Serviciile video de la ORANGE
Pages: 1, 2

onlyone
Foloseste cineva serviciile video on line de la orange?
Daca are cineva un link direct, care sa treaca peste pagina de verificare a tipului de telefon il rog sa il posteze aici.
Multumesc.
nsec
pentru ProTV International LIVE :
wsp://62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/protvint.3gp

pentru N24 LIVE :
wsp://62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/n24.3gp

BAFTA !
yanq
QUOTE(nsec @ Dec 22 2005, 20:53) *

pentru N24 LIVE :
BAFTA !

Functioneaza si pe un Nokia 6680 aflat in reteaua Connex? sau sunt "dedicate" doar celor cu Orange?
Cosconor
Nu, numai de pe Orange, e si normal, mai ales cand stii ca si portalul lor Orange World nu poate fi accssat decat de pe mobilele Orange (acum e la fel si la Connex, de cand au lansat Play-ul, dar inainte oricine putea accesa vechiul portal, indiferent daca avea mobil CNX sau nu).
onlyone
in legatura cu linkurile de mai sus... deocamdata la mine nu functioneaza...
sunt functionale sau deocamdata suspendate din cauza lucrarilor la infrastructura de date?
onlyone
Sa revenim...
Oricine e pe orange si are telefon compatibil cu transmisii video este rugat sa incerce link-urile de mai sus si sa posteze daca ii functioneaza sau nu, precum si modelul de telefon folosit
nsec
in loc de "wsp" puteti pune "http" ... eu am un spv c500 si merg ambele ...
ps. wsp e pentru wap iar http e pentru apn internet ... momentan nu merge wap-ul ... am inteles ca se lucreaza ...
Spiritul
nu o sa mearga la nimeni pentru ca in acel link se gaseste autentificarea celui care a accesat acea pagina, respectiv numarul de telefon - dupa cum bine observati.
Tot ce puteti incerca este sa schimbati numarul de telefon ... si mai vedeti ...
vladut_v
Sa ma lamureasca si pe mine cineva ...

1. Este nevoie obligatoriu de acoperire si accelerare EDGE peste GPRS ca sa ai acces la serviciile video din Orange World, sau ajunge si conexiunea GPRS clasica?

2. Cum se furnizeaza serviciul asta? Prin streeming video in direct sau prin descarcare de material inregistrat (ca in Play la Connex in parteneriat cu RealitateaTv) ?

3. (putin off-topic) Cand intru pe wap-gprs prin wap unlimited de exemplu, de pe un prepay ... si intru in acoperire EDGE ... se trece automat pe EDGE ? Altfel zis, EDGE e disponibil si pe prepay ?

Deocamdata telefonul pe care il folosesc, Samsgung E720, nu este compatibil cu serviciul video ORG ... are cineva vreo idee de ce ? Cei de la suport tehnic nu au avut sau nu au vrut sa mi-o expuna ...

Multumesc !
alemat
QUOTE(Spiritul @ Dec 23 2005, 16:26) *
nu o sa mearga la nimeni pentru ca in acel link se gaseste autentificarea celui care a accesat acea pagina, respectiv numarul de telefon - dupa cum bine observati.
Tot ce puteti incerca este sa schimbati numarul de telefon ... si mai vedeti ...

Nu cred ca nr lui e 0744441234, totushi smile.gif
Spiritul
QUOTE(vladut_v @ Dec 23 2005, 16:30) *
Sa ma lamureasca si pe mine cineva ...

1. Este nevoie obligatoriu de acoperire si accelerare EDGE peste GPRS ca sa ai acces la serviciile video din Orange World, sau ajunge si conexiunea GPRS clasica?

2. Cum se furnizeaza serviciul asta? Prin streeming video in direct sau prin descarcare de material inregistrat (ca in Play la Connex in parteneriat cu RealitateaTv) ?

3. (putin off-topic) Cand intru pe wap-gprs prin wap unlimited de exemplu, de pe un prepay ... si intru in acoperire EDGE ... se trece automat pe EDGE ? Altfel zis, EDGE e disponibil si pe prepay ?

Deocamdata telefonul pe care il folosesc, Samsgung E720, nu este compatibil cu serviciul video ORG ... are cineva vreo idee de ce ? Cei de la suport tehnic nu au avut sau nu au vrut sa mi-o expuna ...

Multumesc !

1. Merge si pe GPRS - vezi cazul SPV C-500 -- si merge bine
2. Prin streaming
3. Da este disponibil
Dupa cum spuneam la puctul 2 se face streaming .. si telefonul tau nu stie streaming ... ci doar redare si inregistrare ...

QUOTE(alemat @ Dec 23 2005, 16:32) *
Nu cred ca nr lui e 0744441234, totushi smile.gif

de ce? nu mai au voie astia de la Orange sa stea pe forum? tongue.gif
alemat
QUOTE(Spiritul @ Dec 23 2005, 16:37) *
de ce? nu mai au voie astia de la Orange sa stea pe forum? tongue.gif

lol smile.gif
nsec
QUOTE(Spiritul @ Dec 23 2005, 16:26) *

nelu chelu` ... sorry ... pana acum te vedeam ca un user mai "rasarit" ... ti-am trimis si pm si ti-am explicat despre ce e vorba si vad ca tot nu pricepi ... acel numar de telefon se afla in link-ul tuturor persoanelor care doresc sa acceseze un anumit post de televiziune live streaming pe orange ... de curiozitate incearca sa suni la numarul respectiv si vei descoperi america ... god ...
numarul apartine orange-ului .

cine a incercat link-urile poate confirma sau infirma daca acestea functioneaza ...
onlyone
QUOTE(nsec @ Dec 23 2005, 21:03) *
nelu chelu` ... sorry ... pana acum te vedeam ca un user mai "rasarit"

Subscriu la ce a scris nsec smile.gif

@nelu chelu' daca nu stii despre ce e vorba, mai bine taci si ramai intelept. Este evident ca userul care a furnizat aceste linkuri si caruia ii adresez multumiri stie ce zice.
Oricum lista de telefoane care merg si care nu merg ramane deschisa deci va rog sa incercati in continuare si sa postati tipul de telefon folosit si daca merge sau nu pe orange-video
nsec
QUOTE(nsec @ Dec 23 2005, 21:03) *
nelu chelu` ... sorry ... pana acum te vedeam ca un user mai "rasarit" ... ti-am trimis si pm si ti-am explicat despre ce e vorba si vad ca tot nu pricepi ... acel numar de telefon se afla in link-ul tuturor persoanelor care doresc sa acceseze un anumit post de televiziune live streaming pe orange ... de curiozitate incearca sa suni la numarul respectiv si vei descoperi america ... god ...
numarul apartine orange-ului .

cine a incercat link-urile poate confirma sau infirma daca acestea functioneaza ...

offtopic: sper ca @spiritul sa ia faza cu "nelu chelu" ca o mica si nevinovata gluma ... in foarte multe cazuri am vazut ca @spiritul aduce informatii utilie deci nu vreau sa fiu inteles gresit ...

acum ca gresala a fost reparata trecem ontopic...

@onlyone cum a fost experienta de video streaming pe al tau SE K300i ? s-a vazut bine ? explica cum ai facut si daca a functionat link-ul ...

Craciun Fericit !
Spiritul
QUOTE(nsec @ Dec 24 2005, 00:51) *
offtopic: sper ca @spiritul sa ia faza cu "nelu chelu" ca o mica si nevinovata gluma ... in foarte multe cazuri am vazut ca @spiritul aduce informatii utilie deci nu vreau sa fiu inteles gresit ...

acum ca gresala a fost reparata trecem ontopic...

@onlyone cum a fost experienta de video streaming pe al tau SE K300i ? s-a vazut bine ? explica cum ai facut si daca a functionat link-ul ...
Craciun Fericit !

am inteles gluma ... insa acel numar care apare acolo nu este un numar general (chiar am sunat pe el si suna dar nu am asteptat sa imi raspunda cineva)... pentru ca nu are cum sa fie asa ceva ...
ficare utilizator care acceseaza se va identifica dupa MSISDN (pentru cei care nu stiu - search pe google) si dupa IMSI (care este atasat de MSISDN - si este unic in lume) + ca autentificarea sa fie corecta in spate mai sunt inca vreo cateva coduri
bun ... asa ca ... pls ...

Nu ma intereseaza al cui este acel numar ... sau de unde il are NSEC ... era vb doar asa ... de principii ...

A....pls ... daca imi spui ca de ce se duce apelul pe numarul acela catre alta destinatie (de ex Serv Clienti sau orice altceva ... nu am asteptat f mult sa vad daca imi raspunde cineva) pot sa va explic cum e cu redirectionarile pe No Reply sau If Busy ...

Multumesc pentru atentie .. Craciun Fericit
onlyone
Legat de k300i si de linkuri:

K300i din un motiv necunoscut de catre mine afiseaza pe ecran :

"Se conecteaza la serverul media ..."
Apoi dupa o perioada in care face buffering apare
"Tip necunoscut"

lucru ciudat ptr ca e pe aceeasi platforma telefonul (si cu aceleasi setari ca si k700i) la toate profilele de internet precum si la setari flux video. (k700i si k500i sunt pe lista de compatibile deja deci functioneaza)

Linkurile sunt fara indoiala bune, lucru confirmat de un prieten de-al meu de la Orange Shop si care le-a probat pe un nokia care nu este trecut pe lista de compatibilitati si care a mers.

De la Orange mi-au zis ca urmeaza o extindere a listei de telefoane suportate, si ca probabil telefonul va fi introdus dar ca de obicei, fara sa dea o data precisa...
nsec
QUOTE(onlyone @ Dec 26 2005, 01:21) *
Linkurile sunt fara indoiala bune, lucru confirmat de un prieten de-al meu de la Orange Shop si care le-a probat pe un nokia care nu este trecut pe lista de compatibilitati si care a mers.

Si mai spunea cineva pe aici ca nu sunt bune ... laugh.gif
boschetarul
foarte bune linkurile , mai aveti ???
onlyone
QUOTE(boschetarul @ Dec 26 2005, 21:53) *
foarte bune linkurile , mai aveti ???

Foarte bune ptr ce telefon?
boschetarul
nokia 6680 , moto v1050 ,e1000. testat . Am wap unlimited si in loc de "wsp..." am pus "http".
Spiritul
io cred ca unii fac pe prostii pe acilea .... nono.gif
nsec
QUOTE(Spiritul @ Dec 28 2005, 17:15) *
io cred ca unii fac pe prostii pe acilea .... nono.gif

eu tot nu inteleg care e problema ta ... ai vreo problema ? ai angajat detectivi particulari sa vezi ce e cu numarul ala de telefon ? stai calm nelu` ... de o saptamana tot cu linkurile alea ai ...
daca linkurile functioneaza care e problema ta ?
onlyone
Lasa-l ma sa traiasca...
Ii e si lui ciuda ca merge streamingul folosind linkurile respective si nu au fost furnizate de el. Si cat de tare incerca sa ne convinga ca nu stim ce vorbim. Pe K700i am vazut si eu cum merge si merge chiar surprinzator de bine avand in vedere ca nu are EDGE (in schimb are GPRS clasa 10)
kraMMer
am incercat cu un nokia 6600 cu http:// si imi deschide real player dar imi da "unable to connect to server, not enough bandwich" asta cu un wap unlimited de la orange!
solutii?
nsec
pentru wap unlimited incearca sa folosesti wsp:// in fata ! dar vezi daca iti merge pe apn internet !
Spiritul
QUOTE(kraMMer @ Dec 29 2005, 03:54) *
am incercat cu un nokia 6600 cu http:// si imi deschide real player dar imi da "unable to connect to server, not enough bandwich" asta cu un wap unlimited de la orange!
solutii?

nu are legatura ... Real Playerul tau nu aloca destula banda pentru trasfer ...
descarca de pe Orange World ... PV Player ... de la sectiunea video ... si o sa mearga ...

PS:da sunt eu ofticos ... ce sa-i faci

QUOTE(nsec @ Dec 29 2005, 11:36) *
pentru wap unlimited incearca sa folosesti wsp:// in fata ! dar vezi daca iti merge pe apn internet !

+ pe apn internet plateste ...
vladandrei
Am incercat linkul cu http:// pe SPV 500 si merge destul de bine. Are idee cineva cat costa?smile.gif. Si off topic are cineva C600? ca imi place Smartphone si am invatat multe pe el de cand am c500 si mi se pare un telefon inteligent. Multi se uita la telefonul meu ca la masini straine w00t.gif
GabiDark
am nokia 6230i wap prin gprs de la orange .. la inceput nu mi-a mers...incerca sa se connecteze la vodafone.com .. a trebuit sa fac niste modificari la video streaming .. si acum merge perfect wink.gif
mihailco
Ce setari ai facut ca eu nu i-am dat de cap? (Nokia 6230i)
Spiritul
QUOTE(mihailco @ Jan 2 2006, 19:17) *
Ce setari ai facut ca eu nu i-am dat de cap? (Nokia 6230i)

la naiba ... degeaba aveti internet oameni buni

trebuie doar a cauti la sursa ...

hai da un click aici si fa setarile
mihailco
QUOTE(Spiritul @ Jan 2 2006, 20:20) *
la naiba ... degeaba aveti internet oameni buni

trebuie doar a cauti la sursa ...
hai da un click aici si fa setarile

Link-ul ala e fumat problema mea este ca media playerul cand incerc sa fac setarile imi spune ca "providerul este necunoscut si sa contactez furnizorul de servicii" d-aia eram interesat sa vad ce setari a facut sa-i mearga altfel nu mai postam degeaba sau sa-i stressez pe altii cu intrebari inutile.Oricum mersi de ajutor.
@GabiDark : astept raspuns pe pm daca deranjez (n6230i v.03.50)
voltaire
cu k700i si k500i am incercat si eu si merge, chestie ciudata e ca nu merge si cu k508i, am inteles ca mai intai trebuie sa-l bage orange in baza de date mai intai, apoi sa sper si eu la un pic de streaming
onlyone
QUOTE(voltaire @ Jan 12 2006, 01:03) *
cu k700i si k500i am incercat si eu si merge, chestie ciudata e ca nu merge si cu k508i, am inteles ca mai intai trebuie sa-l bage orange in baza de date mai intai, apoi sa sper si eu la un pic de streaming

Ok, ai incercat cu link direct? Sau nu? Ca asta ne intereseaza pe toti. Vreau si eu sa stiu daca in timp ce se face streaming are loc vre-o verificare a tipului de aparat care receptioneaza.
djadi21
QUOTE(onlyone @ Jan 12 2006, 03:55) *
Ok, ai incercat cu link direct? Sau nu? Ca asta ne intereseaza pe toti. Vreau si eu sa stiu daca in timp ce se face streaming are loc vre-o verificare a tipului de aparat care receptioneaza.

Nu are loc nici o verificare in timpul streaming-ului, doar la accesarea lui.
onlyone
QUOTE(djadi21 @ Jan 12 2006, 16:42) *
Nu are loc nici o verificare in timpul streaming-ului, doar la accesarea lui.

Cat de sigur esti de treaba asta?
Te intreb ptr ca in urma unei intrebari pusa de mine catre centrul de asistenta sony ericsson, am primit urmatorul raspuns:
"We would like to inform you that, the Sony Ericsson K300i, K500i and K700i mobile phones support the same streaming capabilities."
Acum treaba sta asa: cand incerc sa intru pe streaming prin link direct cu k300i, imi zice "tip necunoscut" ceea ce inseamna ori ca este o compresie pe care telefonul nu o stie in fluxul .3gp ori se identifica telefonul din prima ca fiind k300i si primeste un fel de "acces deny" de la fluxul video.

M-a mai pus pe ganduri si ce zicea si un ante-postator, care a incercat cu un SE k508i, care este un k500i modificat la design un pic si care nu a reusit sa vada nimic pe streaming....

(PS se stie ca ambele telefoane: k500i si k700i pot accesa fluxul video fara probleme)
GabiDark
sper ca nu postez aiurea .. uitati setarile pt streaming la orange pt nokia 6230i [cred ca merge pt toata gama 40 series]

[CODE]
Stimate client,

Va multumim ca ati ales serviciul video.

Setarile solicitate pentru telefonul dumneavoastra Orange sunt urmatoarele:

Setari Video Streaming Nokia 6230i

Pasul 1:
Meniu > Setari > Configurare > Setari configurari personale > Optiuni > Adauga >
> Tipuri aplicatii: Flux Continuu
Nume cont: Streaming
Gama porturi UDP: 1024-65535
Utilizare punct preferat acces: Nu
Setari punct de acces
Proxy: Dezactivat
Setari purtator date
Punct de acces GPRS: wap
Tip de autentificare: Normala
Nume utilizator: wap
Parola: wap

Pasul 2:
Meniu > Setari > Configurare > Setari configurari personale > Streaming > Optiuni > Activare

Dupa salvarea setarilor, va rugam sa inchideti si apoi sa redeschideti telefonul.

Pentru detalii despre acest serviciu vizitati http://www.orange.ro

Va multumim,

Serviciul Clienti Orange
[\CODE]
digitalfx
Vad ca nu isi prea bate lumea capul cu serviciile video nici macar acum cand sunt gratis.
Cand o sa se mai si plateasca oare o sa mai intereseze pe cineva?

Operatorii oricum nu isi bat capul sa largeasca clasa de telefoane compatibile asa ca...
Jockerash
In afara de protv international si de n24 nu se mai pot vedea alte posturi? Mai stie cineva linkuri unde se pot vedea posturi tv nu neaparat romanesti?
onlyone
Din pacate nu cred ca vei reusi sa vezi alte posturi decat cele oferite de operatorul tau de telefonie. Cel putin nu prea curand. Oricum standardele de transmisie streaming sunt multiple si se doreste un fel de unificare ceea ce probabil va duce la aparitia unor telefoane noi deci nu vom putea folosii telefoanele pe care le avem deja. Deci alti bani, alta distractie.
Jockerash
QUOTE(onlyone @ Feb 14 2006, 21:49) *
Din pacate nu cred ca vei reusi sa vezi alte posturi decat cele oferite de operatorul tau de telefonie. Cel putin nu prea curand. Oricum standardele de transmisie streaming sunt multiple si se doreste un fel de unificare ceea ce probabil va duce la aparitia unor telefoane noi deci nu vom putea folosii telefoanele pe care le avem deja. Deci alti bani, alta distractie.

Din pacate nu pot sa vad nici macar toate posturile care imi sunt oferite de operatorul meu deoarece cand vreau sa intru la video pe orange world imi spune ca acest lucru nu este posibil din cauza ca telefonul meu nu este compatibilm, dar linkurile directe imi merg foarte bine. Am inteles ca se pot se vedea si unele emisiuni de pe national tv si acasa si as dori daca are cineva niste linkuri directe catre aceste emisiuni.
onlyone
Ce model de telefon ai?
Daca ai observat bine, linkurile au un tipar anume si trebuie sa nimeresti numele postului, cu extensia 3gp.
Posteaza oricum tipul de telefon si setarile facute, ptr cei care au acelasi model si nu reusesc sa se conecteze asa cum ai facut tu.
Jockerash
QUOTE(onlyone @ Feb 14 2006, 22:20) *
Ce model de telefon ai?
Daca ai observat bine, linkurile au un tipar anume si trebuie sa nimeresti numele postului, cu extensia 3gp.
Posteaza oricum tipul de telefon si setarile facute, ptr cei care au acelasi model si nu reusesc sa se conecteze asa cum ai facut tu.

Telefonul meu este un motorola e1000. Am cumparat telefonul de la cineva care deja facuse setarile si nu am mai fost nevoit sa umblu la ele asa ca nu stiu ce setari trebuie facute. Cred ca sunt cele luate de pe orange.
onlyone
Setari specifice ptr Motorola E1000 nu exista pe la Orange. Nu este dificil in principiu sa faci setarile de streaming, trebuie doar sa setezi la conexiune tipul, si anume sa se conecteze prin Orange wap gprs, fara proxy.
nsec
Iata ca vin toate link-urile pe care le doriti ... happy.gif In curand voi pune link-uri directe si din sectiunea "Muzica" & "Coltul Vedetelor". Vizionare placuta !

ATENTIE ! In fata fiecarei adrese trebuie pus obligatoriu "http:" sau "wsp:"

Jocurile Olimpice de Iarna - In direct - Special
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/torinogprs.3gp

N24 - In direct
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/n24.3gp

ProTV International - In direct
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/protvint.3gp

Piata Victoriei - In direct
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/victoriei.3gp

Stirile ProTV - Inregistrare emisiune de dimineata
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/ProTV_News/Top_News/stiridim.3gp

Stirile ProTV - Inregistrare emisiune de seara (19:00)
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/ProTV_News/Top_News/stiriseara.3gp

Stirile ProTV (Sport) - Inregistrare emisiune de seara (19:00)
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/ProTV_News/Sport/sportseara.3gp

Stirile ProTV (Horoscop) - Inregistrare emisiune de dimineata
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/ProTV_News/horoscope.3gp

Stirile ProTV (Meteo) - Inregistrare emisiune de dimineata
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/ProTV_News/meteo.3gp

ProTV (TEO) - Inregistrare emisiune ora 17:45
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/ProTV_News/Teo.3gp

NationalTV (Taxi Driver) - Inregistrare "Floricele de porumb"
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/N24/TaxiDriverFloriceleDePorumb.3gp

NationalTV (Tara lu` Papura Voua) - Inregistrare "Nu suntem blonde"
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/N24/VouaNuSuntemBlonde.3gp

ProTV (La bloc) - Inregistrare "Cel mai recent serial"
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/ProTV_News/lablocep3.3gp

ProTV (Garcea si oltenii) - Inregistrare
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/Movies/Garceasioltenii.3gp

AcasaTV (Lacrimi de iubire) - Inregistrare "Ultimul serial"
//62.217.247.139/sdp/servlet/cs.sdp?clip=dav/40744441234/main/ProTV_News/lacrimideiubire3.3gp
valdur
QUOTE(nsec @ Dec 22 2005, 20:53) *

pentru N24 LIVE :
BAFTA !

am testat si eu cu motorola v1050 si merge (dar cu http in loc de wsp)
in prealabil am sunat la 408 si am intrebat daca se poate. m-a intrebat ce tel am si mi-a zis ca NU se poate laugh.gif
super relatii cu clientii death.gif
Spiritul
QUOTE(valdur @ Feb 17 2006, 14:09) *
am testat si eu cu motorola v1050 si merge (dar cu http in loc de wsp)
in prealabil am sunat la 408 si am intrebat daca se poate. m-a intrebat ce tel am si mi-a zis ca NU se poate laugh.gif
super relatii cu clientii death.gif

atata timp cat platforma de video streaming le zice ca telefonul tau nu e compatibil ... asa cum ai zis si tu, ei nu pot sa iti spuna niciodata altceva .... chiar daca stiu ... asta ca o info pentru tine ...
pentru ca daca iti spun ca merge si tu intri si nu merge suni si le spui ca nu te lasa direct ... si faci scandal ...

+ nu inteleg de ce ai sunat sa ii intrebi .... daca tu stiai foarte bine ca nu ai acces ... dar iti merge .... ai vrut sa te faci remarcat? sa ii faci pe ei de kk?
pana una alta nu ai reusit sa te descurci cu niste amarate de setari ...

Trebuie sa gandesti putin ... tu cand suni la serv clienti nu vb cu o persoana ci cu Orange, Connex ... etc. si afli informatii oficiale ... daca le vrei pe cele neoficiale ... intra pe forumuri ... pentru barfe .. gadgeturi ... etc.
In cazul tau info oficiala e ca tel tau nu este comaptibil cu Serv Video Streaming ...
onlyone
Nu a sunat stiind ca ii merge chiar daca nu are acces. A sunat inainte de a posta pe forum pe alt topic. I-am dat linkurile pe care le-a incercat si i-am recomandat sa posteze rezultatul aici.
In alta ordine de idei, merg multe telefoane care nu sunt pe lista dar evident, la Relatii Clienti nu pot sa te asigure ca telefonul tau merge daca nu a fost testat de ei.
valdur
QUOTE(onlyone @ Feb 17 2006, 15:08) *
Nu a sunat stiind ca ii merge chiar daca nu are acces. A sunat inainte de a posta pe forum pe alt topic. I-am dat linkurile pe care le-a incercat si i-am recomandat sa posteze rezultatul aici.
In alta ordine de idei, merg multe telefoane care nu sunt pe lista dar evident, la Relatii Clienti nu pot sa te asigure ca telefonul tau merge daca nu a fost testat de ei.

exact am sunat inainte sa ma uit pe aici dupa setari si linkuri. si pe mine nu ma intereseaza "informatiile oficiale" cand sun la relatii cu clienti ma intereseaza adevarul. cei de la relatii cu clientii trebuiau sa stie cum sa ma ghideze nu sa-mi toarne baliverne si "informatii oficiale" (nu este in lista dar puteti face asa si asa etc) ca nu de aia sun la relatii cu clientii death.gif

si daca nu m-am descurcat cu niste setari ce? bine ca esti tu mai destept tongue.gif laugh.gif
Spiritul
QUOTE(onlyone @ Feb 17 2006, 15:08) *
Nu a sunat stiind ca ii merge chiar daca nu are acces. A sunat inainte de a posta pe forum [

in cazul acesta imi cer scuze ... my bad ...
Pages: 1, 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.