recuperare date

PsYcloNe

Am un Hdd de 200GB pe langa cel pe care am sistemul de operare. Surpriza a fost ca dupa ce am copiat ceva din retea toate directoarele si fisierele aveau un nume ciudat cu patratele, etc si nu puteau fi accesate. Am dat restart cu speranta ca isi va reveni, dar, au disparut cu totul. Insa daca dau Proprieties pe Hdd imi spune ca sunt 180Gb ocupati. Stie cineva cum imi pot recupera datele. Sunt unele foarte importante si nu pot sa le pierd. Sunt disperat. Multumesc.
Zanetti`
de ce nu mai dati si voi un search pe forum?

Look: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=95957

PsYcloNe
QUOTE(Zanetti` @ Dec 14 2005, 21:13) *
de ce nu mai dati si voi un search pe forum?

Look: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=95957

Am citit mai inainte desteptule. Daca te uiti mai atent o sa vezi ca domnu respectiv are alta problema. Data viitoare abtine-te sa vi cu comentarii acide.
P.S. A disparut si label-ul hdd-ului. Acum scrie Local Disk
worm
Get Data Back for NTFS sau FAT. in functie de ce sistem de fisiere ai.
PsYcloNe
Acum l-am pus la treaba. La prima vedere pare ca gaseste ceva numai ca dureaza aproape o ora. O sa vad atunci. Multumesc.
worm
am uitat sa-ti zic ca pentru recuperare vei avea nevoie de inca un HDD sau o partitie separata unde vei pune ce recuperezi.
PsYcloNe
Am reusit sa recuperez toate datele pe hard. Partea proasta e ca am formatat din greseala hardul cu datele recuperate. wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif

dek-con
nici o prolema le poti recupera din nou...ia-o usurel de la cap smile.gif
bafta
PsYcloNe
Mda. Se pare ca programul asta mi-a recuperat datele pentru a 2-a oara. Incredibil este ca le-am recuperat in totalitate.....
PsYcloNe

Mi s-a intamplat iar acelasi lucru. Acum nu mai pot accesa hdd-ul pt ca imi da eroarea directory or file is corrupted. Stie cineva ce se intampla ?????????
dek-con
doamne dar ce ai tu akolo? ai incercat un fdisk din dos? pune hdd-ul pe un sistem cu win 98 booteza cu o disketa system de 98 si fdisk
sterge toate partitiile..creaza doar una de fat32.....dupa ce ai facut asta pune hdd pe sitemul tau si instaleaza xp...o sa converteasca el din fat32 in ntfs.....dupa ce ai terminat de instalat iti faci restul partitiilor cu partition magic........daca nici asa nu merge poti sa dai cu el de pamant....asta in cazul in care nu mai ai garantie la el

bafta multa ca ai nevoie
PsYcloNe
Hardul a fost partitionat cu fdisk initial si facut fat32. Am avut probleme cu el, l-am formatat si l-am transformat apoi in NTFS in speranta ca o sa mearga... dar se pare ca nu am avut noroc. Acum l-am mai partitionat inca o data si am facut 2 partitii FAT32. Deocamdata nu am probleme cu el, dar nu se stie. Hdd-ul este nou si are 3 ani garantie.
destrug
Daca este WD-JB poti sa-l arunci .Aceiasi problema am avut cu unul de 120GB si unul de 200 pana m-am enervat si am schimbat firma.
SandMan_Rave
Sterge toate partitiile de pe HDD-ul ala, formateaza-l, ar fi bine sa-i refaci si master boot record-ul (se poate sa ai un virus de boot care sa-ti creeze toate problemele astea) ar fi bine sa-ti faci partitii ntfs (fara sa intru in detalii) sunt mult mai bune decat fat32.
Daca nu rezolvi nimic nici asa, mergi cu HDD-u inapoi la firma d unde l-ai luat (asta daca mai e in garantie).
Data viitoare incearca Samsung (eu folosesc HDD-uri samsung de foarte mult timp sinu am avut niciodata probleme).
Cross-Gleam
Sfatul meu.
Foloseste HDDGuarder Recovery Card.
Este un card PCI si iti face recover instant la sistem.
Si scapi de toate "problemele"
Detalii http://hddguarder.amplio.ro
Bafta !
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.