat timp se face in masura in care in sufragerie se fumeaza iar la bucatarie se mai si gateste si nu am hota?

se pot spala..dar depinde de calitatea lor..eu am avut la bucatarie jaluzele verticale dintr-un material prost si ieftin si a iesit culoarea din ele !
daca sunt de o calitate ok...le poti lasa cateva ore la inmuiat cu apa si detergent, si apoi le cureti cu buretele daca sunt patate.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.