N-am caldura in scoala!

ripper

Deoarece suntem in renovari de vreo doi ani si trebuia sa se incheie in octombrie 2002(acum s-a prelungit pana in februarie 2004)papagalul meu de director(care ulterior si-a dat demisia)nu a supravegeat de loc lucrarile care se faceau pe acolo!Drept urmare cand a venit Iliescu sa ne deschida anul scolar,baietii au asfaltat juma de curte fara sa bage tevile pentru centrala ce urma a fi pusa.La vreo 3 saptamani au inceput sparturile...au pus conductele in sfarsit...prost!Da-i si sparge iar,modifica totul,in sfarsit,le-au pus!Alta acum:centralei pe care tocmai au luat-o ii trebuie un debit si o presiune mai mare de gaze ca sa poata functiona!Pe langa liceul nostru nu exista o astfel de conducta la care sa ne legam,ci numai la vreo 3 km afara di oras este o magistrala care sa poata face sa functioneze la parametri normali centrala!Ce s-au gandit ei:hai s-o modificam sa o facem sa mearga pe motorina pana una alta!Zis si facut,au dat 200 mil lei ca s-o modifice,cumpara o tona si ceva de benzina saptamanal,ce sa-i faci daca sunt finantati puternic...pana la urma vor renunta la asta(cam in cateva zile)si de atunci n-o sa mai am caldura!Si ce frig se anunta...vai de mine sunt in Romania!
Gioro_T
Originally posted by ripper
... vai de mine, sunt in Romania!

m ...
pur si simplu incredibil.
cata prostie !
Sau cre' ca mai bine zis "prea multe pretexte de prostie pentru cobjeala de fonduri ..." !!!

The|SpAwN
Mda.. pai numa in romania se mai face aje ceva smile.gif tot ceea ce e de stat e bataie de joc. In oradea, toate liceele arata cum arata.. unul singur, facut de ceva italieni , arata mai misto (termopane, gresie, alarma, etc). Si incalzire avem si prin calorifere si prin radiatoare electrice... deci. nu se prea pune problema frigului smile.gif Pe langa cum arata scoala, taxele moderate.... ata e.. ce e romanesc sucks... si tre sa recunoastem ! biggrin.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.